Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Posted 15 December 2011 - 02:21 PM
Posted 15 December 2011 - 03:08 PM
Nemam ja pravo da se ljutim a ni razlog.Samo mi je dast pomalo smesan jer je dobio tacno to sto je trazio pa se ljuti bez ikakvog osnova.To sto sam iz sale prokomentarisao miksijev post koji je btw skroz na mestu nikako ne znaci da sam ljut.
Ah da ja ni u jednom trenutku nisam napisao sta vi treba da razjasnjavate sa Ciklom.To mene u najmanju ruku interesuje kao lanjski sneg u Arizoni.
Pozdrav i necu vise of topic.
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Posted 15 December 2011 - 04:07 PM
Moderator: mi ne mozemo da banujemo ali ima ko moze. Ovo necu da brisem kao prethodnih 40-tak poruka da vide ljudi kakav je ko.
Moderator: @geri smiri zivce receno je da nema vise offtopic-a.
Posted 15 December 2011 - 04:17 PM
ME BASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.
aj sad seri tamo gde je stvarno potrebno
Geri aj ne seri
Moderator: Kao sto vec rekosmo, ni ovo necemo da brisemo. Neka se svako prikaze u pravom svetlu
Posted 15 December 2011 - 04:30 PM
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
Posted 16 December 2011 - 10:04 AM
Ljudi, bilo je sta je bilo. Da stavimo tacku na sve ovo i nastavimo dalje normalno sa temom
2010: 3582.6 km 2011: 7022.0 km 2012: 6487.9 km 2013: 7271.3 km 2014: 6xxx km
http://zeljkov.wordpress.com
Posted 22 December 2011 - 10:21 AM
Posted 22 December 2011 - 10:29 AM
http://cikloberza.co...?member_Id=6219
zainteresovan sam za deciji bicikl...
...bio je neki komentar u ovoj temi
oko razmimoilazenja fizickog stanja i opisa na oglasu
a vezano za deciji bicikl, ali ne znam da li je u pitanju
bio ovaj ili neki drugi prodavac. Pomoć, pliz
Posted 22 December 2011 - 10:51 AM
Jel kupovao neko od ovog prodavca? Hoću da kupim točkove od njega pa me interesuje koliko je pouzdan. http://www.cikloberz...?member_Id=2279
Msm da je covek neka vrsta zastupnika Venera bajka jer prodaje njihov asortiman po istim cenama.Kupuj slobodno on prodaje nove delove.Pogledaj temu upgrade celicane na osmofaz covek je kupio tockove od njega pa ga pitaj na pp.
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Posted 22 December 2011 - 12:27 PM
U pitanju je Lajos iz Temerina,za ovog ja ne znam.ima li neko komentar za ovog prodavca
http://cikloberza.co...?member_Id=6219
zainteresovan sam za deciji bicikl...
...bio je neki komentar u ovoj temi
oko razmimoilazenja fizickog stanja i opisa na oglasu
a vezano za deciji bicikl, ali ne znam da li je u pitanju
bio ovaj ili neki drugi prodavac. Pomoć, pliz
Posted 22 December 2011 - 12:36 PM
U pitanju je Lajos iz Temerina,za ovog ja ne znam.
To onaj sto rekao nekom coveku bajs je u extra stanju, kao nov. Lik zapucao golima da bi na kraju video bajs u raspad stanju.
Ne znam da li sam pogodio pravo mesto da izlozim svoj problem, ali bar da pokusam.
Naime radi se o prodavcu i serviseru u Temerinu koji ima dosta oglasa na CB. U jednom od svojih oglasa naveo je bicikl za decu od 8-12 god. X-fakt team junior 200 eur. U opisu stanje: NOV, i kao iz radnje (moze se proveriti). Posto trazim za klinca bajk ovo mi se ucini da kazem kao dobra kupovina jer bih ipak zeleo da kupim nesto sto je iole kvalitetnije za razuman iznos. Elem, pozovem ja doticnog Lajosa, upitam ga jasno da li je bicikl nov, on mi potvrdi, usput mi obori cenu na 180 eur, ja sednem u auto, predjem 150 km, nadjem kucu, Lajos nije tu ali je zena i cerka, nalaze bajk, iznose i ja imam sta da vidim : pocepano sediste, rucke pocepane, izguljeno gde god se moze izguliti kad bajk vozi dete par godina tj. nema govora o tome da je nov. Kada sam ih pitao da to nije ono o cemu smo razgovarali oni se jednostavno napravise ludi kao u fazonu mi prodajemo samo polovne bicikle.
Tako da ne bih da duzim dalje, ali obzirom da sam bio sa dvoje dece i suprugom suzdrzao sam se i samo kulturno otisao, pa ovo pisem da ako neko procita zna o kakvom se prodavcu radi i da se ne baca dzaba u trosak kao ja a sve da bi dobio samo nervozu i razocaranog klinca na zadnjem sedistu auta.
Posted 22 December 2011 - 02:19 PM
Jel kupovao neko od ovog prodavca? Hoću da kupim točkove od njega pa me interesuje koliko je pouzdan. http://www.cikloberz...?member_Id=2279
Kako misliš pouzdan?
Iz Subotice je prodavac i ok je, kupuj slobodno. Ja sam uzeo one bele swift točkove, jeftini a solidni. Sve stiglo uredno zapakovano, bexom samo 300 din poštarina
A za točkove mislim da je i Vorda uzimao takve, verovatno od istog prodavca. Videh na nekom zelenom mtb-u, što mu je ko zna koji po redu što je sklapao
I od mene pohvala Ciklu i modovima, hvala nebesima
Posted 22 December 2011 - 02:37 PM
Malopre mi je stigla sticna, ako ima 300 grama sa sve pakovanjm. Lopovi iz AKS naplatili 300 din postarinuSve stiglo uredno zapakovano, bexom samo 300 din poštarina
, AKS mi tolko uzeo za podmajicu od 100 grama
. Jeste sića 100-200 kinti tamo vamo, al ne volem ta kurirska kraduckanja na sitno ako se ima lepo istaknut cenovnik, a u kategoriju 1-2kg nema teorije da upada.
Na koji broj telefona pozivas Bex za predaju paketa? Nigde ne pise na sajtu.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users