Jump to content

Fotografije
- - - - -

Decathlon Srbija

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
520 odgovora na ovu temu

#201 Gadjan

Gadjan
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4654 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 11 November 2019 - 02:34 PM

Što kačite cene iz Nemačke kad je tamo nenormalno. Vrednost tog prsluka je daleko manja.

Meni da recimo treba taj prsluk, (čak i za samo jedan artikal) kupio bih ga u Temišvaru, koštao bi me tih 80 leja što je 17 eura što je tačno 2000 dinara. Plus jedan senvič dve banane i da se rado provozam ponovo da vidim Temišvar :D nikad ništa ne kupujem kod preprodavaca.

https://www.decathlo...id_8381752.html

U Mađarskoj izađe 18 eura.

https://www.decathlo...id_8381752.html

Brat mi je upravo ovih dana u Budimpešti na odmoru i pitao me jel mi treba nešto iz "one velike radnje" :D kao prošle zime što sam se opskrbio gomilom garderobe, rekoh da mi ništa ne treba. Sve ima i u Temišvaru u koji ću da zapalim ako naši budu bezobrazni s cenama kada ga otvore.

A svašta mi treba, letnje gaće s plavim uloškom one najbolje, još jedna dve podmajice jer je kod njih to best buy, takođe rančevi nenadmašni su po uloženo/dobijeno treba mi tri komada 30l 10l i još jedan 10l onaj što se pakuje u veličinu teniske loptice, helanke, unutrašnje gume, možda kaseta da probam jer su jeftine itd.

• 1

#202 marvas

marvas
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 464 posts
  • LocationBeograd/Surcin

Postavljeno 11 November 2019 - 03:36 PM

A koliko te kosta put do Temisvara?

Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
  • 0

#203 pjesak1972

pjesak1972
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1130 posts

Postavljeno 11 November 2019 - 03:51 PM

A koliko te kosta put do Temisvara?

Rekao ti je.Banana,dvije i par sendvica.Njemu je Temisvar 50 km od kuce.
  • 0

#204 marvas

marvas
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 464 posts
  • LocationBeograd/Surcin

Postavljeno 11 November 2019 - 04:16 PM

Tebi se onda vise isplati da ides po nove biciklisticke umesto da ih peres

• 0

#205 Gadjan

Gadjan
  • Members
  • 4654 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 11 November 2019 - 04:17 PM

Ne, ne par sendviča nego samo jedan, a dve banane :D višestrukim testovima sam utvrdio kada god ponesem dva sendviča na tih 100 km jedan uvek ne pojedem već ga vratim i samo vuglim za džabe pa sam prestao da se pretovaram :D

• 1

#206 trista_cuda

trista_cuda
  • Members
  • PipPipPip
  • 135 posts
  • LocationBG

Postavljeno 14 November 2019 - 08:09 PM

Proradio sajt

https://www.decathlon.rs/

• 3

#207 caneee

caneee
  • Members
  • 1939 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 14 November 2019 - 08:42 PM

Колико видим, преузели су хрватски сајт и тек делимично га прилагодили. У Опери ми не раде никакви линкови (стандардно, неки сајтови не раде), а када покушам да отворим сајт у Фајерфоксу сачека ме ово обавештење: "Warning: Potential Security Risk Ahead (...) detected a potential security threat and did not continue to www.decathlon.rs. If you visit this site, attackers could try to steal information like your passwords, emails, or credit card details." Што је још "лепше", додатно пише и: "Someone could be trying to impersonate the site and you should not continue.". :) Погодио програм. Иначе, хрватски, италијански, румунски и немачки (а мислим и енглески) сајт Декатлона раде како треба. Вероватно је због коришћења копије сајта (па ископирали и сертификат за .хр домен), али ипак ћу сачекати да све наместе како треба и да сајт буде на српском пре него што посетим и сајт и продавницу.

• 1

#208 packelini

packelini
  • Members
  • PipPipPip
  • 86 posts

Postavljeno 14 November 2019 - 08:48 PM

Кад би цела интернет страница била на српском (ћирилица - латиница) а не мешавина српско - хрватско - енглеског........

• 1
.

#209 BikeGremlin

BikeGremlin
  • Members
  • 8952 posts
  • LocationNovi Sad
  • Bajk:Scott Speedster

Postavljeno 14 November 2019 - 08:59 PM

Meni više smeta kad vidim ono "kontaktirajte nas"  - bukvalni prevod s engleskog, protiv gramatike srpskog jezika - nego taj "hrvatski".

• 0

#210 bakara

bakara
  • Members
  • 2439 posts
  • LocationnBGd

Postavljeno 14 November 2019 - 09:15 PM

Vama smetaju detalji, ja vec vidim da su cene ozbiljne...

Sorc sa tregerima 6000 n2:cool2

• 0

#211 flocus

flocus
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 710 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 14 November 2019 - 10:51 PM

Koliko vidim, stavili su nemačke cene pri čemu su kurs zaokružili na 120. Komentarisali smo već da su cene u Rumuniji i Mađarskoj niže, a kod nas su, očekivano, više čak i od nemačkih.
  • 0

#212 chamade

chamade
  • Members
  • 4586 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 November 2019 - 04:12 AM

Još malo..

IMG-559105c2bd5e58a8bbf84fd4fd77c76b-V.jpg
  • 1
…oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs
https://picasaweb.go...208760685671353

#213 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5805 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 19 November 2019 - 09:55 AM

Кад би цела интернет страница била на српском (ћирилица - латиница) а не мешавина српско - хрватско - енглеског........

Prebacivanje sajta na drugi jezik je veliki posao. Iz nekog razloga nisu to počeli da rade na vreme pa su pustili radnu verziju kad je dogorelo do nokata. To bi sve trebalo da bude opeglano za 2-3 meseca. Što se tiče ćirilice, predloži im (mada je to problem na državnom nivou, msm kad Bugari mogu da imaju Раифаисен...). Dosta je da ubace skriptu za transliteraciju.

• 0

#214 bakara

bakara
  • Members
  • 2439 posts
  • LocationnBGd

Postavljeno 19 November 2019 - 11:09 AM

Sto bi sebi komplikovali zivot sa cirilicom u srbiji gde se ravnopravno koriste oba pisma?

kako ce da im radi pretraga na cirilici, kada bar 70% korisnika ne koristi cirilicnu tastaturu a 80% koristi osisanu latinicu?

menjace tastaturu da bi vrsili pretragu?

hoce kako nece...  :)

Ne, takva komplikacija im ne treba u zivotu.

• 1

#215 dule0911

dule0911
  • Members
  • 2446 posts
  • LocationLestane, Beograd

Postavljeno 19 November 2019 - 11:47 AM

Cirilica nije komplikacija za pretragu ako taj sto im dize/odrzava aplikaciju ima iskustva oko toga, niti su problem dijakritici, posto je u pitanju sve isto pismo/jezik (karakteri se mapiraju 1 na 1 uvek, tako da mogu da se cuvaju/pretrazuju uvek u jednom formatu/pismu, koje god ono bilo). Nema multilang pretrage pa da uneti string bude problematican za pretragu po vise razlicitih pisama itd.

Bas me zanima da li ce biti redovi i praznjenje rafova kao da nesto dele dzabe, po cenama i ne deluje bas tako, ali me nista ne bi cudilo :)

• 0

#216 omega

omega
  • Members
  • 3736 posts

Postavljeno 19 November 2019 - 03:04 PM

Зар ћирилица није забрањена у Србији? Па чак и на интернету? Јер би једино то било оправдање за све лењивце духом и опортунисте који је сами себи бране, а изговарају се свим и свачим. Бранила је Марија Терезија, забрањивало и је кусо и репато чим би се негде завела власт на територији где живи српски народ, па чак се и данас то ради, а појединци се данас понашају као да је и овде забрањена. Највећи светски апсурд да сам себи забраниш сопствени језик.
  • 1

#217 BikeGremlin

BikeGremlin
  • Members
  • 8952 posts
  • LocationNovi Sad
  • Bajk:Scott Speedster

Postavljeno 19 November 2019 - 03:35 PM

Зар ћирилица није забрањена у Србији? Па чак и на интернету? Јер би једино то било оправдање за све лењивце духом и опортунисте који је сами себи бране, а изговарају се свим и свачим. Бранила је Марија Терезија, забрањивало и је кусо и репато чим би се негде завела власт на територији где живи српски народ, па чак се и данас то ради, а појединци се данас понашају као да је и овде забрањена. Највећи светски апсурд да сам себи забраниш сопствени језик.

Računarima se bavim od neke 9. godine.

Već 20 godina dobijam platu za to.

Ćirilica, čak i naši latinični karakteri (ćžš) i dalje komplikuju stvari u mnogim situacijama (s tim što je ćirilica dodatno nezgodna, u priličnoj meri). Verujem da mnogi nisu toga svesni (što je verovatno bolje i lakše), ali to ne menja činjenice.

Naravno, problemi se rešavaju, samo je pitanje odnosa uloženo-dobijeno.

Za jednu kompaniju kao što je Decathlon, ne znam šta bi dobili pravljenjem sveg sadržaja na ćirilici.

Tj. čime bi se isplatila dodatna komplikacija i cimanje.

• 3

#218 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5805 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 19 November 2019 - 04:14 PM

n2:kava

• 1

#219 packelini

packelini
  • Members
  • PipPipPip
  • 86 posts

Postavljeno 19 November 2019 - 04:19 PM

@Fallout boy "Za jednu kompaniju kao što je Decathlon, ne znam šta bi dobili pravljenjem sveg sadržaja na ćirilici."

Добили би поштовање могуће муштерије која размишља, "Овај се потрудио и изложио додатном трошку да би направио интернет страницу на мом писму. Значи да поштује део мог националног идентитета".

@Fallout boy "Tj. čime bi se isplatila dodatna komplikacija i cimanje"

Исплатила би се приликом одлучивања где купити исти/сличан производ. Код њих или код конкуренције?

• 3
.

#220 himzo

himzo
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1310 posts

Postavljeno 19 November 2019 - 04:48 PM

Svijetu se ne može ugoditi. (Свијету се не може угодити.)

• 1
Pozdrav

1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika