“S tim” završio pripreme u Herceg Novom

14 takmičara i takmičarki somborskog "S tima" na pripremama u Herceg Novom.
Ponedeljak, 20. januar 2014
“S tim” završio pripreme u Herceg Novom

Biciklisti “S tima” iz Sombora, predvođeni trenerima Markom Sudarićem i Srđanom Omakovićem završili su desetodnevne pripreme u Herceg Novom!

- Kompletan pogon od 14 takmičara i takmičarki imao je 25 treninga u devet dana i radili smo oko 35 sat veoma intenzivno – kaže Marko Sudarić.- Na pripreme su otišli samo dobri đaci i vozači koji su u periodu do odlaska u Herceg Novi prošli najmanje 80 procenata programa. Plan je bio da se, u po malo spartanskom režimu rada, od takmičara izvuče maksimum i mislimo da je čak i prebačen.

Uz treninge, takmičari su se i družili (bilo je i kupanja u moru) i još bolje se upoznali, usvojen je i klupski pravilnik i Sudarić je ubeđen da će se već na prvim narednim takmičenjima rad na ovim priprema iskazati i dobrim rezultatima:

- Atmosfera je bila izvanredna, živelo se i radilo uz moto - svi za jednog, jedan za sve. Očekuje nas 26. januara u Beogradu Šampionat Srbije u ciklo krosu gde ćemo startovati sa mnogo vozača i velikim ambicijama u skoro svim konkurencijama – dodao je Sudarić.

Somborici imaju nekoliko izuzetno talentovanih biciklista. Mlađi kadet Veljko Stojnić je lane pobedio na sva četiri Šampionata Srbije - drum, hronometar, brdski i kriterijum kao i Ligu Srbije a u tom takmičenju Somborci su i najbolja ekipa sa Stojnićem, Sašom Utvićem i Aleksom  Kozoderovićem. U klubu je i talentovana biciklistkinja Ivana Vilim, juniorska vicešampionka u kriterjumu i treća na brdskom šampionatu.

KOMENTARI
 • predragns

  Predrag J. (predragns)

  21. jan 2014 16:35h

  lepo je videti da je neko uspeo da ovako organizuje biciklisticki tim u srbiji.

 • farbach

  Marko L. (farbach)

  12. feb 2014 18:46h

  bravo, profi pristup i organizacija.

 • askela

  Aleksa K. (askela)

  5. jun 2014 23:17h

  Hvala, sledece godine cemo, nadam se, biti jos brojniji.

 • askela

  Aleksa K. (askela)

  5. jun 2014 23:19h

  Hvala, sledece godine cemo, nadam se, biti jos brojniji.

Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem