Kros pomaže Orlovac Sistem FPS

Petak, 14. mart 2014
Kros pomaže Orlovac Sistem FPS

Dobar glas – daleko se čuje. Biciklisti Orlovca Sistem FPS iz Crne Trave već godinama igraju zapaženu ulogu u takmičenjima na planinskim biciklima, domaćim i međunarodnim, rasadnik su talenata i reprezentativaca, uspešni organizatori najznačajnijih takmičenja u ovoj atraktivnoj biciklističkoj grani, između ostalih i Balkanijada i domaćih šampionata kao i trka za Ligu Srbije.

- Ovih rezultata ne bi bilo da nam nije velike pomoći Opštine Crna Trava, renomirane firme Sistem FPS i  jednog od najvećih proizvođača bicikla u ovom delu Balkana fabrike Kros – kaže sportski direktor kluba Vladan Nikolić.- Posebno smo ponosni na odluku kompanije Kros da ih upravo takmičari Orlovca Sistem FPS na biciklima Kros predstavljaju u novoj sezoni. Igor Milivojević, glavni menadžer Krosa za ovaj region posebno je istakao ulogu koju Orlovac Sistem FPS ima u afirmaciji planinskog biciklizma u ovom delu Balkana.

Biciklisti Orlovca Sistem FPS, privode kraju pripreme za ovu takmičarsku sezonu. Ne samo da im je ambicija da nastave da žanju uspehe u trkama, već se priremaju da budu, još jednom, sjajni domaćini i organizatori značajnog takmičenja u planinskom bicklizmu:

- Orlovac Sistem FPS će 5. jula organizovati trku na planinskim biciklima “Srbija open” koji će biti jedan od glavnih događaja u regionu pa je i to bio jedan od razloga da pomognemo ovom vrednom kelektivu – naglasio je Igor Milivojević iz firme Kros.

Jedna od najperspektivnijih srpskih biciklistkinja Ivana Kostić iz Orlovca Sistem FPS počela je sa Jovanom Crnogorac trku za olimpijske bodove u planinskom bicklizmu. U klubu je i supertalentovana Marije Rajković koja je državni prvak i pobednik Lige Srbije u planinskom biciklizmu prošle godine. Ona inače sve uspehe beleži na biciklu firme Kros.

KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem