Održano Prvenstvo Beograda u Ciklo krosu

Ponedeljak, 11. mart 2013
Održano Prvenstvo Beograda u Ciklo krosu

Pravi prolećni dan i prilika da se vreme provede u prirodi u sportskim aktivnostima izmamili su veliki broj učesnika i gledalaca u Trim park na Adi Ciganliji. U organizaciji Biciklističkog saveza Beograda i kluba Avalski soko, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu, kao i Gradskog sekretarijata za obrazovanje, priređeno je prvenstvo u ciklo – krosu za mlađe obrtače pedala srpske prestonice.

U konkurenciji učenika osnovnih škola, na najviši stepenik pobedničkog postolja popeli su se Milan Tušar, IV razred, Čukol Gani, V razred, Nemanja Stanković, VI razred i Neda Opačić, VI razred.  

Todor Stanković (Avalski Soko) najbolji je poletarac Beograda. Među mlađim kadetima priliku za osvajanje najsjajnijeg odličja iskoristio je Dušan Veselinović (Partizan), dok je u kategoriji kadeta slavio njegov klupski drugar Andrej Galović. Biciklisti Partizana dominirali su i u najjačoj konkurenciji prvenstva u ciklo – krosu, pa su Danilo Milošević i Luka Kotur zauzeli najviši i najniži stepenik pobedničkog postolja, a podijum je upotpunio vozač Progresiva Luka Banković.

Nagrade su obezbedili Fondacija Kraljevina Srbija i Kapriolo. Organizatori su posebnu zahvalnost na pomoći izrazili Bajk centru Ada Ciganlija, JP Ada Ciganlija, Domu zdravlja „Simo Milošević“ i Albou.

KOMENTARI
  • milosva

    Miloš M. (milosva)

    11. mar 2013 22:09h

    a kad je bila trka?

Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem