Zakotrljaj me oko sveta - Roman Snežane Radojičić

Zakotrljaj me oko sveta, roman Snežane Radojičić naše putnice oko sveta.
Nedelja, 6. jul 2014
Zakotrljaj me oko sveta - Roman Snežane Radojičić

U pripremi se nalazi roman pod nazivom "Zakotrljaj me oko sveta", delo naše trenutno najpoznatije putnice oko planete Snežane Radojičić. Snežana se na ovaj dalek put biciklom otisnula davne 2011 i još uvek krstari drumovima dalekih zemalja. Roman se trenutno nalazi u pretplati po ceni od 580RSD. Period pretplate traje do 21. avgusta kada će roman izaći iz štampe a kupovinom tokom tog perioda pomažete Snežani da prikupi sredstva neophodna za štampanje i ujedno dobijate roman po nižoj ceni.

Potrebne informacije o načinu porudžbine možete pročitati na Snežaninom blogu.

 

Šta je to što si želela celog života?, upitala sam sebe.

Samo da pišem, da budem pisac i da živim slobodno, odgovorila sam bez premišljanja.

Zašto onda to ne radiš? To je bilo toliko logično, toliko poražavajuće jednostavno pitanje, da nije ostavljalo mesta nijednom izgovoru.

Zaista -- zašto? Šta me je to sprečavalo da makar pokušam?

Samo moj strah. Od neuspeha. Od života. Od svega.

Ali, zar postoji gori neuspeh od životarenja bez cilja?

Nisam morala da odgovorim. Sve mi je bilo jasno, ceo moj život kojim nisam upravljala ja već moj strah. Preda mnom su bile dve mogućnosti: da nastavim kao i do tada, ostajući nezadovoljna, neispunjena, nepronađena; ili da makar pokušam da ostvarim svoj san i budem srećna. Nisam se ni na trenutak dvoumila oko izbora.

Te večeri sam donela najveću odluku u svom životu: krenuću biciklom na put oko sveta, da osvojim ličnu slobodu i pronađem svoju inspiraciju.

 

(odlomak iz rukopisa romana)

 

 

KOMENTARI
  • spaske

    Miloš S. (spaske)

    6. jul 2014 17:50h

    Drago mi je da će se pojaviti kompletna knjiga, jer je i do sad bilo uživanje čitati doživljaje na putešestvijima po svetu.

Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem