Trixter XDream trenazer

Utorak, 27. januar 2009
Trixter XDream trenazer Napolju kiša tuče, blato na sve strane ( kao juče recimo ) a vi bi da vozite po svaku cenu...ali pomisao na dosadni trenažer ubija i ono malo volje...e pa sada to može da bude prošlost. Za to se postarao Trixter, koji je konstruisan da ruši barijere između virtualnog i stvarnog XC doživljaja.

Sa volanom koji se pomera, pedalama koje su kao i na vašem bajku - na kopčanje, a konstrukcija odrađena ni manje ni više nego od strane Giant-a - neko bi rekao - ok, pa to je samo fora da bude brendiran proizvod. Međutim, ono što ga izdvaja je kompjuter koji je integrisan u ceo sistem i ekran - ovo omogućava da ne samo vozite, već i da se TAKMIČITE sa virtualnim vozačima i to na nivou od totalnog početnika, pa do žešćeg pro UCI MTB vozača. I ne samo to - imate izbor nebrojeno mnogo i staza, čak i "tajnih ruta" do kojih treba doći skokom ili nekom sličnom bravurom.

Da ovo nije samo priča, Greg Minnaar i Missy Giove već treniraju na ovim spravama, a UCI je čak zainteresovan za organizaciju masovnog indoor takmičenja na ovim trenažerima.
Ono što sigurtno nije lepo za čuti je njegova cena - 5.995,00 GBP što je IZUZETNO velika suma za sve one koji nisu na budžetu jakih klubova i sponzora koji ovo mogu da priušte. Međutim, postoje i jeftinije - kućne - varijante gde cena ide od 699 GBP. To je naravno bez kompjutera, ali postoji opcija kupovine XDream training DVD-ja za PSP, IPod i sl. konfiguracije - pa za mnogo manje para može se dobiti dobar rezultat.

Kako ovo izgleda - evo:
Tema na Forumu
pise: misaxtr
KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem