Po BG-u ima servisera koji imaju u principu zdrav stav da se nova nabla uplicje u tocak bez ikakvog cackanja jer je fabricki podesena, ali u ovom slucaju to dovodi do umiranja konusa nakon par stotina km-a
Ja vozim ovu 60 seriju i kada su sredjene rade sasvim OK, ali fabricki su uzas i to teski.Kada sam ih u februaru upleo naivno po principu ne diraj obe su otisle u roku do 500km *tada sam ja primetio sto ne znaci da nisu i pre), na prednjoj su oba konusa umrla, a pozadi je umro levi konus.
E sad kao "dobro dete" iservisiram nable po fabrickom uputstvu sa techdoc-a i zadnja radi i nakon 4000km bez problema vrti se ko luda ne grebe nema lufta, a prednja opet kroz par stotina km rikne.Sad i kada sam prvi put servisirao tu nablu primetio sam da ima mesta za jos jednu kuglicu u svakoj solji ali mi u onom uputstvu eksplicitno stoji da ide 10 kuglica po strani.Tada sam drzao da ne treba da pametujem i tako sam i pakovao nablu.Naravno opet mi se isto ponovilo, nalba je pocela da grebe i ostavljala je utisak kao da se nekim cudom sama zategla (yep zona sumraka