Fabijan Kanćelara novi partner TriStar triatlon serije

Biciklistička legenda Fabijan Kanćelara koji se nedavno povukao iz sveta biciklizma, najavio je da se priključuje nedavno reformisanoj ekipi TriStar triatlon serija.
Sreda, 26. april 2017
Fabijan Kanćelara novi partner TriStar triatlon serije

Kanćelara koji važi za ikonu švajcarskog biciklizma navodno vidi veliki potencijal u triatlonima. On se priključuje TriStar brendu ne samo kao biciklista, već kao partner zajedno sa njegovim osnivačima. Posle povlačenja Kanćelara ostaje veran biciklu i odlučan je da uloži svoje znanje i iskustvo kako bi osigurao da TriStar postane globalni brend.

„Momentalno sam postao fasciniran formatom ovog triatlona jer je snažno orijentisan na biciklizam,“ rekao je Cancellara koji je dvostruki olimpijski i četvorostruku svetski šampion.

TriStar nije novina u svetu tritlonskih dešavanja. Prvi događaj organizovali su 2009. godine. Brend je u vlasništvu Star Production SARL, kompanije sa sedištem u Monaku i specijalizovani su za organizovanje visokokvalitetnih sportskih događaja koji su fokusirani na zabavu, društvenu odgovornost i zaštitu životne sredine. Osnivači kompanije Star Events su prethodno bili ključni za organizovanje Ironman događaja u Evropi.

Sada je došlo do reformisanja inicijalne postavke, TriStar počinje ponovo sa novim partnerima i novim konceptom koji će biti prikazan 2-3 septembra 2017. godine na događaju u mestu Roršah (TriStar 111 i 55.5)  na samoj granici Švajcarske, Nemačke i Austrije. Srednje dugoročni plan brenda je da se prošire na različite države Evrope, a da od 2020. godine budu internacionalno aktivni.

TriStar serija triatlonu donosi nove distance u poznatom formatu:

  • TriStar11.1: 100 m Plivanje, 10 km Bicikl und 1 km Trčanje
  • TriStar33.3: 300 m Plivanje, 30 km Bicikl und 3 km Trčanje
  • TriStar55.5: 500 m Plivanje, 50 km Bicikl und 5 km Trčanje
  • TriStar111: 1 km Plivanje, 100 km Bicikl und 10 km Trčanje
  • TriStar222: 2 km Plivanje, 200 km Bicikl und 20 km Trčanje

 

Izabela Horvat 

KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem