Moje misljenje za kupovinu vile.
Potrosne stvari kao sto su vila, lanac, kaseta, pedale, sic... Nikada u zivotu nisam kupio polovno. Otkud ja da znam da li to predgodni vlanik menja zbog snekog defekta ili zeli nesto bolje.
Po meni je bolje kupiti ovu suspenziju http://www.totalbike...x-xc-28tk-black koja je nova i pored toga jeftinija od ove fox-ove. Ovaj fox sa oglasa sto si postavio je entry lvl fox nije to nista besno. Obicna vila od 80mm hoda. Ja bih uzeo ovu rock i da me ne boli glava sutra da se nesto desi sa vilom.
Ajd uhvatiću tebe na quote iako bih vrlo rado svakom odgovorio, hvala momci. Ali ovde je zanimljivo što si mi bacio link. Ok je ova vila, ali je ovo ustvari dart model. Uzeo sam bajk, star godinu dana, sve je bilo ok ali od jednom je počela vila (Sr Suntour xcr Mg) da pušta ulje na desnom štapu. Vozio sam je tako, i pokazala se korektno za minimalne potrebe, ali je previše kruta + me taj detalj izluđivao. Odem kod majstora i kaže mi isto što i par ljudi, i da je servisiramo velika je verovatnoća da će opet isto da ti se desi jer si dosta težak. E sad, poenta ovog uvoda je to što bih kupovinom ovih novih RS dart verzija samo rotirao problem, najverovatnije. Sa druge strane, na bajsu koji sam ostavio ženi je ostala recimo Tora Sl (2011) sa kojom sam prezadovoljan u svakom smislu, uzgred kupljena polovna. Jedna ultra zahvalna vila koja uz to i lepo radi. ALi ne mogu da naletim na nju, čak sam i potražnju stavio.
Ovaj Fox mi je malo cenovno jači, ali vozim XC, 80 mm mi je dovoljno, ali po mnogo lošim putevima, jednostavno su takvi...
E sad, imao sam sličan duel sa jednim prodavcem početkom godine. Imao je baš nadrndane bajseve i delove i zovnem ga za istu vilu (Fox) i odbije me čovek, jer na moju konstataciju da bajs ima godina, on mi kaže, jbg ovi u RISU deru kožu, ako kod njih radiš to je tvoj problem itd itd..Ja se odmah pomislim, jbm ti vilu, treba dam 140 za nju i još do 50 eur za servis ispade me ko svetog Petra kajgana!
To je kao kod bajsa. Kupiš bajs kao za manje para, al nema bidon, nema nosač za isti, menjaj pedale, menjaj sedište i samo iskaču pare iz džepa, a u džep neće nikako