Fruškogorski MTB maraton 2019

U nedelju 12. maja u 10 časova održava se 27. Fruškogorski MTB maraton, a start će kao i prethodnih godina biti na Popovici.
Sreda, 8. maj 2019
Fruškogorski MTB maraton 2019

Pred nama je 27. po redu Fruškogorski MTB maraton. Kao i svih godina do sada organizator trke je novosadski biciklistički klub Fanatic u saradnji sa Biciklističkim savezom Srbije. Takmičari će i ove godine pokušati da savladaju Frušku goru i to kroz tri trke:

Veliki Maraton: 81km / visinske razlike 2470m

Srednji Maraton: 56km / visinske razlike 1336m

Mali Maraton: 32km / visinske razlike 878m

Nagradu će dobiti 15 najboljih vozača na malom i srednjem maratonu, dok na velikom maratonu dobijaju nagrade svi učesnici koji ga završe. Medalje dobijaju tri najbolja vozača na svakom maratonu. Specijalne nagrade predviđene su za najmlađeg i najstarijeg vozača, kao i za dame.

Pravo starta imaju svi punoletni licencirani i nelicencirani takmičari. Nelicencirani vozači mogu da startuju bez lekarskog pregleda i CFA licence. Nelicencirani vozači mlađi od 15 godina mogu da učestvuju samo uz priložen potpis prisutnog punoletnog staratelja.

Kako je 7. maja završen predprijavni period, cena učešća će od ovog pa do datuma održavanja biti 3000 dinara po osobi ili 25 evra.

Ukoliko do sada niste učestvovali na ovom maratonu, svakako vam preporučujemo da posetite Frušku goru i uživate u njenim predelima dok vozite točak uz točak sa drugim zaljubljenicima u ovaj sport.

Dodatne informacije možete pronaći na veb sajtu Fanatika.

KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem