Danas zbog najavljenih popodnevnih oluja i kiše, samo jutarnja lokalna tura.
Rašica + Koseški hrib + Hrašenski hrib + Brezovec + Sv.Jakob + Toško Čelo + Šentviški hrib
Postavljeno 31 May 2026 - 03:31 PM
Danas zbog najavljenih popodnevnih oluja i kiše, samo jutarnja lokalna tura.
Rašica + Koseški hrib + Hrašenski hrib + Brezovec + Sv.Jakob + Toško Čelo + Šentviški hrib
Postavljeno 08 June 2026 - 09:46 PM
Postavljeno 13 June 2026 - 03:33 PM
U 4.15h sam bio več na vozu za Kočevje.
Stojna
Danas sam vozio sve šumske puteve (gravel) na planini Stojna pazeći da ne prelazim dvaput isti put ili preko puteva koje sam već prošao.
Na kraju sam ipak imao vremena da posetim i MTB trail Centar Kočevje (bajkpark), tako da sam zapunio vreme do voza za povratak kuči..
Postavljeno 14 June 2026 - 08:26 PM
Vozom do Bohinjske Bistrice.
Opet jedna od mojih transverzala ... pravac prema istoku, preko svih planina koje so mi bile na putu .. završio u Kranju gde sam sačekao voz za kuči ..
Veče planine na mom putu; Dražgoška gora, Britmanica, Grosel, Bela Peč, Brezniški vrh, Sv. Jošt.
Postavljeno 18 June 2026 - 06:15 PM
Sa prvim vozom za Škofju Loku, tako da sam počeo okretat pedala več u 5.00
Odfurao sam kao staru klasiku u potpuno novom obliku - sa mojim dodacima i poboljšanjima rute. Od gravel/XC ture, postala je veoma tehnička i teška tura sa puno singltraka.
Završio u selu Hudajužna, gde sam sačekao voz za povratak kuči.
Veče planine na mom putu: Stari vrh, Blegoš, Črni Vrh, Porezen ..
Postavljeno 21 June 2026 - 04:05 AM
Prvim vozom do Kočevja.
Povratak kuči offroadom sa bajkom ... koliko je bilo moguče po planinskim stazama, ali svejedno je bilo oko 50% gravela ...
Veče planine na putu: Mala gora, Kameni vrh, Grmada, Ahac, Molnik.
Postavljeno 25 June 2026 - 04:33 PM
Bez ikakvih imena ili komentara, jer se tura odvija u području gde je vožnja biciklom strogo zabranjena.
Postavljeno 26 June 2026 - 05:59 PM
U Srbiji postoji osiguranje nazvano po planini u jedinom nacionalnom parku u Sloveniji - gde je, gle slučajnosti, strogo zabranjena vožnja biciklom. Ne brini, neću nikom reći nazivBez ikakvih imena ili komentara, jer se tura odvija u području gde je vožnja biciklom strogo zabranjena.

Postavljeno 27 June 2026 - 03:36 PM
Danas jedna krača ..umoran ko pas ...
temperatura u stanu bez klime mi ne dozvoljava da se potpuno regenerišem
i fizička aktivnost iznad 30°C mi baš ne odgovara.
@Nesoni: Slažem se sa tobom: sunce ubija.
![]()
Postavljeno 28 June 2026 - 05:32 PM
Danas nešto na 'laganini' ... sa puno panorame ... prikladno mojim godinama ![]()
Oko Bohinjskog jezera na malo drugačiji način, baš kao što ja to radim. ![]()
Postavljeno 11 July 2026 - 02:55 PM
Postavljeno 12 July 2026 - 06:18 PM
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika