Na Mokroj Gori održana treća trka MTB Daunhil Kupa Srbije

Rafael Infante bio je najbrži na Mokroj Gori koja je ugostila takmičare treće trke MTB 'Downhill' Kupa Srbije.
Petak, 1. avgust 2014
Na Mokroj Gori održana treća trka MTB Daunhil Kupa Srbije

U Parku prirode „Šargan – Mokra Gora“ održana je treća runda Daunhil kupa Srbije u organizaciji kluba Fulkontrol bajk i Vodičkog udruženja Kapedunum, uz podršku Biciklističkog saveza Srbije.

Na oba dana treninga sunčano i suvo vreme išlo je u prilog takmičarima dok je pred finale došlo do proloma oblaka te su takmičari po prvi put borili sa izuzetno mokrom stazom što je trku učinilo još zanimljivijom za gledaoce.

Pobeda je pripala Rafaelu Infanteu. Predstavnik novosadske ekipe Ris – Sajkling ostvario je najbolje vreme od 1:23,08 minuta. Počasna mesta na podijumu zauzeli su Nenad Montai (KES – Kojotes) i državni prvak u planinskom spustu Petar Grabež (Fulkontrol).

U kategoriji Hobi slavio je Bojan Manojlović, individualac iz Kragujevca u vremenu 1:42,95 minuta. Boris Stijepović iz crnogorske ekipe Sumit bio je drugi, a treće mesto zauzeo je Mišo Vručinić (Sautsajd).

Organizator se zahvaljue vim takmičarima koji su učestvovali, osoblju hotela Čarobni Breg i vodičkom udruženju Kapedunum iz Užica.

Do sledećeg spuštanja..  :]

 

 

Album  fotografija MTB DH Kupa Srbije + Fotgrafije sa MTB XC Kupa Srbije održanog dan ranije

Rezultati MTB DH Kupa Srbije M0kra Gora 2014 

KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem