U Šidu održano prvenstvo Vojvodine u ciklo-krosu

Nedelja, 3. mart 2013

Lepo vreme i atraktivna staza izmamili su u Šidu brojne navijače i gledaoce. U organizaciji lokalnog biciklističkog kluba Jednota i Biciklističkog saveza Vojvodine održano je prvenstvo pokrajine u ciklo – krosu.

Predstavnici domaćina više su nego opravdali očekivanja publike, s obzirom da je u četiri kategorije slava pripala njihovim obrtačima pedala. Zbog nedovoljnog broja prijavljenih seniora i seniorki, titule nisu dodeljene.

 U kategoriji juniora najbolji je bio Aleksandar Roman ispred Bojana Ranisavljevića i Slobodana Babića, klupskih kolega iz Jednote, posle osam krugova.

Kadet Majkl Kovač, takođe iz šidske ekipe, nadmašio je u najzanimljivijoj trci suvozača Miloša Harvilčaka. Malerozni Marko Hasapović (BK Novi Sad) morao je da se zadovolji trećim mestom pošto je u finalnoj četvrtini poslednjeg od dva vožena kruga izgubio vodeću poziciju usled gumi defekta.

Violeta Trifković iz Jednote odbranila je titulu juniorske prvakinje. Milica Rakić (BK Novi Sad) i Zorana Topić (Jednota) upotpunile su pobedničkog postolja.

Poletarac Ognjen Đurašković (Jednota) slavio je ispred Vuka Mirkovića (BK Novi Sad) i Siniše Senića (Jednota).

 
KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem