Dušan Rajović do nove titule na Gran priju Izole

Posle podijuma na Trci severnog Kipa, Dušan Rajović do titule na Gran priju Izole.
Utorak, 27. februar 2018
Dušan Rajović do nove titule na Gran priju Izole

Dušan Rajović nastavio je da niže uspehe. Posle podijuma na Trci severnog Kipra, 20-godišnji Srbin u Adriji juče je osvojio titulu na Gran priju u Izoli. Rajović je kroz cilj prošao u vremenu 2:35,43 drugo mesto pripalo je Danijelu Aueru iz Austrije dok je treći bio Britanac Metju Gibson – obojica u vremenu pobednika.

Deonica je bila duga 106, 5 kilometara, mladi vozač slovenačke ekipe Adrije Mobil Sajkling sve vreme je bio u vodećoj grupi, da bi na kraju od pet vodećih vozača, pojačao tempo i sprintom stigao do najvišeg stepenika na podijumu:

– Prezadovoljan sam. Bilo je jako hladno, gotovo minus dva stepena celzijusovih i duvala je bura. Startovalo je 176 vozača i polako smo od starta pravili begove. Ekipa je radila za mene i uspeli smo da sprovedemo sve dogovoreno do samog kraja. Noge su me dobro služile, osećao sam se odlično tokom cele trke – preneo je odmah posle pobede Rajović, koga već u sredu očekuje nova trka iz Gran pri serije u Umagu, a u subotu u Poreču.

Rezultati: 1. Dušan Rajović (Adrija Mobil) 2:35, 43, 2. Danijel Auer (VSA Pušbajker), 3. Metju Gibson (DžLT Kondor), 4. Emils Lepins (One Pro Sajkling), 5. Janik Stemle (Vovarberg), 6. Nikolas Tivani (Treviđani), 7. Rok Korošec (Maj Bajk), 8. Mateo Draperi (Sanđemini), 9. Paolo Toto (Sanđemini), 10. Aleks Turin (Viljer Triestina) – svi u vremenu pobednika.

Dusan Rajovic / Izola 2018

Izvor: Biciklistički Savez Srbije | Photo: Sportida Photo Agency
KOMENTARI
 • nikolicdjordje

  Đorđe N. (nikolicdjordje)

  28. feb 2018 15:42h

  Svaka čast, samo napred!!!

 • vidak

  Nikola (vidak)

  2. mar 2018 00:19h

  Bravo!!!

Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem