Vaše MTB avanture (foto)
Postavljeno 14 January 2020 - 12:16 PM
Провозах се данас својим првим брцким бајсом до оближњег брда, Поповице, прекопута тврђаве Сокоград ... Значи моја прва мтб авантура ...
Чак сам и страву био укључио, ал сам после заборавио да је искључим, па је уредно убележила и спуст низ асфалт до града, возикање по центру у потрази за црним лебом ... ![]()
Postavljeno 15 January 2020 - 04:48 PM
Окаснио сам. Планирао сам да кренем око девет, али нисам успео због обавеза...
Било је баш хладно јутро, око -6 кад сам кренуо, таман како треба ... али пробило је сунце пре него што сам се некако једва успентрао до Поповице, и отопило иње ... А на Поповици лудило, с једне стране се Сокоград дави у бањској смогчини (7. фотка), а са друге кућица на врху Поповице окупана сунцем (назире се иза бајса на 8. фотки
)
Него, којим се коефицијентом множи ових 5,8км ? Матор, неспособан, ван форме, почетник на прагу педесетих ... винтиџ фул - сус без локаутова ... хммм ... то му дође негде 58 равничарских километара на лаганом друмашу ( с' ветром у леђа
) за млађахног момка у топ форми ... ![]()
Postavljeno 18 February 2020 - 09:36 AM
Nije tezak trek, taman za pocetak sezone 37km. Sad cu da vidim da li imam trek pa saljem.Kad vidim ove fotke nedostaje mi mtb
Bas lepe boje i predeo. Jel imas trek? Ako nije mnogo zahtevma staza (tako deluje), da probam nekom prilikom.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postavljeno 24 February 2020 - 06:36 AM
Planina u februaru, planirana ruta je izmenjena zbog snega.Ostali su nam snezne staze, snezni nameti, nabujali potoci...ma savrseno za nas zaludjenike.
Divan dan na obroncima Maljena(Divcibara)
Postavljeno 24 February 2020 - 06:40 AM
Blago vama zapadnjacima. Mi smo ove zime sneg videli uglavnom samo na fotografijama. Presušili izvori koji nikada ranije nisu presušivali ... pocrkaćemo žedni ...
Postavljeno 24 February 2020 - 03:35 PM
Skromno mogu reci prava MTB avantura.
Planina u februaru, planirana ruta je izmenjena zbog snega.Ostali su nam snezne staze, snezni nameti, nabujali potoci...ma savrseno za nas zaludjenike.
Divan dan na obroncima Maljena(Divcibara)
MLoooogo lepo ![]()
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika