Ne mora da znači da si ti u pitanju, možda stvarno ne odgovara sedlo. Ko zna, sedlo je nešto baš subjektivno i dosta zavisi i od pozicije koja je kod tebe. Ovo sedlo je za tzv. atletik sedenje koje karakteriše 30 stepeni ugao sedenja. Imalo je na kartonu na koji je bilo zakačeno sedlo pozicije sedenja.
Moja pozicija je upravo približna tome. Meni ne odgovara ono klasično sportsko koje je ugao sedenja 15 stepeni. Ako imaš utisak da je tvrdo onda definitivno mora da padne jedno privikavanje
Meni na kraće ne smeta, ali mi je ne prihvatljivo da vozim deonice preko 50ak km bez uloška
Lampicu nisam ni uzeo, jer sam napravio kombinaciju da uzmem samo sedlo, jer pozicija tu ispod sedla nije najsjajnija iz više razloga. Kada god manervišem biciklom hvatam ispod sedla, rizikujem da polomim lampicu i nije baš vidljiva kada nosim nešto duže ili vežem nešto oko struka ili mi iz bilo kog drugog razloga prelazi deo odeće preko sedla. Nisam probao ali imam mogućnost da stavim pa ću ti reći da li staje bez problema i kako stoji. Javljam čim probam