Planetbike organizuje Northwave Promo nedelju

Planetbike organizuje Northwave promo nedelju koja će trajati do 15. juna a tokom koje će kupci moći da kupe Northwave proizvode sa popustom i do 25%.
Ponedeljak, 9. jun 2014
Planetbike organizuje Northwave Promo nedelju

Planetbike organizuje Northwave promo nedelju koja će trajati do 15. juna. Tokom promocije kupci će moći da kupe biciklističke Northwave proizvode sa 20 do 25% popusta.

Ako tokom ovog perioda kupite Northwave cipele i šorc (ili dres) dobijate 20% popusta na oba artikla. Ako se odlučite za još jedan, bilo koji, Northwave proizvod dobijate sva tri sa čak 25% popusta!

Northwave je italijanski brend nastao osamdesetih godina u regiji Montebelluna, poznatoj po proizvodnji najkvalitetnijih cipela. Firma je u biciklističku industriju unela duh mesta u kome je nastala i krenula da stvara cipele za bicikliste prepoznatljivog italijanskog kvaliteta i dizajna.

Tokom prethodnih 20 godina Northwave je proširio svoju ponudu na druge biciklističke proizvode, pa sada u svom asortimanu, osim cipela, ima i sve tipove garderobe za bicikliste, naočare i druge asesorije.

KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem