Jump to content

Fotografije

Viljuška FOX 1000 eur

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
25 odgovora na ovu temu

#21 grbic

grbic
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6665 posts
  • LocationZanzibar

Postavljeno 04 September 2014 - 11:00 PM

Malo da izreklamiram druga Lazu za ulje koje cisti stapove i prasinare. Ja ga koristim zadnja dva meseca i zaista radi ono sto stoji u tekstu oglasa

http://www.2bike.rs/...ma#.VAjuPMLSDXo

• 0

A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.

#22 kasalovic1996

kasalovic1996
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1240 posts

Postavljeno 05 September 2014 - 08:46 AM

Скоро сам баш налетео на тај оглас,али то мислим да је више за оне које пуно возе ван асфалта.А за ове што већину вожње возе асфалтом мислим да је доста и медисцински алкохол када се пере бајк или свремена на време ако се штапови баш упрљају.Ја чистим са алкохолом када перем бајс пређем убрусом натопљеним алкохолом,али не превише натопљеним.Иначе ово сам видео на оном клипу очистити бајк за 15мин,додуше он чисти другачијом врстом алкохола која ја нисам успео да нађем у питању је изопропил алкохол.

• 0

#23 grbic

grbic
  • Members
  • 6665 posts
  • LocationZanzibar

Postavljeno 05 September 2014 - 08:58 AM

Скоро сам баш налетео на тај оглас,али то мислим да је више за оне које пуно возе ван асфалта.А за ове што већину вожње возе асфалтом мислим да је доста и медисцински алкохол када се пере бајк или свремена на време ако се штапови баш упрљају.Ја чистим са алкохолом када перем бајс пређем убрусом натопљеним алкохолом,али не превише натопљеним.Иначе ово сам видео на оном клипу очистити бајк за 15мин,додуше он чисти другачијом врстом алкохола која ја нисам успео да нађем у питању је изопропил алкохол.

Silno gresis sinko :) Prasina se skuplja i kad vozis po asfaltu, ne u tolikoj meri kao na off ali se skuplja... Ja vozim obe varijante pa mogu to da izjavim bez grize savesti heheheh. Poenta ovog ulja je da izvuce prasinu i pesak iz prasinara. Ne samo to, sve lakse radi kad je podmazano, pre ovog ulja sam koristio teflon sprej koji je podmazivao stap ali je prasina ostajala unutra.

• 0

#24 kasalovic1996

kasalovic1996
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1240 posts

Postavljeno 05 September 2014 - 09:06 AM

Наравно да се скупља прашина у сваком случају у то нисам ни сумњао ја возим и ван асфалте не неки сурови терен,али сам свакако увидео да се прашина више скупља,што и логика каже.Само сам хтео рећи да и са алкохолом може лепо да се очисти и ако узмемо у обзир да ја више возим по асфалту и притом је вила закључана мислим да је ово добро решење.Наравно не кажем да то уље не ваља нисам га пробао,верујем ти на реч.
  • 0

#25 Villain

Villain
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 455 posts
  • LocationSvuda tuda negde...

Postavljeno 05 September 2014 - 11:44 AM

Kakav ti je prijatelj kao serviser? Cena + kvalitet izrade?

• 0

#26 grbic

grbic
  • Members
  • 6665 posts
  • LocationZanzibar

Postavljeno 05 September 2014 - 01:54 PM

Kakav ti je prijatelj kao serviser? Cena + kvalitet izrade?

Prvo da se korigujem kad sam rekao drug, ja sve zovem drug :) npr: drug Villian...

Mislim da mu je osnovni servis 20 evrica, ali bolje njega da pozoves da ti sam kaze cene, uvek je raspolozen da pomogne pa makar i nekim savetom. Znam ga samo telefonski u nekoliko navrata smo se culi vezano za neke viljuske. Od njega uzimam ulje za lanac i ulje za ciscenje prasinara na suspenziji. Koliko znam da stavlja orginalne delove, tipa O ring... a mislim i da ih ima u prodaji po ceni od 8 evrica komplet. Sto se tice Rock Shox-a to znam da ima u malom prstu jer mi je u detalje opisao neku viljusku koju sam hteo da pazarim.

• 0

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika