Pazi, nisam bas totalno upucen u svaku sitnicu na bajku i tako to... Imam neko skromno poznavanje ali dovoljno da znam da je XTR vrh!
Ne bih prepoznao XTR solje sem da na njima ne pise XTR
Ja sam prodao svoj octalink pogon sa patronom na cikloberzi i decko koji je kupio je odusevljen stanjem pogona, tj. njega je bilo strah da ne bude onako kako je opisano i navedeno. Decko se zahvalio i rekao da je sve kako je napisano. Do tacke! Ja ne zaradjujem na tim oglasima. To je jedina stvar koju sam prodao preko cikloberze i uopste preko interneta. Rekao sam mu da moze slobodno da vrati ako bude nezadovoljan u bilo kom smislu. A razlog prodaje mog octalink pogona je taj sto sam video oglas za DEORE hollowtech, dodao sam kintu od mog prodatog pogona i tako...
A za XTR bih sigurno napomenuo kad bih se cuo sa prodavcem i ako bi mi skrenuo paznju na to da je greskom poslao, vratio bih coveku, zivota mi. Ne treba mi tudje, svoje ne dam!
Nadam se da sam ti sada valjda odogovorio...?
I da, ne zelim novac, samo zelim ono sto je napisano u oglasu.
Evo jednog istinitog primera: jedan poznanik mi rekao pre par dana da je kupio na limundu stampac, ocene prodavca extra. Stigao njemu paket, unutra blok cigle! Katastrofa!