Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8736 odgovora na ovu temu

#5061 Djera

Djera
  • Members
  • PipPip
  • 47 posts

Postavljeno 27 March 2012 - 03:25 AM

Biciklo teško 6 kg. Samo mi nije jasno iz kojeg korjena je izvučena cifra 6? :D
http://cikloberza.co...ow.php?id=65503
  • 0

#5062 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 27 March 2012 - 07:34 AM

Pa i u planetu je bio oko 6500 din. evo dopuna iz PB-a trenutno je jeftiniji od zolta POGON FC-M590-L 44x32x22 175m SHIMANO DA set 6.762,00 1

Žolt je stvarno korektan čovek. Možda da ga nekako obavestimo o tim cenama?
  • 0

#5063 spaske

spaske
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 836 posts
  • LocationBor, Srbija.

Postavljeno 27 March 2012 - 10:08 AM

Jedan takav Deore pogon bi mi baš lego, ali nadam se da će biti u skorije vreme.
  • 0

#5064 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 27 March 2012 - 04:53 PM

Pa i u planetu je bio oko 6500 din. evo dopuna iz PB-a trenutno je jeftiniji od zolta POGON FC-M590-L 44x32x22 175m SHIMANO DA set 6.762,00 1

Žolt je stvarno korektan čovek. Možda da ga nekako obavestimo o tim cenama?

Ja sta god sam uzeo od Zolta sve je bilo ispraceno maksimalno.U mejlovima mi se obracao maksimalno profesionalno.Cak sam se i iznenadio .Ja bi recimo taj pogon i uzeo preko Zolta jer nemam pb u gradu a Zolt je sigurica.
  • 0
puno znoja,malo krvi

#5065 spaske

spaske
  • Members
  • 836 posts
  • LocationBor, Srbija.

Postavljeno 27 March 2012 - 05:55 PM

Slažem se, čovek je super za saradnju i ja mogu da potvrdim.
  • 0

#5066 OldMountainMTB

OldMountainMTB
  • Members
  • PipPipPip
  • 134 posts
  • LocationZajecar

Postavljeno 28 March 2012 - 04:56 AM

Nemam nista protiv coveka ali nozeve koje prodaje su cisto smece a uopste nisu jeftini
DON'T BUY !!!

http://www.cikloberz...ow.php?id=63290
  • 0

#5067 IgorN

IgorN
  • Members
  • 5628 posts

Postavljeno 28 March 2012 - 06:23 AM

Nemam nista protiv coveka ali nozeve koje prodaje su cisto smece a uopste nisu jeftini
DON'T BUY !!!

http://www.cikloberz...ow.php?id=63290

kako znas? Bas sam razmisljao o tom Gerberu!
  • 0

#5068 OldMountainMTB

OldMountainMTB
  • Members
  • PipPipPip
  • 134 posts
  • LocationZajecar

Postavljeno 28 March 2012 - 10:42 AM

Pozdrav druze,pre swega taj gerber nije original vec extra odradjena kopija,mislim vizuelno odradjena jer je materijal nula brate.Prvo drska je odradjena od meke plastike i na mestu gde je balcak moze lako da upadne nesto(recimo slaninica i prljavstina)
Ostrica uopste ne drzi rez niti moze da se naostri kako treba jer je kineski celik u pitanju.
Jedino sto je futrola ok odradjena.
Pogledaj rep noza tj. kraj drske

Original
http://www.wired.com... ... lius_f.jpg

Falsifikat
http://www.cikloberz... ... oBerza.com
  • 0

#5069 jakota

jakota
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 589 posts
  • LocationNovi Sad - Kikinda

Postavljeno 29 March 2012 - 10:45 AM

Jel moguće da ovaj bajs toliko vredi ili je žena neupućena :lol:
http://www.cikloberz...ow.php?id=64904
  • 0

#5070 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 29 March 2012 - 12:24 PM

Nov u radnji sa sve racunom i garancijom u doba kada je bio aktuelan, da.Ovako teska vajda.
  • 0
Postavljena slika

#5071 jakota

jakota
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 589 posts

Postavljeno 29 March 2012 - 01:31 PM

Pa zato i kažem da je precenjen! Ali ta prodavačica za sve svoje oglase traži malo veću sumu od onoga što vredi. Strašno
  • 0

#5072 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 29 March 2012 - 01:47 PM

Realno skroz je njeno pravo da formira cenu kako god hoce.Na nama je da ne kupimo :D Zanimljivo je da se vidi sta npr Sveta nudi za nesto manje pare :)
  • 0
Postavljena slika

#5073 jakota

jakota
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 589 posts

Postavljeno 29 March 2012 - 01:56 PM

Ma sve znam što se tiče cena, ali mi nije jasno kako imaju obraza ta stavljaju takve cene. Nadam se da neće neko da na trči pa da uzme nešto što je precenjeno. Od Svete sam uzimao par stvari i čovek je makslimalno korektan i pošten, kao i još par ljudi na sajtu. Svaka pohvala za Svetu!
  • 0

#5074 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 29 March 2012 - 03:33 PM

Ma sve znam što se tiče cena, ali mi nije jasno kako imaju obraza ta stavljaju takve cene.

Formiranje cene je diskreciono pravo trgovca, i to nije problem jer ni jedan trgovac ne primorava musteriju na kupovinu.Ono sto trgovac ne sme da radi je da laze u opisu, tj ono sto oglasi mora biti tacno takvo kakvim ga je opisao.Sve ostalo je APP.
  • 0
Postavljena slika

#5075 djape48

djape48
  • Members
  • 1050 posts

Postavljeno 30 March 2012 - 11:15 AM

Danas skoro svi imaju internet i mogu da nadju brdo informacija za kratko vreme. Ako je neko toliko glup ili nezainteresovan da uradi krakto istrazivanje o necemu u sta zeli da ulozi stotine evra, onda bolje i ne zasluzuje. Sto bi se iko uzbudjivao zbog toga?
  • 0

#5076 Stefan82

Stefan82
  • Members
  • 4 posts

Postavljeno 31 March 2012 - 07:47 AM

Skoro sam kupio navodno kao nov ram Cube za 80e i Bontrager tockove za 70e koji su trebali da imaju industrijske lezajeve i kao novi su od Tomislava Erdega iz Sremske mitrovice, medjutim kada je to stiglo ram je bio izgreban na 100 mesta i ofrlje zafarbavan nekim losim sprejom koji se skida noktima, a tockovi cu bili izubijani i sa kuglicama i konusima umesto sa industrijom. Rekao sam da cu da mu vratim uz moju postarinu i poslao sam mu, ali sam ponovo dobio vracen paket i ponovo platio postarinu, a njegov izgovor je bio sto nisam gledao i da ne moze da vrati pare kad nesto proda
P1170264.JPG
  • 0

#5077 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 31 March 2012 - 08:04 AM

Za ram se secam da je u oglasu pisalo da je zafarban i da je cena zbog toga takva,a to za tockove nije u redu.Inace takav ram bez ogrebotine neces naci ispod 120 eura.
  • 0
puno znoja,malo krvi

#5078 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 31 March 2012 - 08:08 AM

Posto tema ,,Lukavi kupci i tako na tu temu" nazalost ne postoji moracu ovde da pisem

Prosli ponedeljak javi mi se Stefan Kacanski naruci neke delove za sebe i ram CUBE ltd team za drugara (Daca sa Tosinog bunara) jasno u oglasu pise ,,ram je imao ogrebotina koje su sanirane" http://www.cikloberz...ow.php?id=64276 i tockove bontrager pise da imaju ogrebotina da su novi bila bi naravno druga cena http://www.cikloberz...ow.php?id=58951 ,dogovorimo mi tu neku cenu za delove i sve to od 345e i bio je popust nekih 40-45e koliko se secam,pita me Stefan kakvi su tockovi i ram ? ja lepo kazem ram je imao ogreebotina zamazivao sam ,tockovi imaju ogrebotina nemau lufta i slicno.Zove mene Daca u utorak i kaze tockovi su izgrebani ram je zamazivan Stefan mi je rekao da je sve kao novo meni ovo ne treba hocu da ti vratim ja kazem lepo OK nije problem i kaze mi on zovem te veceras da se dogovorimo oko vracanja (nadoknade,zamene za nesto drugo) nazvao me je Stefan posle 5 dana i kazem mu da ocu sa Dacom da pricam,zove me Daca ja mu lepo kazem bio je dogovor taj i taj da me zoves tad i tad poceo on da me napada kakve to ima veze.Ja mu kazem imam delove da ti dam neke druge on pristane na viljusku Recon i Deore pogon,sutradan salje poruku nista mi se nesvidja saljem ti ram bexom oce pare.Kazem mu lepo (posto mi je ostao duzan lanac) posto sam video vec da je covek tezak slucaj morao sam da ga cimam i ja malo trazim mu svoj lanac nazad ,naveo sam mu da to posalje i da ce dobiti svoj novac do kraja nedelje trenutno nisam imao 150e uzeo sam par bajkova i dolazi danas paket sa otkupnim od 150e i ja malo razmislim ko koga ovde pravi budalom.Izadjem coveku u susret da pomognem da se resi nesporazum izmedju njih dvojice i on me jos zeza,pokusam da izadjem u susret on nece,dogovorimo se nesto on nece ni tako tj ne zna covek sta oce.I onda sam danas doneo odluku da se sam snalazi sa svojim ramom i tockovima jel vidim da mu nema pomoci .Nadam se da ste skontali pricu i sad me zanima ko je ovde lud JA (sto hocu da im pomognem i vratim to ) il ON (ONI) ?

PS : Ispao sam maksimalno korektan napomenuo sve u oglasu i preko telefona,ponudio opcije neke nisam ih odjebao i rekao ko vas sisa moja savest je cista sve sam rekao kako jeste ,mislim da nisam kriv sto nisu mogli da cene ono sto sam im nudio

he evo i njegova strana.
  • 0
puno znoja,malo krvi

#5079 mirkokovac

mirkokovac
  • Members
  • 6 posts

Postavljeno 31 March 2012 - 08:28 AM

Ne branim Tomu,ali par puta sam bio sa covekom,tj kod njega,maksimalno je bio korektan,nije tu bilo neke vece kupovine,ali sa covekom si mogao tj mozes da se dogovoris,a tako i je pisao u svom postu prilikom prodaje tog rama i tih tockova.

Kako je napisao covek,"takav ram ne bi mogao da kupis bez min 120 e da je ok stanje".Sve ima svoju cenu,ne moze uvek biti da to sto je jeftino u perfektnom stanju.

Opet stavljam se u tvoju poziciju,jer si dao pare za nesto.A to sto se tice tockova ako je zaista takav problem ispao onda bi Toma trebao ispraviti svoju gresku.

U svakom slucaju zelim ti sto skorije resenje problema.
  • 0

#5080 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 31 March 2012 - 08:33 AM

Bas sad gledan u oglasu nije pisalo da su tockovi sa ind .lezajevima osim ako nije oglas prepravljen.Inace ja kad sam kupovao neke tockove svljao sam netom kako bi nasao informacije o nablama.Ali ako je rekao licno da su u pitanju ind.lezajevi tu mu zameram.
  • 0
puno znoja,malo krvi

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika