@ durango
Ajde ja cu prvi od moderatora iz prostog razloga sto verovatno prvi i vidim tvoj post.
Ne vidim razloga da budes banovan, nicim to nisi zasluzio. Izneo si svoje misljenje koje je takvo kakvo je i to je u redu.
Da je tema problematicna, jeste. Da moze mnogo da pomogne neiskusnim kupcima da se ne zalete i preskupo plate nesto sto ne vredi toliko, moze.
Opet sa druge strane ima ljudi koji traze nedostatke i lazne opise, preterane cene i to mogu da razumem. Tema je ogromna, traje citave 3 godine i normalno je da ima clanova koji imaju najvise postova u njoj. Pre ili kasnije svi se nadjemo u situaciji da nas neko prevari ili bar to pokusa da uradi.
Darko, ne radi se ovde o tome ko je napisao najvise postova nego ovo drugo a to je da ljudi traze ponekad i nedostatke koji i ne postoje, kao sto to radi sirius9, neki covek je dao oglas za neki mtb, ne pamtim, a oglas je obrisan, biku nista ne fali samo je tako slikano ali mu je on nasao " mane" pa je tek posle video da gresi...Eto to me nervira...
Jos jednom cu da ponovim iako vidim da neki i ne veruju da nemam apsolutno nikakav interes u ovome sto pisem...Niti sam diler Planetbike, niti radim kod njih ( cak i o njima nemam neko pozitivno misljenje ali da ne izlazem sad to sve), niti nabavljam robu ili bickle iz Madjarske i ostalih drzava...
I mene su par puta zeznuli ali sam sam kriv jer sam hteo da vozim polovnu dura ace kasetu koja je " kao nova" za male pare...I jos po nesto ali dobro, necu da pisem o tome...
Koliko moze da pomogne ova tema neiskusnim kupcima toliko moze i da im odmogne..Jer kad neko vidi oglas koji mu se dopadne a premislja i onda vidi u ovoj temi da je neko taj isti oglas napljuvao, sta onda, odustane od kupovine...
A taj sto je pljuvao mozda nije u pravu ali kad neko cuje negativnu ocenu koje su sanse da ne kupi stvar koja je mozda dobra i sl...
Ili skrenite paznju na doticne ljude koji preteruju sa pljuvanjem ili sam ubedjenja da nemam ovde sta da trazim sto se tice foruma...
Kada je zaziveo sajt uclanio sam se jos pocetkom 2008 godine, sve je super bilo, i oglasi i tekstovi i ostalo...Bio sam aktivan, kako je cikloberza dobijala sve vise clanova bilo je odlicno, mnogo ljudi pa razmene iskustva i misljenja tako sam prestao da pisem..
Pogledajte u credits dole, jos sam u cikloberza web timu.Nikola me je davno tu ubacio i hvala mu na tome ali ako se nastavi ova farsa sa ovom temom tj. pojedincima koji od nje prave farsu, ja istupam iz ove price...