Specialized poručuje / Izaberi bicikl po svojoj meri

Četvrtak, 11. avgust 2016
Specialized poručuje / Izaberi bicikl po svojoj meri

Da bi ste uživali u vožnji bicikla, ne postoje nikakva ograničenja, ni u uzrastu ni u polu, ni u fizičkoj pripremljenosti, jedino što vam je potrebno jeste odgovarajući bicikl.

I deca i muškarci i žene, svi mogu pronaći bicikl dizajniran prema svojim specifičnim potrebama. Iz široke ponude bicikala na našem tržištu predstavićemo vam nekoliko najpopularnijih tipova bicikli u zavisnosti od toga kojom prilikom ćete ga najčešće voziti.

Počećemo sa drumskim biciklom. A šta je drumski bicikl? Mašina? Alat? Ili je to nastavak tela – četkica kojom završavate sliku pravog sebe? Verujemo da je više od toga jer reči ne mogu opisati osećaj koji daje u vožnji, niti mogu opisati posvećenost i godine testiranja kako bi dobili savršeni dizajn i vrhunske performanse, što Specialized svakako ima (Ponuda Specialized Drumskih bicikala).

Ako ste pripadnica lepšeg pola, vrlo verovatno imate i sofisticiran ukus koji nije lako pogoditi. Ali i ovde imamo rešenje za vas! Posebno mesto u Specialized asortimanu zauzimaju ženski bicikli, ali neočekivano nisu smanjeni i roze i to nije sve što ih razlikuje. Pristup je bio dosta kompleksniji. Svaki bicikl je, od početka, dizajniran i konstruisan baš da zadovolji potrebe žena koje vole ovaj vid vožnje. To znači da imaju namenski pravljenu geometriju rama, specifične ženske drške za volan, sedišta i dužine pedala, i nivo performansi i udobnosti koji nema dostojnog  rivala. (Specialized ponuda Ženski fitness bicikl, Ženski MTB bicikli).

Najpopularniji svakako jesu MTB ili brdski bicikli. Bez obzira na to da li imate potrebu da letite uzbrdo sa lakoćom ili se spuštate neravnim terenom strmoglavom brzinom ili jednostavno zahtevate sve navedeno, Specialized je dizajnirao i konstruisao svaki brdski bicikl u svojoj liniji da bude najbolja moguća mašina za ispunjavanje vaših potreba. Potreba da se popne više, nagne oštrije ili spušta brže je sveprisutna. Od ultra lakih XC Hardtail-a do FSR amortizerskih dizajna, koji su se dokazali na svim velikim takmičenjima, od svetskih kupova preko svetskih prvenstava pa sve do zlatnih odličja na olimpijskim igrama, naći ćete idealan sklop za vaš stil vožnje (Ponuda Specialized MTB bicikala).

Ponekad je to što ste se izgubili najbolji način da saznate gde treba tačno da budete, Bez obzira na teren, vreme, mesto i način vožnje, ADVENTURE bicikli vas sa svakim okretom pedale lako i sigurno vozi u novu avanturu. (Specialized Adventure bicikli).

Bilo da vam treba bicikl koji će vam pomoći da budete aktivni i da ostanete u formi, ili samo želite da se udobno vozite gradskim ulicama, tu je Specialized hibridni bicikl koji je skrojen za „kako god i gde god“ da vozite. Svaki bicikl predstavlja intuitivan dizajn koji je namenski pravljen za izvršenje zadataka. Zato izađite i vežbajte, vozite kroz šumu, miksujte - kako god. Jedino do čega nam je stalo jeste da provedete najuzbudljivije trenutke u svom životu na savršenom FITNESS biciklu (Specialized Fitness bicikli).

KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem