Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8736 odgovora na ovu temu

#4641 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 15 December 2011 - 02:21 PM

Dast i Brko, ja sam izbrisao postove, mislim da posle onog što je Mix rekao nema više potrebe da razvodnjavamo temu i da nam se objašnjava šta s Ciklom treba da razjašnjavamo. Siguran sam da i vi i mi imamo preča posla u životu. Znači, sva priča osim o lukavim prodavcima ovde više neće ostajati. Ljutite se i besnite do mile volje - ali kod svoje kuće.
  • 0
Homesick for a place you've never been...

#4642 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Postavljeno 15 December 2011 - 03:08 PM

Srdjoni
Nemam ja pravo da se ljutim a ni razlog.Samo mi je dast pomalo smesan jer je dobio tacno to sto je trazio pa se ljuti bez ikakvog osnova.To sto sam iz sale prokomentarisao miksijev post koji je btw skroz na mestu nikako ne znaci da sam ljut.
Ah da ja ni u jednom trenutku nisam napisao sta vi treba da razjasnjavate sa Ciklom.To mene u najmanju ruku interesuje kao lanjski sneg u Arizoni.
Pozdrav i necu vise of topic.
  • 0
Kupujem avid arch rival jednu ili obe celjusti!

Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!

#4643 dast2001

dast2001
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 449 posts
  • Locationzemun

Postavljeno 15 December 2011 - 04:07 PM

ajde moderatori , vi ste face ovde , brisite . hahahaha al ne smete da banujete, kakva steta :D

Moderator: mi ne mozemo da banujemo ali ima ko moze. Ovo necu da brisem kao prethodnih 40-tak poruka da vide ljudi kakav je ko.

Moderator: @geri smiri zivce receno je da nema vise offtopic-a.
  • 0
..............

#4644 dast2001

dast2001
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 449 posts
  • Locationzemun

Postavljeno 15 December 2011 - 04:17 PM

E taj koji moze neka banuje , a vi cutite posto nista ne mozete :D kad budete mogli crvenim slovima da vam ispod imena pise moderator :D mnogo serete tamo gde ne treba, a gde treba cutite SRAMOTA . BOLI
ME BASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.
aj sad seri tamo gde je stvarno potrebno :D
Geri aj ne seri :D

Moderator: Kao sto vec rekosmo, ni ovo necemo da brisemo. Neka se svako prikaze u pravom svetlu :mrgreen: .
  • 0
..............

#4645 bant013

bant013
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1168 posts

Postavljeno 15 December 2011 - 04:30 PM

:shock: ... :?:
  • 0
"I've had enough, I've seen enough, I've had it all, I'm giving up I won the race, I broke the cup, I drank it all, I spit it up" (R.E.M)

*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU

#4646 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 15 December 2011 - 04:36 PM

Oko cega bese ova rasprava :?:
  • 0
puno znoja,malo krvi

#4647 zare

zare
  • Members
  • 4324 posts

Postavljeno 15 December 2011 - 05:01 PM

Ljudi, bilo je sta je bilo. Da stavimo tacku na sve ovo i nastavimo dalje normalno sa temom n:anim_32 .
  • 0
.

#4648 dast2001

dast2001
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 449 posts
  • Locationzemun

Postavljeno 15 December 2011 - 05:02 PM

moderator aj potpisi se da te vidimo u pravom svetlu , lencugo radi svoj posao :mrgreen:
  • 0
..............

#4649 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3870 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 15 December 2011 - 08:34 PM

Dast iskuliraj. n2:1014[1]
  • 0

#4650 zeljkov

zeljkov
  • Members
  • 1246 posts
  • LocationBanja Luka

Postavljeno 16 December 2011 - 10:04 AM

Ljudi, bilo je sta je bilo. Da stavimo tacku na sve ovo i nastavimo dalje normalno sa temom n:anim_32

• 0

2010: 3582.6 km 2011: 7022.0 km 2012: 6487.9 km 2013: 7271.3 km 2014: 6xxx km
http://zeljkov.wordpress.com

#4651 dast2001

dast2001
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 449 posts
  • Locationzemun

Postavljeno 16 December 2011 - 10:06 AM

Bitno je da si obrisao prizrak-ovu poruku, cisto da ljudi budu objektivno informisani ko je kakav.

Moderator: mi ne mozemo da banujemo ali ima ko moze. Ovo necu da brisem kao prethodnih 40-tak poruka da vide ljudi kakav je ko.
  • 0
..............

#4652 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 16 December 2011 - 12:00 PM

Mod> Kahm. Bi reč da je dosta.
  • 0
Postavljena slika

#4653 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3870 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 16 December 2011 - 01:21 PM

Dast ne znam kome se obracas. Ako postoji neki problem posalji PP ili otvori temu u odgovarajucem forumu. Dosta offtopic-a.
  • 0

#4654 mihajloalasp

mihajloalasp
  • Members
  • 835 posts
  • LocationNiš

Postavljeno 22 December 2011 - 10:21 AM

Jel kupovao neko od ovog prodavca? Hoću da kupim točkove od njega pa me interesuje koliko je pouzdan. http://www.cikloberz...?member_Id=2279 :wink:
  • 0
.

#4655 IgorN

IgorN
  • Members
  • 5628 posts

Postavljeno 22 December 2011 - 10:29 AM

ima li neko komentar za ovog prodavca
http://cikloberza.co...?member_Id=6219
zainteresovan sam za deciji bicikl...
...bio je neki komentar u ovoj temi
oko razmimoilazenja fizickog stanja i opisa na oglasu
a vezano za deciji bicikl, ali ne znam da li je u pitanju
bio ovaj ili neki drugi prodavac. Pomoć, pliz :mrgreen:
  • 0

#4656 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Postavljeno 22 December 2011 - 10:51 AM

Jel kupovao neko od ovog prodavca? Hoću da kupim točkove od njega pa me interesuje koliko je pouzdan. http://www.cikloberz...?member_Id=2279 :wink:

Msm da je covek neka vrsta zastupnika Venera bajka jer prodaje njihov asortiman po istim cenama.Kupuj slobodno on prodaje nove delove.Pogledaj temu upgrade celicane na osmofaz covek je kupio tockove od njega pa ga pitaj na pp.
  • 0
Kupujem avid arch rival jednu ili obe celjusti!

Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!

#4657 sveta344

sveta344
  • Members
  • 1673 posts

Postavljeno 22 December 2011 - 12:27 PM

ima li neko komentar za ovog prodavca
http://cikloberza.co...?member_Id=6219
zainteresovan sam za deciji bicikl...
...bio je neki komentar u ovoj temi
oko razmimoilazenja fizickog stanja i opisa na oglasu
a vezano za deciji bicikl, ali ne znam da li je u pitanju
bio ovaj ili neki drugi prodavac. Pomoć, pliz :mrgreen:

U pitanju je Lajos iz Temerina,za ovog ja ne znam.
  • 0

#4658 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 22 December 2011 - 12:36 PM

U pitanju je Lajos iz Temerina,za ovog ja ne znam.

To onaj sto rekao nekom coveku bajs je u extra stanju, kao nov. Lik zapucao golima da bi na kraju video bajs u raspad stanju. n:sign0007

Ne znam da li sam pogodio pravo mesto da izlozim svoj problem, ali bar da pokusam.
Naime radi se o prodavcu i serviseru u Temerinu koji ima dosta oglasa na CB. U jednom od svojih oglasa naveo je bicikl za decu od 8-12 god. X-fakt team junior 200 eur. U opisu stanje: NOV, i kao iz radnje (moze se proveriti). Posto trazim za klinca bajk ovo mi se ucini da kazem kao dobra kupovina jer bih ipak zeleo da kupim nesto sto je iole kvalitetnije za razuman iznos. Elem, pozovem ja doticnog Lajosa, upitam ga jasno da li je bicikl nov, on mi potvrdi, usput mi obori cenu na 180 eur, ja sednem u auto, predjem 150 km, nadjem kucu, Lajos nije tu ali je zena i cerka, nalaze bajk, iznose i ja imam sta da vidim : pocepano sediste, rucke pocepane, izguljeno gde god se moze izguliti kad bajk vozi dete par godina tj. nema govora o tome da je nov. Kada sam ih pitao da to nije ono o cemu smo razgovarali oni se jednostavno napravise ludi kao u fazonu mi prodajemo samo polovne bicikle.
Tako da ne bih da duzim dalje, ali obzirom da sam bio sa dvoje dece i suprugom suzdrzao sam se i samo kulturno otisao, pa ovo pisem da ako neko procita zna o kakvom se prodavcu radi i da se ne baca dzaba u trosak kao ja a sve da bi dobio samo nervozu i razocaranog klinca na zadnjem sedistu auta.

• 0

#4659 Gadjan

Gadjan
  • Members
  • 4654 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 22 December 2011 - 02:19 PM

Kako misliš pouzdan? :mrgreen: Ja se jesam malo načekao za točkove i morao par puta da ga podsećam ali imao je kaže obaveza pa nije stizao da uplete, a i meni nije bilo hitno što sam i naglasio odmah prvi put, jer je trebalo da dobavim još koješta da bih mogao da se bacim na sklapanje.
Iz Subotice je prodavac i ok je, kupuj slobodno. Ja sam uzeo one bele swift točkove, jeftini a solidni. Sve stiglo uredno zapakovano, bexom samo 300 din poštarina :), AKS mi tolko uzeo za podmajicu od 100 grama :evil:. Jeste sića 100-200 kinti tamo vamo, al ne volem ta kurirska kraduckanja na sitno ako se ima lepo istaknut cenovnik, a u kategoriju 1-2kg nema teorije da upada.
A za točkove mislim da je i Vorda uzimao takve, verovatno od istog prodavca. Videh na nekom zelenom mtb-u, što mu je ko zna koji po redu što je sklapao :mrgreen:. On mi i dade preporuku, ja ne bih i nisam ni video jer je tada još vladao haos u oglasima.
I od mene pohvala Ciklu i modovima, hvala nebesima :) dočekasmo čistku, sad se već lakše diše. Jes da samo povremeno svratim u oglase ali ono je bilo katastrofa i žešće iritiralo.
  • 0

#4660 zare

zare
  • Members
  • 4324 posts

Postavljeno 22 December 2011 - 02:37 PM

Sve stiglo uredno zapakovano, bexom samo 300 din poštarina :), AKS mi tolko uzeo za podmajicu od 100 grama :evil:. Jeste sića 100-200 kinti tamo vamo, al ne volem ta kurirska kraduckanja na sitno ako se ima lepo istaknut cenovnik, a u kategoriju 1-2kg nema teorije da upada.

Malopre mi je stigla sticna, ako ima 300 grama sa sve pakovanjm. Lopovi iz AKS naplatili 300 din postarinu :evil: .
Na koji broj telefona pozivas Bex za predaju paketa? Nigde ne pise na sajtu.
  • 0
.

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika