Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8736 odgovora na ovu temu

#4981 Wolf87

Wolf87
  • Members
  • PipPip
  • 63 posts

Postavljeno 09 March 2012 - 08:57 AM

http://www.cikloberza.com/listing.php?member_Id=6941

Dođe mi da nazovem lika čisto da vidim da li priča tako kao što piše... mislim, nije mi više ni smešno, ismejao sam se k'o magarac, a sada već počinjem da se pitam da li je sa dotičnim sve u redu :?

Mora da je od pileta uzimao casove :)
  • 0

#4982 modestmouse

modestmouse
  • Members
  • PipPip
  • 41 posts

Postavljeno 11 March 2012 - 04:13 PM

Here he goes again... :D

http://www.cikloberz...ow.php?id=64273

Da nije Dzon Vejn :D
  • 0
My ego is like my stomach, it keeps shittin' what I feed it...

#4983 Aki

Aki
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • LocationNovi Beograd/Dorćol

Postavljeno 12 March 2012 - 09:10 AM

http://www.cikloberz...ow.php?id=60959
#-o
  • 0
Doći ću ti u snovima
da ti ukradem poljupce
neka vrijeme samo leti
jos uvijek volim te...

http://www.juraifilm.com/

#4984 brko83

brko83
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Postavljeno 12 March 2012 - 09:37 AM

A pa to se neko najadio da napravi dobar bajk od niceg pa bi da izvadi pare!
  • 0
Kupujem avid arch rival jednu ili obe celjusti!

Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!

#4985 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2514 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 12 March 2012 - 10:40 AM

n2:hahaha xtr menjač na skautu!!!
  • 0

profilepic.gif

#4986 Aki

Aki
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 343 posts
  • LocationNovi Beograd/Dorćol

Postavljeno 12 March 2012 - 11:34 AM

A pa to se neko najadio da napravi dobar bajk od niceg pa bi da izvadi pare!

Pre bih rekao da se neko opako Z! :D
  • 0
Doći ću ti u snovima
da ti ukradem poljupce
neka vrijeme samo leti
jos uvijek volim te...

http://www.juraifilm.com/

#4987 djape48

djape48
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1050 posts

Postavljeno 12 March 2012 - 01:16 PM

Scout, XTR, Alivio, Avid Elixir 3 model za 2012 god, Dart 3, Amazing Toys OS ( Amazing toys komponente(volan,lula i sticna) stavljaju na najjace Steppenwolf bicikle)... Jos ako je Tourney pogon i sve ima ko ruska salata =D>
  • 0

#4988 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2514 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 12 March 2012 - 01:33 PM

E što me nervira kad se pojavi oglas kao prodaje bajs u delovima a svi oni bitni i interesantni delovi već prodati, znači okačio svež oglas sa "Prodato" tagom !!! Što onda lepo nije stavio samo oglas za fakin "pedale" i zdravo :evil:
  • 0

profilepic.gif

#4989 sveta344

sveta344
  • Members
  • 1673 posts

Postavljeno 12 March 2012 - 02:13 PM

E što me nervira kad se pojavi oglas kao prodaje bajs u delovima a svi oni bitni i interesantni delovi već prodati, znači okačio svež oglas sa "Prodato" tagom !!! Što onda lepo nije stavio samo oglas za fakin "pedale" i zdravo :evil:

Da,to mi je interesantna pojava,obnavljanje oglasa za prodate delove ili bajseve?Ne vidim tu nikakvu logiku,osim ako ne misle da im sama prisutnost,pa makar i sa bajatim i vec prodatim delovima nekako dize rejting.
  • 0

#4990 bant013

bant013
  • Members
  • 1168 posts

Postavljeno 12 March 2012 - 11:19 PM

Da,to mi je interesantna pojava,obnavljanje oglasa za prodate delove ili bajseve?Ne vidim tu nikakvu logiku,osim ako ne misle da im sama prisutnost,pa makar i sa bajatim i vec prodatim delovima nekako dize rejting.

U pitanju je marketing, kao što si i sam konstatovao prodavac sebi diže rejting tj. pokušava da stvori utisak da prodaje pregršt delova i time da do znanja kako je uspešan trgovac.
  • 0
"I've had enough, I've seen enough, I've had it all, I'm giving up I won the race, I broke the cup, I drank it all, I spit it up" (R.E.M)

*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU

#4991 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2514 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 13 March 2012 - 08:12 AM

+ što su neke cene tu malo i sumnjive, čisto sumnjam da je neko dao 170€ za LTD a ako jeste onda ga je preplatio!!!
P.S. Vratio se roki, cena pala sa 1250€ (ako se ne varam) na 850€ a moguć je i dogovor :mrgreen:
  • 0

profilepic.gif

#4992 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 13 March 2012 - 08:29 AM

P.S. Vratio se roki, cena pala sa 1250€ (ako se ne varam) na 850€ a moguć je i dogovor :mrgreen:

Zakleo bih se da je taj Rocky bio kod mene neko vreme :mrgreen:
Bajk je dušu dao za odlazak na pijacu i do prodavnice preko raznih stepenica i ostalih "prepreka" na putu a da se guzica ne digde sa sedišta...
Ako su mu gume dovoljno napumpane, može i uz stepenice bez problema :D

Mislim da čak imam sliku dotičnog bajka u mom stanu, samo treba da je iskopam...
  • 0

#4993 spaske

spaske
  • Members
  • 836 posts
  • LocationBor, Srbija.

Postavljeno 13 March 2012 - 08:53 AM

+ što su neke cene tu malo i sumnjive, čisto sumnjam da je neko dao 170€ za LTD a ako jeste onda ga je preplatio!!!

Koliko vredi ovaj ram od istog gore pomenutog prodavca pošto nema cene

http://www.cikloberz...ow.php?id=64326
  • 0

#4994 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2514 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 13 March 2012 - 10:58 AM

Pa ja volim CUBE ali bi za taj ram maximalno dao 140e (za 120e bi bio srećan&zadovoljan što sam ga uzeo :) ) ali ovaj LTD CC je za trunku bolji i lepši ram od onog u "delovima" tako da predpostavljam da će ti u startu tražiti jedno 180-200e što je previše...

Postavljena slika
  • 0

profilepic.gif

#4995 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2514 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 13 March 2012 - 03:48 PM

Ciklonaut > oglas 603!!!
demo lekcija > joooj kako bi mu slatko polomio obe ruke, prosto bi uživao slušajući zapomaganje n2:2zrqneq
  • 0

profilepic.gif

#4996 gagoslav

gagoslav
  • Members
  • PipPip
  • 38 posts
  • Location43⁰35’00”N,21⁰20’20”E

Postavljeno 17 March 2012 - 08:50 AM

Pozdrav svima.

Ovo je moj prvi post na cikloberzi i mnogo mi je krivo sto postavljam bas u ovoj temi. Doduse, mozda mogu nekom da pomognem ovom porukom, ko zna... Naime... Ne znam koliko vas je imalo prilike da posluje sa izvesnim Sretenom Tesicem, ali klonite se tog coveka.

Obican prevarant i ljiga od coveka! Ne mogu da verujem da neki ljudi jedva cekaju da predju nekog. Taj bi majku prodao za 5 e! Kupio sam deore pogon od njega i kako je naveo u oglasu, ide sa fabrickom patronom (soljama). Ok sve to, dogovorimo se, posalje, platim pouzecem, otvorim kad ono soljice za TIAGRU. Pozovem coveka i pitam o cemu se radi, u oglasu pisalo da je fabricka patrona i rekao da je greskom poslao nju. Ja rekao da posalje pripadajuce solje, i kad stigne, ja da mu vratim TIAGRU. Navodno je posalo pre 10 dana i jos uvek nije stigla. Danima sam ga zavo i stalno prica da je poslao i da kuriri kasne... Kasne 10 dana??? Aj vazi! I tako da nista.... Covek se vise ne javlja na telefon, ne odogovara na poruke i tako ja ostadoh sa TIAGROM.
To je moje iskustvo sa ovim djubretom od ljudskog sljama i nadam se da cu ovim barem nekima malo da otvorim oci. Mozda su neki imali lepu saradnju sa pomenutim organizmom ali eto, to je moje iskustvo.
Tako da, ako me put ikad navede u Osecinu, svraticu kod Sretena na kaficu, da proverimo pritisak u gumama i tako. :wink:

Pozdrav svima!
  • 0

#4997 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 17 March 2012 - 09:31 AM

Ne bih da potpaljujem vatru niti da ikoga optužujem ili branim, ali da krenemo od nekog početka.
Ako si mogao dobiti patronu od Tiagre verujem da je u pitanju Hollowtech II, odnosno šuplja osovina na kurbli i patrona koja nema na sebi osovinu.
Te patrone su sve identične, od Sore do Ultegre i od Alivio (ili Acera ili gde već kreću) do XT-a, dakle bez Dura-Ace, XTR i Saint koji su drugačiji.
Zatim, razlika između drumske patrone i MTB je u tome što drumska ima jedan spejser (prsten) ili čak ni jedan, dok MTB ima 3 komada.
100% sam siguran u to, jer sam 2 godine u nazad vozio Tiagra šoljice ali sa ona tri spejsera. Radilo je isto tako dobro kao i XT.

Danas čovek treba da je srećan, ako već kupuje kurble sa patronom, samo da dobije patronu u dobrom stanju, pa kakva god da je. A spejseri treba da su tu ako su kurble za MTB.
  • 0

#4998 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 17 March 2012 - 09:47 AM

Gamzi jel si siguran da pasu drumske HT2 patrone na mtb pohone :?: .Zanima i mene pa zato pitam.
  • 0
puno znoja,malo krvi

#4999 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 17 March 2012 - 10:00 AM

Gamzi jel si siguran da pasu drumske HT2 patrone na mtb pohone :?: .Zanima i mene pa zato pitam.

Kao što sam napisao, dve tiagrine šoljice sam vozio poslednje 2 godine :D
99,9% smem da tvrdim da je ono što sam prethodno napisao tako. Razlikuju je boje i štampa. To je ono što ja vidim kada "raskupusam" nakon upotrebe.
  • 0

#5000 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 17 March 2012 - 10:00 AM

Sa druge strane, vozio sam XT patronu na drumašu :mrgreen:
A Vanessa još uvek vozi MTB patronu na drumašu :D
  • 0

0 članova čita ovu temu