Inace sam se u zadnje vreme opremio sa dosta kamp opreme. Pored podloge tu je vreca, sator - za bajs mozda prevelik, ali boze moj prezivecu. 2 stolice sklopive, par posuda, pribor za jelo metalni - nije mali, ali ne volim plasticni pribor a ovaj je tako napravljen da je sklopiv i super za usput. Jos gomilu drugih stvarcica, vise se ni ne secam.
Ostalo mi je jos par sitnica da kupim. Neki dobar loncic za kuvanje hrane - ove posude sto sam uzeo iako aluminijumske i lagane, nemaju rucku pa nisu pogodne za kuvanje.
Dalje, neki ok reso za kuvanje. Da je relativno jeftin, malih dimenzija i da su rezervne boce za plin lako dostupne, da nisu neke specificne. Gledao sam na dx.com ali nisam pametan sta valja (tj da li nesto odande valja). Za prvu pomoc cu pokusati od neke limenke da napravim nesto, ali bih ipak uzeo neku stabilniju varijantu.
Ako neko ima konkretne preporuke za obe stavke, neka ih iznese
Da pitam ako ima iskusnijih kampera. Kad sam uzimao sator nisam imao 2 blage sta treba da gledam, a od izbora koji sam imao ovaj mi se ucinio najboljim pa sam ga i uzeo. Nisam gledao koliko slojeva ima - sad vidim da je i to bitno. Jedino sto sam gledao su dimenzije i ta neka oznaka za kisu, predpostavljam koliko kise moze da trpi po metru kvadratnom. Bio je neki sator koji je imao 2000mm ali je bio prevelik za moje potrebe (za 4 osobe), jel ok i 1500mm?
Uostalom evo slike, pri dnu je i specifikacija.