Jovana Crnogorac četvrta u Izraelu

Utorak, 13. mart 2012
Jovana Crnogorac četvrta u Izraelu

Srpska reprezentativka u planinskom biciklizmu Jovana Crnogorac iz BK Novi Sad koja ove godine vozi za turski “Salkano tim“ osvojila je četvro mesto na trci C 2 u Izraelu i pripalo joj je, prema još nezvaničnim rezultatima, 12 svetskih bodova, dok je Aleksa Marić mladi biciklista Crvene zvezde, takođe u majicu „Salkano tima“, zauzeo 11. mesto.

Treći srpski biciklista u turskoj ekipi Bojan Đurđić iz krgujevačkog Radničkog nije se osećao dobro u toku trke i nije pružio maksimum.

 - Jovana Crnogorac je  sjajno krenula i skoro celu trke vozila je u prve četiri pozicije – kaže Nemanja Vajs srpski selektor u planinskom biciklizmu i jedan od trenera Salkano tima.- Međutim, u finušu je malo posustala, tako da su bukvalno santimetri odlučivali o trećem mestu. Izgubila je bornzu od iskusnije Ruskinje, ali se nadam da će na sledećoj trci „Maišmar Hamek“ serije ući među tri. Đurđić se loše oseća već desetak dana, i na trkama na Kiru na pripremema nije mogao da pruži maksimum

Učestvali su profi timovi ISD iz Ukrajine, Fovard iz Rusije, Spešelajzd iz Norveške kao i selekcija iz Nemačke, Belgije, Izraela i Turske.

 
KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem