Danasnji obrok pre i/ili posle treninga
#1
Postavljeno 25 June 2010 - 11:25 AM
da pocnem prvi. ustao sam pre pola sata zato sto me cale probudio, da me pita gde je selo Taskovici. sad se spremam da odem po komponente koje su mi stigle u nekoliko servisa i idem na posao. bicikla ce biti angazovana veceras, nadam se. nista trenutno nisam jeo, a mislim i da necu da stignem da jedem sad, zato to zurim, ali hvala Bogu, Nis ima puno pekara.
#2
Postavljeno 25 June 2010 - 12:06 PM
Aj, dobro...
Jako cesto doruckujem voce, a ponekad i musli (ako mi cerka nije popila mleko prethodno vece). Nekad pojedem suvu perecu s jogurtom... kako-kad... Rucak je uglavnom lovacki, a vecera sladoled (u sopstvenoj reziji) ili - nista. Izmedju glavnih obroka pijem kafu i vodu. Kada vozim, pijem do 1,5l vode i ponesem (a bogami i pojedem) jedan "Corny" - bez cokolade.
#3
Postavljeno 25 June 2010 - 01:08 PM
#7
Postavljeno 25 June 2010 - 05:30 PM
Presla 35km.
Vocna salata za uzinu, rucak mladi krompirici + 3 snicle od junecih ledja (ili tako nesto).
Uzina 1 cinija pudinga za dijabeticare (kao manje goji)
Veceracu grcku salatu.
#8
Postavljeno 25 June 2010 - 05:41 PM
Danas sam vozio samo 25 Km (i 2 puta menjao unutrasnju gumu) i o5 sam pokisao.
Uglavnom danas (do sad) sam jeo sledece:
Prvi obrok: 0.5 l jogurta + omlet (2 jaja i malo slaninice)
Drugi obrok: Pilece belo u susamu + paradajz/kupus salata + 2dl corbe + casa next 100% narandza.
Treci obrok: jos nisam imao, bice vjerovatno ili tunjevina ili neko meso sa rostilja eventualno pizza.
U medjuvremenu: par jaffa keksica, kikiriki, lesnici, 2x ekspresso i voda.
U toku voznje 1x bonzita sa cokoladom i nesto malo tecnosti.
Uglavnom svaki dan su neke manje vise slicne kombinacije samo sto ponekad imam 4 obroka dnevno.
#10
Postavljeno 25 June 2010 - 08:37 PM
Evo fotogfafije danasnjeg rucka, sastav:
Pirinac, razno povrce i nesto ribe (oko 150 grama) kratko udinstano na maslinovom ulju, preliveno soja sosom.
To inace mogu cesto jedem i nikad mi ne dosadi.
#11
Postavljeno 25 June 2010 - 10:45 PM
To mi se sviđa =D>. Cenim taj stav, i ja tako radim, uživam u hrani, a uživam i u vožnji. Kao što kažeš, dve ljubavi se ne odvajaju, kao kad bi morao da biraš između sopstvene dece .Ja jedem sta volim a i vozim zato sto volim a dve ljubavi ne mogu da odvojim
#13
Postavljeno 25 June 2010 - 11:07 PM
To mi se sviđa =D>. Cenim taj stav, i ja tako radim, uživam u hrani, a uživam i u vožnji. Kao što kažeš, dve ljubavi se ne odvajaju, kao kad bi morao da biraš između sopstvene dece .Ja jedem sta volim a i vozim zato sto volim a dve ljubavi ne mogu da odvojim
Ma svaka cast ovima sto na 20 grama nekih semenja voze 100 km ja bih mogao i da ne spavam ali da vozim 100 km a da dan pre nisam jeo dobro... nece da moze motor bez goriva ne ide
#15
Postavljeno 26 June 2010 - 12:16 AM
Nakon naporne vožnje od 50km ( ) usledila je kvalitetna večera da pokrije nedostatak u masnim naslagama: gurmanska pljeskavica (manja) sa garnirom od kupus salate, rendane šargarepe i luka. Pored toga, naravno, išla je i porcija pomfrita zalivena Dijamant kečapom, a sve to na kraju presečeno Fantom.
Ide voda na usta, a? (odnosi se na prave gurmane)
#16
Postavljeno 26 June 2010 - 12:29 AM
(odnosi se na prave gurmane)
tebra, to i ja mozemo da pricamo kao i ostali leskovcani i nislije sta je to merak i rostilj. mi nislije mozemo da ubacimo i termin burek. nisamo dzabe godinama prvasi srbije na burekdzijadi.
ja sam danas posle predjenih 40 km pijeo tri bonzite. radio ceo dan i rucao gore pomenute kobaje od sePra, za veceru puno bostana i opet presao 40 km, ali vozom i na tamo i na ovamo.
danas je bio dan za odmaranje bicikle od torture ili je ovo samo nacin da se tesim kad imam mnogo posla
#17
Postavljeno 26 June 2010 - 08:07 AM
Posle treće godine promenjene ishrane, više mi ne ide ni voda na usta... a znam vrlo dobro kakvog je to ukusa...Ide voda na usta, a? (odnosi se na prave gurmane)
#18
Postavljeno 26 June 2010 - 03:41 PM
Razno grilovano povrce, na tiganju za grilovanje sa vrlo malo maslinovog ulja. Uz to, malo belog mesa, isto grilovanog, ali na elektricnom grilu-rostilju. Lako se sprema, brzo i jednostavno, sa malo zacina i naravno maslinovo ulje.
Ja ovako odavno jedem. Od decacakih dana, s obzirom da sada imam 38 godina, pre 20-30 godina musli kod nas nije bio ni najmanje popularan, kao ni Bonzita... Keva me je cesto zezala da jedem slamu i da stavljam mleveno granje (musli) u mleko i jogurt. Sta da radim, jednostavno, takav sam, volim takvu hranu. Kao i bareno meso.
Jedan primer, kada sam upoznao moju sadasnju zenu i kada smo poceli o svacemu da pricamo prvo na sta se izokola pozalila bile su ceste glavobolje. Pitao sam je sta radi i shvatio da cesto drzi slusalicu telefona izmedju glave i ramena dok telefonira, umesto rukom... To je odmah ispravila, i bilo je malo bolje.
Kasnije sam saznao, da ima problema sa spavanjem, da joj treba mnogo vise sna od mene, da je metabolizam blago usporen, i da jos nije iskusila sta znaci biti stvarno umoran i realno gladan.
Kada smo poceli da zivimo zajedno, glavobolja je prestala i sada je ima 1-2 puta godisnje,a nekada bi je glava bolela danima za redom. Cokoladu jede mnogo redje ali zato voce i povrce ljusti.
Spava maksimum 7-7,5 sati i bez problema izdrzava ceo dan na nogama igrajuci se sa klincima. Vodu pije najmanje 4 puta vise kolicinski nego ranije.
Osim sto ne vozi bicikl samnom (to jos nisam potencirao, ali imam ozbiljnije planove za dalju buducnost), komplet je promenila gomilu losih navika, i sama ne moze da se nacudi sebi i tome kako je pre uopste mogla tako 'iskrivljeno' da funkcionise, a to nije bio nista posebno los zivot, samo zivot obicnog coveka...
#20
Postavljeno 26 June 2010 - 04:24 PM
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika