21. Beogradski Triatlon

PROPOZICIJE

Beogradski triatlon dvadeset prvi put u Beogradu. 

U nedelju 27.IX 2015. godine startom u 13 sati počeće triatlonsko takmičenje: 21.Beogradski triatlon - Trofej Beograda, STU kup trka. 

Triatlon se organizuje na prostoru Ade Ciganlije – plaža: Taložnik, dostavni put Ade. Takmičenje je namenjeno svim triatlonskim kategorijama: početnik, Mlada Nada, Nada, Junior, Elit, veteran i rekreativac koji će svoju sportsku pripremljenost pokazati kroz plivanje na deonici 50 do 750m, vožnji bicikla 2 do 20km i trčanju u dužini 500 do 5000m.

U vreme trajanja triatlona, od 13:00 do18:00 časova, zbog bezbnosti takmičara i korisnika Ade, dostavni put Ade biće zatvoren za redovan saobraćaj i kretanje korisnika Ade. Molimo ih za razumevanje i korišćenje paralelne pešačke staze.

Od Beogradskih klubova, na triatlonu će se takmičiti predstavnici: TK Mul3sport, TK 4me, TK Mihajlo Pupin i TK team triathlon.

Za 21.Beogradski triatlon, do sada se prijavilo preko 150 takmičara iz 18 klubova Srbije i inostranstva. 

Na triatlonu će učestvovati i najbolje triatlonke i triatlonci Srbije: Vida Medić, Slavica Božić, Božica Andrić, Ognjen Stojanović, Danilo Jovanović, braća Tomin.

Pozivamo vas da dodjete na 21.Beogradski triatlon, bodrite nas i uživate u dinamici i atraktivnosti koju pruža triatlon.

Više o Beogradskom triatlonu na zvaničnoj prezentaciji.

KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem