Kolekcionar na eBay-u ponudio kolekciju od 60 bicikala

Jedan nemački kolekcionar nedavno je na najvećem sajtu za prodaju novih i polovnih stvari Ebay-u ponudio svoju kolekciju od 60 klasičnih, vintidž drumskih bicikala.
Petak, 3. februar 2017
Kolekcionar na eBay-u ponudio kolekciju od 60 bicikala

Kolekciju koja obuhvata 60 klasičnih bicikala iz skorije biciklističke istorije, Nemac je postavio na prodaju za svotu od 35 hiljada američkih dolara. Ponudu ilustruju samo tri fotografije koje prikazuju visoki magacinski prostor sa do plafona naređanim biciklima po zidovima i prepunom halom.

Kolekcija uključuje i modele od 35 poznatih proizvođača kao što su Colnago, Pinarello, Chesini, Denti, Barelli, Messina i Peugeot kao i ramove proizvođača: Bianchi, Champion, Paganini, Bataglin, Geminiani, Faggin, Kotter, Cilo, Enik, Jan Jansen, Gentleman, Raleigh, Diamond, Alan, Koga Miyata, Motobecane, Peugeot, Mercier, Eddy Schütz, Lejeune, Bim Diederich, Charles Pelissier, Raymond Poulidor, Jacques Anqueteil, Jeannie Longo, Hinault, Puch, Velotec, Schauff, Gerber.

Vlasniku kolecije Niklasu Benderu trebalo je 30 godina da prikupi sve te bicikle i naravno da ne prodaje čitav svoj dvotočkaški posed, najdraže je ipak zadržao za sebe.

Više detalja u vezi sa ponudom pogledajte na Bajkradaru.

KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem