Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8736 odgovora na ovu temu

#4661 Magus

Magus
  • Members
  • PipPip
  • 45 posts

Postavljeno 22 December 2011 - 02:51 PM

Jel kupovao neko od ovog prodavca? Hoću da kupim točkove od njega pa me interesuje koliko je pouzdan. http://www.cikloberz...?member_Id=2279 :wink:

Ja sam kupovao jos letos od njega(takodje tocak), OK je decko. Prvi dan sam narucio, drugi dan sam isao po njega.
  • 0

#4662 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4578 posts

Postavljeno 22 December 2011 - 03:17 PM

Ako nekom treba opasna masina -> http://cikloberza.co...ow.php?id=42845

I od mene pohvala Ciklu i modovima, hvala nebesima :) dočekasmo čistku, sad se već lakše diše. Jes da samo povremeno svratim u oglase ali ono je bilo katastrofa i žešće iritiralo.

Fala, trudimo se.

Sto se tice slanja...Ljudi, post express. Najjeftiniji su. Odnesem paket kad hocu, ako nisam kuci, postar ostavi uputnicu za podizanje novca. Dakle, ne moram da ih cekam u oba slucaja po pola dana. :wink:
  • 0

#4663 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 22 December 2011 - 03:26 PM

Bogami, Aks se čeka i po nekoliko dana da donesu pare, i to uz urgencije. Ja sam od njih odustao posle jednog trodnevnog jurenja kurira...
  • 0
Homesick for a place you've never been...

#4664 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 22 December 2011 - 03:34 PM

Bogami, Aks se čeka i po nekoliko dana da donesu pare, i to uz urgencije. Ja sam od njih odustao posle jednog trodnevnog jurenja kurira...

n:sign0006 Mislio sam na sam taj dan kada donose pare, cekao cam ih uglavnom do uvece. A ovih par dana uz stalno zivkanje se podrazumeva. Tipa prodam nesto za 1000din, na pozivanja kurira puknem pola para. :mrgreen:
  • 0

#4665 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 22 December 2011 - 04:21 PM

Meni somovi jos duguju neke pare (nista znacajno), ali bez obzira kolike pare bile, nema teorije da ce ih doneti sami bez pozivanja i "urgiranja" ... Obicni prevaranti.

BTW jos je lepse kada se ne nadju sa primaocem, onda ga caste nagradnim putovanjem u Visnjicu (o sopstvenuom trosku) uz boravak u kuci strave, tj njihovoj centrali u pomenutoj selendri :)
  • 0
Postavljena slika

#4666 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 22 December 2011 - 04:22 PM

Vec neko vreme preferiram BEX i nema greske.
  • 0
puno znoja,malo krvi

#4667 IgorN

IgorN
  • Members
  • 5628 posts

Postavljeno 22 December 2011 - 04:23 PM

Ako nekom treba opasna masina -> http://cikloberza.co...ow.php?id=42845
:wink:

bogme...ne znam da si se salio ali...
ovde ima sta i da se vidi
HAYES 9 MAG
SRAM X-RAY
SYNTACE volan
(cni mi se) RST prednji amort,
LX kurble, Mavic 321D obruci
i ko zna sta jos lepo.
Jeste star (prodavac promasio vek :mrgreen: )
ali su komponente onda bile na zavidnom nivou.
Verujem da ga je malo sredio
stavio bolju sticnu i dao bolji opis
mozda bi mogao i da dobije trazenu cenu =D>
  • 0

#4668 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Postavljeno 22 December 2011 - 04:25 PM

Meni su ovi iz bex-a izuzetno uljudni i jeftini.
  • 0
Kupujem avid arch rival jednu ili obe celjusti!

Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!

#4669 bant013

bant013
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1168 posts

Postavljeno 22 December 2011 - 04:30 PM

Ja sam odustao posle 3. dana konstantnog zavlačenja!
Na kraju sam pozvao direkciju u Šabcu koja mi je obećala da je sve rešeno, malo posle toga nazove me "lik" iz njihovog poslovnice u mom gradu i kaže kako kurir dolazi za 15.min... nije se pojavio! [-X
Korektno poslovanje, zar ne? :evil:
  • 0
"I've had enough, I've seen enough, I've had it all, I'm giving up I won the race, I broke the cup, I drank it all, I spit it up" (R.E.M)

*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU

#4670 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 22 December 2011 - 05:50 PM

Sve stiglo uredno zapakovano, bexom samo 300 din poštarina :), AKS mi tolko uzeo za podmajicu od 100 grama :evil:. Jeste sića 100-200 kinti tamo vamo, al ne volem ta kurirska kraduckanja na sitno ako se ima lepo istaknut cenovnik, a u kategoriju 1-2kg nema teorije da upada.

Malopre mi je stigla sticna, ako ima 300 grama sa sve pakovanjm. Lopovi iz AKS naplatili 300 din postarinu :evil: .
Na koji broj telefona pozivas Bex za predaju paketa? Nigde ne pise na sajtu.

BEX 011/6555OOO i za povracaj novca mi nikad ni dinar nisu naplatili.
  • 0
puno znoja,malo krvi

#4671 mihajloalasp

mihajloalasp
  • Members
  • 835 posts
  • LocationNiš

Postavljeno 22 December 2011 - 05:59 PM

Jel kupovao neko od ovog prodavca? Hoću da kupim točkove od njega pa me interesuje koliko je pouzdan. http://www.cikloberz...?member_Id=2279 :wink:

Kako misliš pouzdan? :mrgreen: Ja se jesam malo načekao za točkove i morao par puta da ga podsećam ali imao je kaže obaveza pa nije stizao da uplete, a i meni nije bilo hitno što sam i naglasio odmah prvi put, jer je trebalo da dobavim još koješta da bih mogao da se bacim na sklapanje.
Iz Subotice je prodavac i ok je, kupuj slobodno. Ja sam uzeo one bele swift točkove, jeftini a solidni. Sve stiglo uredno zapakovano, bexom samo 300 din poštarina :), AKS mi tolko uzeo za podmajicu od 100 grama :evil:. Jeste sića 100-200 kinti tamo vamo, al ne volem ta kurirska kraduckanja na sitno ako se ima lepo istaknut cenovnik, a u kategoriju 1-2kg nema teorije da upada.
A za točkove mislim da je i Vorda uzimao takve, verovatno od istog prodavca. Videh na nekom zelenom mtb-u, što mu je ko zna koji po redu što je sklapao :mrgreen:. On mi i dade preporuku, ja ne bih i nisam ni video jer je tada još vladao haos u oglasima.
I od mene pohvala Ciklu i modovima, hvala nebesima :) dočekasmo čistku, sad se već lakše diše. Jes da samo povremeno svratim u oglase ali ono je bilo katastrofa i žešće iritiralo.

Radi se ovim točkovima -> http://cikloberza.co...ow.php?id=42194 Taj bajs će i onako da se vozi retko tako da ne trebaju neki ekstra točkovi. A i prilično su jeftini :wink:

Hvala :) 8)
  • 0
.

#4672 karpkg

karpkg
  • Members
  • 1810 posts

Postavljeno 22 December 2011 - 06:09 PM

Jedini razlog zbog kojeg sam preferirao AKS je što rade sa svim valutama n2:naughty
Sve ostalo je totalna katastrofa: ako ne pozovem kurira do 10.00, ostavi me za drugi dan (nekad i tada, ako ima navodno mnogo posla), otpremnice pišu kao nogama, pa se dešavalo da ne mogu da isporuče na pravu adresu ili ne znaju kome da vrate pare. Pošto kurira ne mogu ponekad da čekam ceo dan, najlakše mi je da sam odnesem paket u centalni magacin. Pri tom sam primetio da je poštarina uvek različita, po pravilu uvek viša kod kurira nego u centrali. Tako da sam počeo svaki paket da merim na digitalnoj vagi i da tražim poštovanje cenovnika. Da zlo bude gore, nisam imao reklamacija, ali jedan drugar je imao grdnih problema da dokaže oštećenje pošiljke i nije uspeo, ostala je šteta, tj oštećena roba njemu, a pare je morao da vrati kupcu uz sve troškove. Tako da je ova kuća prilično nesigurna i za izbegavanje, osim za nuždu.
BEX ti je najlakše dobiti na 0800 3 555 000. I oni imaju opciju i ovo i ono n2:naughty
  • 0
"Nesposobni su jedino sposobni da onesposobe sposobne"

#4673 zare

zare
  • Members
  • 4324 posts

Postavljeno 22 December 2011 - 06:11 PM

Sve stiglo uredno zapakovano, bexom samo 300 din poštarina :), AKS mi tolko uzeo za podmajicu od 100 grama :evil:. Jeste sića 100-200 kinti tamo vamo, al ne volem ta kurirska kraduckanja na sitno ako se ima lepo istaknut cenovnik, a u kategoriju 1-2kg nema teorije da upada.

Malopre mi je stigla sticna, ako ima 300 grama sa sve pakovanjm. Lopovi iz AKS naplatili 300 din postarinu :evil: .
Na koji broj telefona pozivas Bex za predaju paketa? Nigde ne pise na sajtu.

BEX 011/6555OOO i za povracaj novca mi nikad ni dinar nisu naplatili.

Hvala. Pise na sajtu samo nema ko da cita :).
  • 0
.

#4674 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 22 December 2011 - 09:17 PM

Evo vec par puta poslao BEX firmom i pare dobio preksutra.A glavna fora im je sto kad zoves da posaljes paket ,ako je osoba kojoj saljes ,vec dobijala postu od njih,imaju sve njihove podatke.Nema zezanja oko piskaranja.Za sada su bez greske.
  • 0
puno znoja,malo krvi

#4675 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 23 December 2011 - 07:02 AM

Zar ni jedan kriticar nije primetio sta ovde nije u redu http://www.cikloberz...ow.php?id=58818
  • 0
puno znoja,malo krvi

#4676 mihajloalasp

mihajloalasp
  • Members
  • 835 posts
  • LocationNiš

Postavljeno 23 December 2011 - 08:27 AM

Zar ni jedan kriticar nije primetio sta ovde nije u redu http://www.cikloberz...ow.php?id=58818

Sram šifteri + Shimano zadnji menjač ? 8)
  • 0
.

#4677 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5805 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 23 December 2011 - 10:49 AM

Pojasnimo, ručice su iz SRAM X- serije, koja definitivno ne ide uz Šimano zadnje menjače.
  • 0

#4678 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2514 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 23 December 2011 - 02:02 PM

Vorda je zapravo hteo da pita šta je u redu na bajsu :mrgreen:
  • 0

profilepic.gif

#4679 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 23 December 2011 - 02:59 PM

Dobro,cena opravdava stanje #-o ali sto kaze MIX,neke stvari jednostavno ne idu.Verovatno zato i pise da treba da se nasteluje :mrgreen: ,ali bih voleo da vidim tog majstora da ga usteluje.
  • 0
puno znoja,malo krvi

#4680 nenad_za_nis

nenad_za_nis
  • Members
  • PipPipPip
  • 131 posts
  • LocationNis

Postavljeno 24 December 2011 - 02:20 AM

Ako neko nije znao kako se montira prednja vila, evo ovde moze da pogleda:

http://www.limundo.c...POKLON-/4132517
Tako se montiraju vile u Nemackoj posto je bajk odatle, evo i karakteristika :D

MERCURY !!!! ALUMINIJUMSKI RAM ,RST VILE PODESAVAJUCE,SHIMANO DEORE MENJACI ,SALTARICE SAMARALJKE,GEL TURBO SEDISTE SEDISTE 60EURA ,DUPLE ALU FELNE SCHURMAN JEDNE OD NAJJACIH FIRMI U KLASI,NOV AMORTIZER ,DISK KOCNICA,GUME ZA SVE USLOVE POSEDAVAJUCI VOLAN,LULA ALU PODESAVAJUCA ,ALU PEDALE IZUZETAN DOZIVLJAJ NA SVIM TERENIMA IZUZETAN KVALITET !!!!!!!!!!!!!!!!! MOZE DA GA VOZI OSOBA OD 160cm-200cm VISINE DA NAPOMENEM CENA NOVOG 825 EURA... JEDAN OD NAJBOLJIH NEMACKIH BICIKLOVA DONESEN OD PREKO

--- Dodato 22.12.2011. 17:00 ---
da napomenem bicikl cu isporuciti sa uradjenim servisom
  • 0

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika