DA I TI DIŠEŠ NA DVA TOČKA

Ivan Stević novi predsednik Biciklističkog saveza Beograda

Sa gotovo jednoglasnom podrškom Ivan Stević izabran za novog predsednika Biciklističkog saveza Beograda.
Subota, 7. februar 2015
Ivan Stević novi predsednik Biciklističkog saveza Beograda
Biciklistički savez Beograda održao je redovnu godišnju Skupštinu koja je imala i izborni karakter. Sa gotovo jednoglasnom podrškom (jedan glas suzdržan) za novog predsednika izabran je Ivan Stević (34).
 
Reč je o trostrukom učesniku Olimpijskih igara, kao i najvećem kandidatu za predstavljanje Srbije u drumskom biciklizmu u Rio de Žaneiru 2016. Stević će se truditi da uskladi takmičarske i funkcijske obaveze kako bi u našem glavnom gradu sport na dva točka dobio novi podstrek i polet.
 
Ugled koji ima kao biciklista, kapiten reprezentacije, sportista na koga se mlađi ugledaju, i uspesi koje je ostvario, među kojima se izdvajaju pobede na dve međunarodne Trke kroz Srbiju, Banjaluka – Beograd 2, Velika nagrada Sočija, Major kup u Rusiji, brojne trke u SAD i Italiji, govore o potencijalu novog predsednika Beogradskog saveza. Stević je pobedio na Svetskom B prvenstvu 2007, više puta bio prvak Srbije na drumu, hronometru,  a osvajao je nacionalnu Ligu.
 
Na Skupštini je usvojen plan i program rada, koji je, u skladu sa preporukama Vlade i Ministarstva omladine i sporta, restriktivan. Iz BSB uveravaju da aktivnosti neće trpeti.
Izvor: M.Ti.
Tagovi
KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem