David Kostić pobednik trke "Mladi talenti Beograda"

Mladi talenti u Beogradu.
Utorak, 5. avgust 2014
David Kostić pobednik trke "Mladi talenti Beograda"

Na prvoj etapi druge međunarodne trke za mlađe kadete „Mladi talenti Beograda“ slavio je David Kostić i obukao žutu majicu namenjenu najboljem u generalnom poretku. Vodeće mesto sačuvao je i sledećeg dana, pošto je bio drugi u masovnom sprintu.

Biciklista čačanskog Borca odvojio se od glavne grupe u prvim kilometrima 25 kilometara duge trase od Bulevara oslobođenja do Trešnje i solo došao minut i 14 sekundi pre ostatka karavana. Daniel Ivanov (Zagorec) izborio se za niži stepenik postolja ispred Stefana Sretenovića (Borac).

Bugarin je trijumfovao na drugoj etapi kao najbrži u masovnom sprintu kojim je zaključeno 25 kilometara nadmetanja od Šuplje stene na Avalskom putu do opštine Sopot. Etapno postolje upotpunili su Kostić i Sretenović.

Od 47 takmičara na startu 42 su završila nadmetanje koje je organizovao Biciklistički saveza Beograda, a koje su podržale opštine Vračar, Sopot, kao i Gradski sekretarijat za sport i omladinu. Kostićeva prednost na kraju ostala je minut i 14 sekundi u odnosu na Ivanova. Sretenović je treći sa zaostatkom od minut i 41 sekunde.

Izvor: BSS
KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem