Scott Aspect 780
Postavljeno 04 April 2020 - 01:43 PM
Vozim bajs preko 20 godina, kako po asfaltu tako i laksi offroad, ali do sada nisam imala budzet da se ozbiljnije pozabavim opremom.
Uzela sam Scott Aspect 780, pristupacna cena i kvalitetan bajs za tu cenu.
E sada, on ima v-kocnice, htela bih da mu u neko dogledno vreme montiram disk kocnice.
Znam da cu morati da menjam hub na tocku ili kompletne tockove, ali me znanima da li na tom ramu uopste moze da se namontira kaliper? Na viljusci moze, to znam, prethodni mi je imao disk napred, pa znam.
On ima dve rupe na razdaljini od 51mm od centra do centra, ali su one za nogicu, ako sam dobro razumela ove is prodavnice.
Mene zanima da li umesto nogice moze da se stavi kaliper?
Evo i slike kako to izgleda.
Hvala vam unapred na odgovorima, svaka informacija mi sada puno znaci, a necu da gnjavim ove u prodavnici, imam utisak da je onom batici zao sto ne uzeh roze kruzer sa korpom napred...
Postavljeno 23 April 2020 - 06:57 AM
To su rupe za disc kacenje adaptera IS standard,menjas tockove i kocnice,rotore kupujes ako ne idu uz tockove,mozes da prodjes sa 100+€,ako imas kupca za svoje ok,ali ti opet ostaje ram i vila koji su za v-break namenjeni pa je moj savet da ne odvajas nista nego prodas tako ceo pa uzmes nesto za tih 100€ vise naprednijeZdravo,
Vozim bajs preko 20 godina, kako po asfaltu tako i laksi offroad, ali do sada nisam imala budzet da se ozbiljnije pozabavim opremom.
Uzela sam Scott Aspect 780, pristupacna cena i kvalitetan bajs za tu cenu.
E sada, on ima v-kocnice, htela bih da mu u neko dogledno vreme montiram disk kocnice.
Znam da cu morati da menjam hub na tocku ili kompletne tockove, ali me znanima da li na tom ramu uopste moze da se namontira kaliper? Na viljusci moze, to znam, prethodni mi je imao disk napred, pa znam.
On ima dve rupe na razdaljini od 51mm od centra do centra, ali su one za nogicu, ako sam dobro razumela ove is prodavnice.
Mene zanima da li umesto nogice moze da se stavi kaliper?
Evo i slike kako to izgleda.
Hvala vam unapred na odgovorima, svaka informacija mi sada puno znaci, a necu da gnjavim ove u prodavnici, imam utisak da je onom batici zao sto ne uzeh roze kruzer sa korpom napred...
Also tagged with one or more of these keywords: Scot Aspect 780, Iskustva, Delovi, Kocnice
Biciklizam / Triatlon →
Servis →
Problem sa SRAM HRD kocnicomZapočeo markosss86 , 22 Dec 2023 sram, kocnice, kocnica i 2 još... |
|
|
||
Oprema i Stil →
Oprema razno →
Koji disk se montira na Tektro Lyra brakepadsZapočeo eternally_ethereal16 , 26 Apr 2023 kocnice, tektro, shimano |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
Saveti za kupovinu novog MTB-aZapočeo ivanovm , 15 Feb 2023 mtb, nov, novo, 1000e, 1500e i 4 još... |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Bike Café →
Online kupovinaZapočeo 021Nebojsa , 11 Jan 2022 kupovina, online, prodaja i 3 još... |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Pimp My Bike →
Jel moguće staviti drop bar na ovom bajsu?Započeo Filip00031 , 21 Feb 2021 korman, drop bar, rucice menjaca i 6 još... |
|
|
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika