![]()
Posted 13 August 2016 - 01:44 PM
https://youtu.be/X2u8IL3ZG6w?t=15m1s
Cini mi se da nije bas bio siguran gde na mapi da zabode, pa preskoci ![]()
Posted 26 November 2019 - 04:21 PM
ಠ_ಠ
Posted 26 November 2019 - 07:45 PM
ಠ_ಠ
Posted 27 November 2019 - 05:25 AM
Šalio sam se malo za Frankeštajna, samo mi nikako nije bilo jasno zašto bi neko stavio toliki korman kad je realno duplo teži, veći i glomazniji od standardnog. No naravno, ako su u pitanju stvari zdravstvene prirode, tu kompromisa nema. Štaviše, većina ljudi kada se suočava sa nekim zdravstvenim problemima koji direktno utiču na vožnju bicikla i čine je težom i mučnijom, obično dižu ruke od biciklizma, bar na neko vreme. Ali eto ti si uspeo da nađeš načiin da to ne uradiš, tako da taj korman dakle ima smisla.
A singlespeed je Ok ako tačno imaš rute kuda i kad voziš, mada meni je to lično dobro rešenje samo za city bajs....
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Posted 27 November 2019 - 12:16 PM
Sa SSpeed, iskreno, zabavnije je I za MTB. Nekako, znas da nemas brzine i onda se trudis da vozis glatkije da bi odrzavao brzinu ako naidjes na uzbrdicu ![]()
Ne brini se za Frankenstajna. Ja se isto sprdam da je sada ruzan do zla boga. Jbg, izgleda nekonvencijalno. Ali postoji samo par ergonomskih volana koji su pogodni i za MTB voznju.
One za koje znam su ovaj Surly i Jones H-Bar. A H-Bar mi ima preveliki backsweep. Imao sam priliku da probam u prodavnici, tako da mi vise odgovara 34 stepeni nasprem 45.
Probao sam da nadjem Surly Sunrise, ali to se pokazalo apsolutno nemogucim.
Tako da je spano na Moloko.
I iskreno, jako sam zadovoljan. Nisam odavno vozio celicni volan, ali mi se dopada koliko umanjuje vibracije.
ಠ_ಠ
Posted 18 March 2025 - 09:38 AM
Nije bilo odavno slika, pa reko da okacim zadnju iteraciju bicklice.
Od prilike sve je slicno kao zanji put, samo sto je malo vise fokusiran na turing/bikepacking.
Zadovoljan sam zadnjim paktregerom, poprilicno je stabilan i moze lepo da se namesti. Prednji je odlicnan za nosenje satora ili suve vrece koja je laganija tako da super mi leze i lagan je.
Vila je zamenjena rigid vilom, jer je otisla skorz na skroz i nesto mi se nije servisiralo, pa sam je donirao nekome ko zeli da se igra s njom. Brzine su vracene, dropper privremeno sklonjen jer nemam vise toliko potrebe za njim, mozda nekada u buducnosti.
Sediste je zamenjeno za SQLab, kojim sam licno odusevljen koliko je udobno, kao i SQLab gripovi koji mi tako pomazu za bol u sakama da je opet udobno voziti.
U medjuvremenu sam restaurirao i caletovu/moju staru specijalku i modernizovao je. Tako da zelenko je za put do posla, turing i offroad duge staze, a srebrenko je duge prijatne voznje po krajoliku i asfaltu.
ಠ_ಠ
Posted 18 March 2025 - 11:19 AM
Nije bilo odavno slika, pa reko da okacim zadnju iteraciju bicklice.
Od prilike sve je slicno kao zanji put, samo sto je malo vise fokusiran na turing/bikepacking.
Zadovoljan sam zadnjim paktregerom, poprilicno je stabilan i moze lepo da se namesti. Prednji je odlicnan za nosenje satora ili suve vrece koja je laganija tako da super mi leze i lagan je.
Vila je zamenjena rigid vilom, jer je otisla skorz na skroz i nesto mi se nije servisiralo, pa sam je donirao nekome ko zeli da se igra s njom. Brzine su vracene, dropper privremeno sklonjen jer nemam vise toliko potrebe za njim, mozda nekada u buducnosti.
Sediste je zamenjeno za SQLab, kojim sam licno odusevljen koliko je udobno, kao i SQLab gripovi koji mi tako pomazu za bol u sakama da je opet udobno voziti.
U medjuvremenu sam restaurirao i caletovu/moju staru specijalku i modernizovao je. Tako da zelenko je za put do posla, turing i offroad duge staze, a srebrenko je duge prijatne voznje po krajoliku i asfaltu.
Pre ili kasnije javi se zelja da se rancic sa ledja skine i baci na bajk i jurnjava za watima pretvori u opustenu voznju i uzivanje u prirodi. Dobrodosao u klub. ![]()
Takmičenja | Propozicije i Rezultati →
MTB Takmicenja →
Serbia Epic MTB Fruškogorski maraton 2026Started by nsduke , 16 May 2026 |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Baba Šumom Deda Drumom →
MTB Trail SERBIAStarted by ___MRDAK___ , 29 Mar 2026 |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Manifestacije →
Brevet za početnike - pitanjaStarted by zdebeli , 17 Feb 2026 |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
English →
Bikepacking from Belgrade – Where to Find Good Gear?Started by alfaldr , 18 May 2025 |
|
|
||
Oprema i Stil →
MTB - XC →
Pomoć oko izbora MTB biciklaStarted by neurokrem , 23 Aug 2024 |
|
|
0 members, 1 guests, 0 anonymous users