Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 09 December 2011 - 06:40 PM
Vec odavno kupujem stvari preko interneta (eBay i td) i jos nisam imao nijedno lose iskustvo, a placa se unaprijed sve kao sto i sam znas, jeste kasnilo ponekad, ali nikada nije doslo nesto sto nije bilo kako treba...
Sa Damirom je bilo malo drugacije tj. sto je jos gore, on je "poznatiji" prodavac ovdje pa se opet desilo sta se desilo, ali amort je sada sredjen/servisiran i OK je sve, brata je to kostalo 50-60e ali jbga...
Nije samo stvar sto sam ja iz BiH, i da sam iz Srbije isto bi bilo, da ti je neko udaljen ~380km u jednom smjeru, i da ti fino "naprica" a ti nemas nikoga da ti pogleda i provjeri to ne vjerujem bas da bi se zaputio kad za 10-tak do 15e mozes nekom brzom postom poslati taj isti bajk do svoje kuce, umjesto gubljenja citavog dana na put (ipak je to ~760km) i 50-60e ?!
Naravno da ne zelim da me neko zeza, ali kako kupiti nesto a ne rizikovati (ako ne racunam prijatelje koje poznajem u Srbiji i lokalno zastupnistvo Capriola koje je preskupo) ?!
Postavljeno 09 December 2011 - 07:10 PM
E sad ne mogu i ne zele svi tako, i ok.U skladu sa time, ako vez pazaris nesto za 500+e trosak za put ti se isplati, ako pak kupujes nesto od 50e onda sigurno ne.
Danas nema potrebe apriori verovati bilo kome koga ne znas,pogotovu kada su pare u pitanju.Uvek podji od toga da su sanse da ce te prevariti barem 50% pa kalkulisi.
Postavljeno 09 December 2011 - 08:16 PM
Na oko mi se sviđa ali oprema je onako, odnosno ne znam kakav i koji je pogon u pitanju i kakve su ove kočnice.
http://www.cikloberz...ow.php?id=51984
Ili je bolje nešto ovako, vidim da je vila sigurno bolja a ostalo slično
http://www.cikloberz...ow.php?id=53567
Postavljeno 09 December 2011 - 08:41 PM
Dali ovaj bajs vredi ove pare po vašem mišljenju?
Na oko mi se sviđa ali oprema je onako, odnosno ne znam kakav i koji je pogon u pitanju i kakve su ove kočnice.
http://www.cikloberz...ow.php?id=51984
Ili je bolje nešto ovako, vidim da je vila sigurno bolja a ostalo slično
http://www.cikloberz...ow.php?id=53567
Definitivno drugi zbog tore!
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Postavljeno 09 December 2011 - 08:44 PM
Postavljeno 09 December 2011 - 08:57 PM
Postavljeno 09 December 2011 - 08:59 PM
ali da tu opciju ne može bilo ko da dA, nego da recimo samo Ciklo može da doda na profil oglašivača nakon što ga u određeno temi nahvalimo. Ja prvi imam nekolicinu oglašivača da pohvalim od srca
Postavljeno 09 December 2011 - 09:04 PM
Za te pare su ove magura kocnice predobre.Cudi me da je bajs jos na oglasu.Bicikla je stvarno jeftina.Mislio sam da je svaka tora vazdušna.Ali pazi,to nije vazdušna Tora!
Ovaj je super sa opremom sve xt, još samo da ima neke meh. disk kočnice.
Postavljeno 09 December 2011 - 09:15 PM
Bice nekih promena i zavodjenja reda u malim oglasima. Jedno po jedno, strpite se jos maloMislim da bi sada, posle Stefanovog slučaja, stvarno trebalo uvesti ocenjivanje prodavaca.
ali da tu opciju ne može bilo ko da dA, nego da recimo samo Ciklo može da doda na profil oglašivača nakon što ga u određeno temi nahvalimo. Ja prvi imam nekolicinu oglašivača da pohvalim od srca
Postavljeno 09 December 2011 - 09:20 PM
Bice nekih promena i zavodjenja reda u malim oglasima. Jedno po jedno, strpite se jos maloMislim da bi sada, posle Stefanovog slučaja, stvarno trebalo uvesti ocenjivanje prodavaca.
ali da tu opciju ne može bilo ko da dA, nego da recimo samo Ciklo može da doda na profil oglašivača nakon što ga u određeno temi nahvalimo. Ja prvi imam nekolicinu oglašivača da pohvalim od srca.
Svaka cast bas je to lepo cuti!
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Postavljeno 10 December 2011 - 09:55 AM
ali izgleda da je lukavih prodavaca sve vise pa cu i ja poceti da
pljujem i da psujem!!!!!!!
pre mesec dana sam se i ja opekao lik je hteo da me
izradi za zadnju mtb nablu ali na kraju sam uspeo da
izadjem na kraj sa njim a inace doticni se dosta oglasava na berzi!!
Postavljeno 10 December 2011 - 03:08 PM
@ spaske: za pohvale ima druga tema, ova je samo za "psujem i pljujem" ko što reče staford
Postavljeno 11 December 2011 - 05:08 PM
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika