Na Šampionatu Balkana MTB XCO u Skoplju

Crnogorci kompletni na šampionatu Balkana.
Četvrtak, 18. septembar 2014
Na Šampionatu Balkana MTB XCO u Skoplju

Prenosimo vest Biciklistčkog saveza Crne Gore:

Petnaestočlana biciklistička reprezentacija Crne Gore danas je otputovala za Makedoniju gdje će naredna tri dana, na izletištu ,,Vodno,, iznad Skoplja, učestvovati na šampionatu Balkana u planinskom biciklizmu.

Crnogorski biciklisti će, na ovom važnom takmičenju na kome će nastupiti reprezentacije iz 10 država Balkana i pridružene Moldavije  nastupiti u kompletnom sastavu.

U kategoriji ,,ELITE,, takmičiti će se Pljevljak Goran Cerović,  ,,Do -23 godine,, Bjelopoljac Demir Mulić i Nikšićanin Miloš Nikcević, u ,,Junioroima,, Bjelopoljci Armin Mulić i Milija Gojak, u ,,Kadetima,, Barani Stefan Bajčeta , Nemanja Barjaktarović i Nikšićanin Dalibor Čanović, u ,,Mladim kadetima Bjelopoljac Rijad Gorčević, a u konkurenciji ,,Žene do 23 godine,, Nikšićanka Nikolina Despotović.

U rukovođstvu ekipe, pored Predsjednika BSCG Branka Hajdukovića i Selektora Borisava Markovića nalazi se  i predstavnik Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore Suad Đelović koji će sa predstavnicima Ambasade Crne Gore u Makedoniji, na crnogorskom štandu uređenim ovim povodom, između ostalog, predstaviti Projekat ,,HIKING/BIKING Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore.

Izvor: BSCG Branko Hajduković
KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem