Pozdrav svima.
Ovo je moj prvi post na cikloberzi i mnogo mi je krivo sto postavljam bas u ovoj temi. Doduse, mozda mogu nekom da pomognem ovom porukom, ko zna... Naime... Ne znam koliko vas je imalo prilike da posluje sa izvesnim Sretenom Tesicem, ali klonite se tog coveka.
Obican prevarant i ljiga od coveka! Ne mogu da verujem da neki ljudi jedva cekaju da predju nekog. Taj bi majku prodao za 5 e! Kupio sam deore pogon od njega i kako je naveo u oglasu, ide sa fabrickom patronom (soljama). Ok sve to, dogovorimo se, posalje, platim pouzecem, otvorim kad ono soljice za TIAGRU. Pozovem coveka i pitam o cemu se radi, u oglasu pisalo da je fabricka patrona i rekao da je greskom poslao nju. Ja rekao da posalje pripadajuce solje, i kad stigne, ja da mu vratim TIAGRU. Navodno je posalo pre 10 dana i jos uvek nije stigla. Danima sam ga zavo i stalno prica da je poslao i da kuriri kasne... Kasne 10 dana??? Aj vazi! I tako da nista.... Covek se vise ne javlja na telefon, ne odogovara na poruke i tako ja ostadoh sa TIAGROM.
To je moje iskustvo sa ovim djubretom od ljudskog sljama i nadam se da cu ovim barem nekima malo da otvorim oci. Mozda su neki imali lepu saradnju sa pomenutim organizmom ali eto, to je moje iskustvo.
Tako da, ako me put ikad navede u Osecinu, svraticu kod Sretena na kaficu, da proverimo pritisak u gumama i tako.
Pozdrav svima!