Strava Priče / Nove opcije u aplikaciji za bicikliste i trkače

Strava je dugo bila platforma koju su koristili oni koji su želeli da prate svoj trening, treninge svojih prijatelja ili šta i kako rade profesionalni sportisti. Međutim apdejt ove platforme iz avgusta meseca omogućio je da Strava postane više nalik Fejsbuku tako što omogućava korisnicima da dele svoje priče, fotografije, savete i preporuke za rute.
Četvrtak, 2. novembar 2017
Strava Priče / Nove opcije u aplikaciji za bicikliste i trkače

Sve do nedavno, "Athlete Posts" su bili dostupni samo određenoj, uskoj grupi biciklista poput Fila Gejmona, Džereda i Ešli Gruber, Lentine Aleksis ali nakon ažuriranja iz avgusta meseca postovi se mogu deliti sa svim pratiocima naloga.

“Strava je aktivna zajednica ljudi koji su pasionirani u vezi sa njihovim sportovima,” rekao je Džejms Kuarls, izvšni direktor Strava. Želja im je da Strava postane platforma koja će svojoj specifičnoj grupi korisnika omogućiti da međusobno razmenjuju interesovanja i iskustva. Postovi kao i novi izgled i mogućnosti feed-a čine Strava najboljim mestom da se podeli priča o nekome koga ste upoznali na stazi, da se postavi neko tehničko pitanje ili da pronađete osobu sličnih interesovanja i senzibiliteta radi postizanja ciljeva.

Sa novim funkcija koje su uvedene, news feed je potpuno remontovan i sportistima pruža više različitih mogućnost da prate šta se dešava u njihovim sferama sporta, da pronađu klubove i događaje.

strava athlete post

Feed sada vidno ističe fotografije i prikazuje grupne aktivnosti koji se odnose na sve uključene sportiste. Sa sada aktiviranim Athlete Posts biće zanimljivo pratiti ne samo kako se platforma menja već i reakcije samih korisnika na nove opcije. Nažalost, postoji mogućost i da se preoptereti Feed što može za rezultat da ima suprotan efekat što ostaje da se vidi.

strava athlete post

strava athlete post

KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem