Obedska bara: druga decenija počinje

Biciklizam, Last Minute druženje, Beograd, subota, 6. april 2019, sa vremenom okupljanja u 08:00h. Poziva (mixitron).
 • Mesto:
  Beograd
 • Datum:
  Subota, 6. april 2019
 • Vreme:
  08:00h
 • Broj prijavljenih:
  8
Jubilarna 11. vožnja do Obedske, sve već viđeno i poznato :)
KOMENTARI
 • Boris_volimCorbe

  Boris (Boris_volimCorbe)

  28. nov 2018 21:51h

  Već sam bio počeo da se brinem, samo 4.5 meseca ostalo do vožnje a nigde ni reči.

 • mixitron

  (mixitron)

  28. nov 2018 22:49h

  Bogami, u zadnji čas ipak izgurah organizaciju.

 • DareTrek

  Darko R. (DareTrek)

  13. dec 2018 14:19h

  Pozdrav, nov sam na forumu zovem se Darko, pa me interesuje da li se na predstojećoj vožnji radi o drumskom biciklizmu ili mogu učestvovati i učesnici sa treking biciklom? I da li se zna kolika je km u pitanju. Hvala!

 • Boris_volimCorbe

  Boris (Boris_volimCorbe)

  13. dec 2018 14:32h

  Zdravo Darko!
  Mozes da vozis i deciji tricikl, ako ti je tako milo. Neko vozi drumasa, neko treking, neko MTB... Ja vozim treking. Ko sta vozi je nebitno, dok god se nesto vozi.
  Sto se kilometraze tice, kada sam kretao iz Brace Jerkovic na Vozdovcu (i tamo se i vracao), ukupno predjeni put je bio oko 125km. Uostalom, evo ti link pa pogledaj:
  https://ridewithgps.com/trips/26460731

 • DareTrek

  Darko R. (DareTrek)

  13. dec 2018 17:08h

  Hvala puno na odgovoru. Dobro ja vozim prilagodjeni MTB kao treking :) Koristim ga svaki dan kao prevozno sredstvo ali bih se testirao na malo dalje rute. Da li se plaća nekakva kotizacija ili je samo da se vozi. i da nemam nikakvog iskustva za dalju rutu od 30tak km. Ako je to O.k Onda me racunajte... :) P.S izvinjavam se ako davim sa pitanjima i ako nisu u pravoj temi...

 • mixitron

  (mixitron)

  13. dec 2018 19:19h

  Osnovna svrha ove vožnje je upravo da ljudi koji nisu pre SMELI da krenu na veću vožnju vide da to nije ništa strašno. Odavno se delimo u brže i sporije grupe, da niko nikog ne bi gušio/jurio, tako da je jedini* kriterijum za učešće na vožnji to da si sposoban da održavaš prosečan tempo od ~20 na sat (i da imaš timsko vozilo ili pare za taksi ako utvrdiš da nisi) :D
  U suštini, ako redovno voziš bicikl duže od 20 km, dobar si, samo to ne znaš.
  *pribor za krpljenje guma i umeće korišćenja istog se podrazumeva

  PS ako za neko voženje treba dati pare, to se uvek napomene (put, spavanje, smeštaj, organizacija itd.) Ovo poslednje je retka pojava.

 • DareTrek

  Darko R. (DareTrek)

  13. dec 2018 20:24h

  Hvala na ohrabrujućim rečima :) U suštini vozim svaki drugi dan Zemun-Bg.centar svaki drugi dan cak i po hladnom. a svaki dan po zemunu nabavka itd. I da odprilike odrzavam tu km/h min16-max25. Nizbrdo :p ne smem brze slabije su mi kocnice, nisu diskovi :) Oprema je uvek samnom inace sam Mašinac po struci tako da nemam taj problem. Rezervna unutarnja i pribor je uvek samnom. Hvala na lepim savetima i Računajte na mene!!! :)

Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem