Brevet 400km - 11 sati kasnije

Trenutno stanje na drumovima, nakon 11h brevetiranja.
Subota, 7. maj 2011
Brevet 400km - 11 sati kasnije

Grupa od 7 biciklista našla se jutros 7. maja na startu trećeg Breveta koji je startovao i završava se u Beogradu a čija je ukupna dužina trase 432km. Da vas podsetimo, biciklisti moraju da izvoze stazu u zadatom vremenskom roku prolazeći prethodno određena kontrolne tačke na kojima dobijaju pečate.

21:27h

Grupa od 5 biciklista nalazi se na 240. kilometru, na kontrolnoj tački u Užicu. 1 biciklista otišao je dalje i vozi dok 1 zaostaje za grupom.
Svi su živi i zdravi, odmaraju noge i spremaju se da krenu dalje. Tokom današnje vožnje imali su jak čeoni vetar a očekuje se pogoršanje vremena te su planovi da  se cela dužina izveze u cugu, bez spavanja. Očekivan dolazak na cilj u Beograd oko 8, 9 sati  ujutru.


Prethodne informacije:

-mp-:
"Sremčević je izgleda bio ozbiljan kad je rekao da mora da stigne do 6 ujutru jer u 8 treba da je na poslu - prošao je Požegu sat vremena pre ostalih! Ostali guslaju zajedno osim Mileta koji je imao peh pa malo kasni: guma mu je još na početku puštala, a izgleda da je i izgubio telefon :( "

-mp-:
"Ja sam ih pratio do Ralje i bogami mogu vam reći: ne šale se! :) Na kružnom putu sam zastao da se javim na telefon i posle sam ih jedva stigao i to tek pre Trešnje! Neko je tu pokušao da odmah u startu slomije "konkurenciju" ;)
U stvari, prvi pokušaj lomljenja konkurencije je izgleda bio još na mostu: neko je poveo preko tramvajskog mosta i to kolovozom :) "


Tema na Forumu - Informacije i izvestaji

 

 


Trasa Brevet 400km

 

 

 

 

 

KOMENTARI
 • rajko55

  Rajko J. (rajko55)

  8. maj 2011 09:53h

  ČESTITKE SVIM UČESNICIMA !!!

 • Dule1975

  Dušan N. (Dule1975)

  8. maj 2011 12:04h

  Svaka cast momci. Junacki ste ovo izvozali.... svaka cast. Zao mi je sto nisam i ja sa vama ali nadam se... sledece godine... bice i to:)

 • Boycie

  Dejan P. (Boycie)

  8. maj 2011 15:21h

  Bravo junaci!!!

Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem