Avalanche Risk City Jam opet u Novom Sadu

Snowboard takmičenje u gradskim uslovima, po treći put biće održano 22. i 23. decembra 2017 u Novom Sadu na platou Spensa, uključiće i biciklističke trke.
Četvrtak, 21. decembar 2017
Avalanche Risk City Jam opet u Novom Sadu

Ove godine program je obogaćen sadržajem za ljubitelje biciklizma. Drugog dana takmičenja održaće se i prva CityJam Bike trka u zatvorenom prostoru na Spens-u. Samo najhrabriji, ekstremni vozači, isprobaće stazu u ovim nesvakidašnjim uslovima!

Staza je osmišljena za ekstremne bicikliste i za nju su se mogli prijaviti svi punoletni i maloletni vozači sa važećom licencom, kao i maloletni vozači uz saglasnost roditelja/staratelja. Specijalno za ovu priliku organizovan je i poseban okršaj Eko Kurir i CIKLO Dostava, RIS CYCLING - Bike shop-a i Invictabike shop-a. Vozači se već uveliko pripremaju za nadmetanje, obezbeđene su vredne nagrade za učesnike, a za prvo mesto dodeljuje se bicikl.

U organizaciji "Avalanche Risk Snow Fest" tima novosadska ravnica će u 48h iskusiti najlepše od snega i planine! Fascinantna transformacija ravničarskog Novog Sada u privremenu osneženu ski i snowboard stazu, prethodne dve godine privukla je preko 4500 posetilaca dok organizatori CityJam takmičenja najavljuju brojne nove sadržaje i sjajan prateći program. Uz učešće više od 40 profesionalnih sportista iz devet zemalja istočne i jugoistočne Evrope, posetioci će uživati u najatraktivnijem sportskom programu i pravoj zimskoj atmosferi.

Događaj je otvoren za sve posetioce, a detaljan program za predstojeći vikend u Novom Sadu možete pogledati na Avalanche Risk City Jam.

KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem