Cini mi se Reljo da sam bas na tvom sajtu citao da tu ne ide zbog lagera karbon pasta.
Imam litijumovu da podmazem sa njim ili da nabavim onu belu famovu PT?
Ono što sam napisao je da se na spoj lule i viljuške, kod karbonaca, ne stavlja karbon montažna pasta - sa objašnjenjem zašto - Montažne paste i karbon.
Nigde nisam napisao da se ležaj ne podmazuje.
Najbolja mast za ležajeve bicikala. 
Baš se trudim inače pisati jasno, da i početnik može razumeti. Očigledno da negde grešim, pošto vidim da i iskusni članovi foruma znaju izvući pogrešan (suprotan) zaključak iz onog što sam hteo reći. U tom smislu svaki savet kako to napraviti još jasnijim je dobrodošao.
Mada sumnjam na to da je problem u tome što ljudi ne pročitaju od početka do kraja - što ipak traži i po 10 minuta, nekad i više. U tom smislu ozbiljno razmišljam o pravljenju uproštenih verzija članaka, sa manje teksta, više slika. Tu je problem što se, u takvoj formi, moraju preskočiti neki (ređi?) izuzetni slučajevi, pa se opet dolazi na isto - pogrešni zaključci. Ne znam, nisam pametan.
I primetio sam da mehaničari nemaju problem sa razumevanjem - imaju konstruktivnih dopuna, ali ne situacija da shvate pogrešno. Tako da je potrebno napraviti tako da bude bolje za baš bicikliste, koji ne šrafcigerišu baš sve i svaki dan.