Pearl Izumi P.R.O. Barrier WxB OutDry NEPROMOCIVE

Oglas postavljen u nedelju, 6. oktobra 2019
Potrebno je da se prijavite na sistem kako bi koristili opciju slanja poruka. (Nemate nalog?)

Rukavice Pearl Izumi P.R.O. Barrier WxB sa OutDry nepromocivom membranom koja "dise". Membrana je direktno zalepljena za spoljni omotac rukavica za razliku od GORE i nekih slicnih nepromocivih membrana koje se ugradjuju u rukavice, a u cemu je prednost ovoga najbolje mozete videti na poslednjoj slici. Sve je jasno. Dlan je od AX suede gume koja nimalo ne klizi na volanu ni kada je potpuno mokra. Dakle, sigurno upravljanje i po pljusku. Velicina rukavica je XXL. Pearl Izumi ih deklarise za temperaturni opseg od 2*C do 7*C ali u svim review-ima (a i ja se sa time slazem, nosio sam ih dva puta) kazu da su one same (bez podrukavica) nedovoljno tople za temperature ispod 6-7*C.
Ko nosi rukavice L velicine moze da navuce neke deblje rukavice pa ove preko bez ikakvih smetnji, provereno. Tako dobija rukavice za bas niske temperature i apsolutnu nepromocivost, o vetroodbojnosti da i ne govorim.
Ko nosi rukavice XL velicine moze ispod ovih da navuce neke tanje rukavice (na primer pletene rukavice) i dobija rukavice za niske temperature koje su nepromocive, a "disu". Takodje ako nije toliko hladno moze nositi i samo ove (iznutra su postavljene mekim platnom, nisu kao musema : ) a da mu samo malo budu vece. Dakle, ako nosite XL rukavice ove vam mogu posluziti za vrlo sirok temperaturni opseg .
Pearl Izumi ih je i predvideo kao nepromocivu (outer shell) nadrukavicu. O kakvom se proizvodu radi i kakve su ocene potrazite na netu. Kao nove, dva puta nosene, ali su mi presiroke u svim kombinacijama sa podrukavicama osim kada ih navucem preko debelih zimskih rukavica jer inace nosim rukavice M velicine. Dakle, uz svu dobru volju (i nepromocivost u koju sam se licno uverio) prodajem ih jer su mi prevelike.
SAMO POZIV.

Proizvođač:
Pearl Izumi
Veličina:
2XL
Stanje:
Korišćeno/Besprekorno stanje
Način isporuke:
Lično preuzimanje, Kurirske službe
david
  • PRODAVAC
  • David (david)
  • Niš, RS
  • Na cikloberzi od Marta 2009.
  • Kontakt telefon: 060/53-75-228
POSLEDNJE PREGLEDANI OGLASI
da bi koristili ovu opciju morate biti prijavljeni na sistem
SLIČNA OPREMA IZ PRODAVNICA