Jump to content

Photo

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Please log in to reply
8736 replies to this topic

#4541 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2514 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 06 December 2011 - 08:25 PM

Deja vu:
15e/com -> http://www.cikloberz...ow.php?id=52034
vs
780din/com -> http://shop.jankovic... ... t&Itemid=1
  • 0

profilepic.gif

#4542 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Posted 07 December 2011 - 01:01 AM

http://www.cikloberz...ow.php?id=38947

n2:hahaha
  • 0
Postavljena slika

#4543 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Posted 08 December 2011 - 03:57 PM

Moram u ovoj temi da "pohvalim" prodavca MILAN iz KRUSEVCA ne kao lukavog nego kao bezobraznog i nezainteresovanog prodavca.
Naime narucio sam neki jeftin amortizer od njega pre 4-5 dana jer mi je moj poceo da riknjava i zamolio ga da mi odmah posalje i javi se porukom.Za cetiri dana nije se javio niti skinuo vilu sa oglasa niti poslao.Svaki put kada sam zvao on mi kaze da je u guzvi da je danas poslao i da sutra stize.Dosta sam kupovao sa berze i nikada ni nasta slicno nisam naisao.Covek je bas bezobrazan.Danas sam mu poslao poruku da pitam u cemu je problem zasto me zajebava ali nema ga da odgovori!
  • 0
Kupujem avid arch rival jednu ili obe celjusti!

Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!

#4544 nblexel

nblexel
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 08 December 2011 - 04:54 PM

Covek je bas bezobrazan.

Pre bih rekao da je kreten. :lol:
  • 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

#4545 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Posted 08 December 2011 - 05:06 PM

Metni ovde broj telefona i mejl...Da ga bolje zapamtimo. 8)
  • 0

#4546 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Posted 08 December 2011 - 05:07 PM

Covek je bas bezobrazan.

Pre bih rekao da je kreten. :lol:

pa nisam hteo bas tako da napisem ali bas jeste!
  • 0

#4547 zare

zare
  • Members
  • 4324 posts

Posted 08 December 2011 - 05:11 PM

I daj da vidimo neke njegove oglase. Tako se najlakse pamti ;).
  • 0
.

#4548 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Posted 08 December 2011 - 05:19 PM

I daj da vidimo neke njegove oglase. Tako se najlakse pamti ;).

Postavicu broj a oglase stvarno ne znam da ubacim u temu i nisam bas ni siguran da to mogu uraditi sa telefona
Uglavnom lik prodaje
avid sd7

manitou plave boje

scott sediste itd pa ako je neko voljan da postavi umesto mene jer stvarno ne umem!

broj0642423985
  • 0

#4549 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Posted 08 December 2011 - 05:57 PM

http://cikloberza.co...?member_Id=1602

To je ovaj.
  • 0

#4550 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Posted 08 December 2011 - 07:58 PM

http://cikloberza.com/listing.php?member_Id=1602

To je ovaj.

Jeste Stole bas taj!Hvala!!!
  • 0

#4551 antiR3ality

antiR3ality
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 418 posts

Posted 08 December 2011 - 08:59 PM

Ljudi, vi ste stvarno flipnuli... :shock: :shock: :shock:
  • 0
Sometimes you’re ahead, sometimes you’re behind. The race is long, and in the end, it’s only with yourself!

#4552 karpkg

karpkg
  • Members
  • 1810 posts

Posted 08 December 2011 - 10:52 PM

http://www.tweewiele... ... -4362.html
Da ga turimo ovde, mada bi moglo još ponegde...
  • 0
"Nesposobni su jedino sposobni da onesposobe sposobne"

#4553 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Posted 09 December 2011 - 02:20 AM

Ljudi, vi ste stvarno flipnuli... :shock: :shock: :shock:

Sto!!!
  • 0

#4554 zare

zare
  • Members
  • 4324 posts

Posted 09 December 2011 - 02:21 PM

http://www.cikloberz...ow.php?id=57111

"Perfektno" :evil: :evil: . A o ceni da ne pricamo...
  • 0
.

#4555 StefanMD

StefanMD
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 220 posts
  • LocationModricha, RS/BiH

Posted 09 December 2011 - 04:54 PM

Iskreno, nikada nisam mislio da cu pisati kao kupac u ovoj temi, ali za sve postoji prvi put ocigledno...

Kome se ne cita ovaj moj roman, neka slobodno preskoci na kraj pa neka krene s kraja!

Nekada pocetkom septembra (08.09.2011.) na CB se pojavio oglas u kome je doticni Aki iz Krusevca prodavao Canyon RC 8.0 iz 2005 - 2006-e godine...
Na slikama je izgledao manje vise OK, sa nesto ostecenja ali i solidnom opremom, upravo ono sto sam i trazio, jer mi izgled nije bio previse bitan u voznji, bitno je da je bajk ispravan...

Slika bajka (jedna od mnogih, istina) koju sam dobio od doticnog: http://www.dodaj.rs/...1yIv/canyon.jpg

Imam kompletnu e-mail prepisku do danas (30-tak mailova) pa ne bih da kacim sve, ali detalje i zanimljivosti naravno hocu, i ovako sam kako vidim previse napisao, ali smatram da ce biti lakse za razumijevanje, moji mailovi su plave boje, njegovi crvene, zeleni dio je prijatelj koji je preuzeo bajk...

Moje prvo pitanje bilo je: " U kakvom je stanju, treba li se nesto mijenjati, kako rade amortizeri, tockovi, mjenjaci, nema nekih napuknuca ?"
Dobio sam odgovor (i slike): "Bajk je dovežen iz Švajcarske,ima par ogrebotina,sve na njemu radi perfektno.Ništa ne treba menjati!"

Na slikama je izgledao kako je izgledao (kao i na toj gore) sto meni stvarno nije bilo previse bitno, sve se to relativno lako sredi, bitna mi je bila samo ispravnost...

Ulubljenje na TopTube-u koje se ne vidi na ovoj slici, a bilo je po rijecima prodavca "malo i neznatno ulubljenje (kod slova N-Nerve) od transporta" je ustvari 7-8mm ulubljenje nastalo od udara rucice kocnice, a postojalo je i sa lijeve i sa desne strane, ali opet rekoh nema veze, nije mi previse bitno, ali da je mogao u transportu pasti tako da rucica kocnice ulubi ram i da se iskrivi volan na mjestu gdje su zasarafljeni rogovi i nije bas...

Sledece moje (relativno bitno) pitanje bilo je: "Nisam pitao da li su kocnice OK, mislim rade li, i kakve su pakne ? "
Odgovor je bio: "Bajk je super,ujutru ti šaljem još slika.Nemaš nikakvih ulaganja,sve je 100% ispravno na njemu.Stigao je iz Švedske,to malo ulubljenje mu je iz autobusa koji ga je dovezao.Pozdrav"

Takodje, njegov sledeci odgovor je bio: "Bajk je stvarno super.Ima tih par ogrebotina i to je to.Geometrijom stvarno mami da se vozi agresivno.Ja bolji ful sus bajk nisam vozio ali mi nažalost treba malo manji,i zbog svoje kilaže malo lakši(karbonski).
P.S.Na bajsu bi samo trebalo promeniti pločice na kočnicama(posle 2-3 km spusta su malčice počele da se čuju i vrište).Sve ostalo,a tiče se :prednjeg amortizera,zadnjeg amortizera,celokupne mehanike(pogon,menjači i šifteri) radi bez greške."

Švedska/Švicarska, nije ni bitno, pogrijesio je covjek ali to nije problem, uglavnom bajk je 100% ispravan i ja sam (da kazem) sretan...

Cijena je tada bila 550e plus postarina

Za one koji ne znaju, ja sam iz Republike Srpske, tako da mi treba i vremena i novca da se organizujem da dodjem do Srbije po neki dio, put kosta barem 25e + nesto hrane i 5-6 sati izgubljenih, i to kada saljem kod prijatelja u SM kako sam i ovaj put planirao...

S obzirom da je sam rekao da su pakne za zamjenu, a da nove kostaju 15-tak eura po paru, i 10tak e postarine od Krusevca do SM, ponudio sam 510e (ponudio sam umanjenu cijenu za te osnovne troskove)...
On je na to odgovorio kako je njegova zadnja ponuda da mi on o svom trosku posalje bajk i to je to!

Rekao sam da cu razmisliti i javiti mu!
Sutradan, kako ja nisam stigao nista javiti, dobio sam mail od njega, cijena za Nerve 520e i on placa postarinu!
Ja zadovoljan ponudom, tacno onako kako sam i racunao, uzmem jos pakne za 30e i za 550 imam OK bajk za voznju, pristanem na ponudu i posaljem mu mail: "OK, uzecu bajk, a reci mi mozes li samo sacekati koji dan dok ja organizujem kada bi ga poslao kod prijatelja i kada bih mogao otici po njega ?!" ! (datum: 13.09.2011)

Kako mi je 14-tog septembra bio rodjendan, nisam stigao da se javim do 17-tog, kada smo se ponovo culi, Aki je rekao da moze u ponedeljak poslati bajk (19.09.2011.) i ja sam poslao podatke od prijatelja u SM !

Prije slanja napisao mi je: "Stefane,ja plaćam poštarinu,otkupnina ća biti u evrima.Šaljem ga sutra.Mogao bi da mi daš neki broj telefona da ti javim kada ga pošaljem.Kupio si dobar bajk.Da umesto obraza imam nešto drugo mogao sam da ga prodam 20 evra skuplje.Ti si se prvi javio i tvoj je.Bajk ti je ekstra.Pozdrav.Aki"

Bajk je stigao vjerovatno 20-21.09.2011., ne sjecam se tacno, otkupna cijena je bila 500e (Aki mi je javio samo tako da su i rotori za zamjenu pa mi je spustio cijenu za 20e jos), trazio sam prepisku sa prijateljem koji je primio bajk, ali nisam mogao naci dio gdje mi je on javio da je primio, sjecam se da je rekao da je bajk jako lose ocuvan, pusta ulje na lijevom i na desnom stapu, zadnji izduvan i pusta ulje takodje, kocnice ne koce uopste...

Ocekivao sam da prijatelj malo pretjeruje posto je "picajzla" sto se tice izgleda i stanja bajkova, pa sam rekao da ne nista ne brine, i da cu ja vidjeti cim stignem da dodjem po bajk da ga preuzmem!

U medjuvremenu je bajk stojao kod prijatelja kuci, van uticaja vremenskih prilika/neprilika i td.!

U petak 07.10.2011. sam uspio naci vremena da odem do SM po bajk i da ga preuzmem, napokon!
Kako idem na faks a imam i posao, bajk sam za vikend samo sklopio i ostavio u sobi kako sam imao obaveza, tek sam ga u utorak (11.10.2011.) malo bolje pregledao, nakon cega sam razocaran i napisao mail doticnom prodavcu iz Krusevca: "Malo mi je bezveze iz razloga sto si mi tvrdio da je sve (amortizeri, mehanika) 100% ispravno a ocigledno da nije, mozda ga ne bih ni kupio da sam znao sve ovo sto sada znam, jer ovako dok ga servisiram izaci ce me 650e (oko 70e je servis za oba amorta (a treba uraditi za oba), 10e ulje za kocnice (Magura Royal Blood bocica), rotore platio 30e, 20e pakne, 20e put do prijatelja ali to ne racunam u cijenu bajka), znaci vise od 100e vise nego sto je bila cijena bajka..."

Na ovaj mail mi prodavac nije nista odgovorio!

Ovo gore sam napisao ne pitajuci servisera (u ovom slucaju Boris Popovic, kome se zahvaljujem ovim putem) koliko kosta servis za shock i za amort pojedinacno, znao sam da je "mali" servis za prednji FOX ~40e, pa sam mislio da je i za zadnji otprilike isto toliko jer mi je bilo nekako logicno s obzirom da ima manje dijelova!

Nazalost po mene i po moj dzep, to nije bilo sve, na prednjem FOX-u je osim malog servisa trebalo promijeniti i Bushinge jer je desni stap imao lufta, a totalno sam se izgubio kada sam uzeo da ocistim desni "Dust Wiper" i vidio da je stap ostecen, tj. da mu je skinuta anodizacija do metala u potpunosti!

Cuo sam se serviserom, i pitao ga za prednji i zadnji amort, i zamolio da mi javi cijene servisa!

Prepiska sa FB-a sa Borisom: http://www.dodaj.rs/...w6tV/servis.png

Servis prednjeg amorta sa zamjenom bushinga je bio oko 65e (na slici 40e ali to je "mali" servis, bez promjene bushinga jer sam tek sutradan shvatio da ima lufta u desnom stapu a kompletan servis zadnjeg oko 75e, sto dodje 140e, ne racunajuci to sto je desni stap ostecen, a i na zadnjem je trebalo promijeniti bushinge jer je na ramu imao lufta oko 1mm!

Sve to sam napisao i poslao prodavcu 18.11.2011. (fakulet, posao, obaveze...): "Za cijene sam pitao u ovlastenom servisu za FOX tj. RIS Cyclingu (mozes i sam provjeriti), jer jedini mogu uraditi sve sto bi trebalo, i kao sto sam rekao cijena je 140e plus moji troskovi prevoza dva puta (odvezem i dodjem po dijelove, ne moze biti zavrseno za jedan dan jer treba vise vremena za zadnji amort)...

Bilo bi fino kada bi ovaj put odgovorio na mail, i ponudio neku cifru kao posten a ne lukav prodavac...
Neka ostane na ovome za sada, dok ne odgovoris, cucemo se jos nadam se..."

Ovaj put je stvarno odgovorio na mail, ali nije niti spominjao ikakvu nadoknadu troskova niti ista slicno: "Stefane, stvarno nisam vozio taj bajk tako da za te njegove probleme nisam imao pojma."
Napomenucu da mi je u ranijem mailu rekao, citiram ponovo: "Ja bolji ful sus bajk nisam vozio ali mi nažalost treba malo manji, i zbog svoje kilaže malo lakši(karbonski). "

Takodje, u istom mailu, ponudio mi kupovinu drugog bicikla od njega koji je (valjda) nov po povoljnijoj cijeni nego prema ostalim kupcima, sto meni iskreno nije nista znacilo s obzirom da imam ovaj bajk kuci u stanju takvom da se ne moze voziti, mozda sam trebao zaboraviti na to sta mi je prodao i kupiti jos jedan "koznakakav" bajk ?!

Dan kasnije, 19.11.2011. odgovorio sam mu: "Iskreno, meni i ne znaci nesto mnogo sto bi ih ti meni dao nesto povoljnije, jer i nemam bas para za novi (jos jedan) bajk, vise bi mi znacilo kada bi snosio dio troskova, ili eventualno da ti vratim bajk (sto ni meni a vjerovatno ni tebi nije najsretnije resenje) a uzmem neki drugi..."

Na ovaj mail nisam dobio odgovor naravno, niti mi je ikada poslao ikakvu ponudu za drugi bajk!

U utorak 06.12.2011. sam mu se opet javio mailom, jer sam poslao na servis u NS svoj shock i jos dva amorta (bratov i prijateljev), svoj FOX prednji i nisam jer trenutno nemam dodatnih 65e da placam za servis prednjeg amorta: "Evo opet ja da se javim, poslao sam amortizere u RIS Cycling (Novi Sad), ocekujem danas/sutra da mi javi tacne cijene servisa za amortizer i za shock...
Niste nista javili sto se tice "situacije"..."

Isti dan sam dobio odgovor: "Prati oglase.I nemoj da si neskroman,nisam ti prodao bajk za 700e"
Ja se iznenadio odgovorom, mislim, prodas mi bajk i onda jos kazes da sam neskroman jer sam ocekivao da bude u stanju kako si ga hvalio dok si prodavao ?! Neskroman! :roll:

Sutradan, 07.12.2011. sam poslao mail: "
Mislim da sam sasvim korektan kao kupac, ispostovao sam svoj dio dogovora, a evo i dodatak u vidu dijela jednog od mailova koje si mi poslao dok smo se jos dogovarali za bajk, kopirano:

(ovaj PS je on meni ranije napisao)
P.S.Na bajsu bi samo trebalo promeniti pločice na kočnicama(posle 2-3 km spusta su malčice počele da se čuju i vrište).Sve ostalo,a tiče se :prednjeg amortizera,zadnjeg amortizera,celokupne mehanike(pogon,menjači i šifteri) radi bez greške.

Sto se ovog PS-a tice, plocice na kocnicama su bile u vrlo losem stanju, sa prednjom kocnicom i nije moglo da se koci (trebao je 180mm rotor za prednju kocnicu a na bajku se nalazio 160mm, pa kontaj koliko to moze kociti kada pakna gotovo i ne dira rotor ?!) a zadnja kocnica je (sto se tice pakni) imala samo metalne padove, bez milimetra pakni na njima (mogu da ti slikam, sacuvao sam pakne) tako da ne znam kako si kocio i zadnjom uopste, a ni rotori kao sto si i sam rekao nisu bili nesto posebno ocuvani, a i da jesu, nisi bili odgovarajuci za ovaj bajk (trebaju 180 i 160mm rotori a ne 160/160mm)...
Ovo ostalo, a tice se prednjeg i zadnjeg amortizera, pa i gorespomenutih kocnica (koje sam osim kupovine novih rotora i novih pakni sto me kostalo oko 50e, morao i odzracivati obje) nije ispravno doslo na biciklu, prednji amort necu da komentarisem (stapovi osteceni dosli, ima lufta desni stap, pusta ulje na oba stapa, jednostavno, vrlo lose stanje), zadnji takodje spreman za servis (luft u puskicama na ramu, pusta ulje k'o u pricama, ne radi Rebound gotovo pa nikako) i kocnice sa zrakom u sistemu i bez pakni i rotora...
Oglase pratim, ali niti sam vidio nesto Vase/tvoje niti imam para da kupujem novi bajk sada, kao sto rekoh ovaj sam kupio da bih imao sta voziti, jer sam bajk koji sam ranije vozio prodao, i jos jednom cu ponoviti da bi meni najbolje odgovaralo kada bi Vi/ti snosili/o dio troskova servisa koji ce (pretpostavljam po ranijem razgovoru(sa Borisom)) iznositi oko 140e (65e je servis prednjeg, i opet se nista ne moze uraditi sa ostecenim stapom dok je servis zadnjeg 75e plus puskice koje ne znam gdje da nadjem)..."

Ni na ovaj mail nisam dobio odgovor, pa sam poslao mail jutros (09.12.2011.): "Volio bih da odgovorite na prosli mail, da ne pisem u temu "Lukavi prodavci i..." bez Vaseg odgovora na moja pitanja..."

Na ovaj je odgovor stigao odmah danas, za malo vise od sat vremena: "Na tom istom sajtu možes da pročitaš kako sam korektan prodavac(i to više puta),Nemoj samo da zaboraviš da naznačiš koliko je vremena prošlo od datuma od kada sam ti poslao bajk do datuma kada sam primio tvoj mail> da ti misliš kako bajk nije O.K.

To je sve, napokon!
[-o<

Moje misljenje je da ne treba za 50-60 eura gubiti obraz, ja cu taj servis prednjeg amorta kad-tad da uradim, imam drugih izdataka tako da ne mogu sada, ono sto mi je najzalosnije mozda je to da ja bajk od kada sam kupio i dovezao kuci (7. oktobar) nisam nikada provozao van dvorista!

Takodje, ne znam kako neko moze prodavati nesto i tvrditi/pricati da je sve super/bajno/sjajno/odlicno i kako "bolji bajs nije vozio u zivotu" a bajk niti je vozio niti je uopste bio u voznom stanju tada, niti je u voznom stanju sada, cak i nakon sto sam stavio nove rotore i pakne, odzracio obje kocnice (kupio Shimanovo mineralno ulje i sam uradio) i poslao shock na servis u NS!

Prednji FOX ce malo sacekati na servis, vjerovatno tamo nekada do pred pocetak sezone pa ce i on biti sredjen koliko moze, s obzirom na stanje/ostecenje desnog stapa!

Jos jednom cu se zahvaliti Borisu sto mi je zavrsio potrebni servis zadnjeg amorta juce, i prednji ce kod njega na servis kada ga budem radio...

Bajk ce me izaci 500e + 30e rotori + 20e pakne + 10e ulje + ~60e servis jednog amorta plus jos toliko drugog, plus put i tri mjeseca nerviranja, gotovo pa 700e kesa bez puta i nerviranja za polovan bajk star 5-6 godina i vozen ko zna koliko, a mogao sam za tih 700e uzeti neki solidan FS bajkic star mozda godinu dvije i biti stvarno sretan dobijenim...

Za kraj ove pricice, ako smatrate da sam ja NESKROMAN, slobodno i to napisite, ako ste imali kakva iskustva sa dotivnim prodavcem, napisite i to, zanimaju me bas ta pozitivna iskustva...

Pozdrav, sa nadom da ovdje vise necu pisati svoje probleme nego komentarisati postojece!
  • 0

#4556 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Posted 09 December 2011 - 05:33 PM

Auu!!!Ala si ti nagrabusio.

Ipak nije da pametujem ali bicikle treba kupovati od poznatih prodavaca sa berze.

Voleo bih jos jednom da pohvalim Tomislava(tota).Mahom kupujem od tog prodavca nikad nisam imao zamerku na stanje delova korektnost i brzinu.
Off malopre sam od njega narucio gume!
  • 0

#4557 StefanMD

StefanMD
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 220 posts

Posted 09 December 2011 - 05:52 PM

Za nauk, jednom i ne vise nadam se!

Moj je problem sto sam ja vjerovao prodavcu, a on je samo pricao price kako bi prodao bajk!

Sto se tice Tomislava, takodje samo pohvale za njega, on i jeste prijatelj iz SM preko koga sam ja narucio bajk, tj. bajk je poslan na njegovu adresu, te mu se jos jednom zahvaljujem na pomoci!
  • 0

#4558 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Posted 09 December 2011 - 06:05 PM

Za nauk, jednom i ne vise nadam se!

Moj je problem sto sam ja vjerovao prodavcu, a on je samo pricao price kako bi prodao bajk!

Sto se tice Tomislava, takodje samo pohvale za njega, on i jeste prijatelj iz SM preko koga sam ja narucio bajk, tj. bajk je poslan na njegovu adresu, te mu se jos jednom zahvaljujem na pomoci!

Pa bre sto ti onda nisi kupio od Tomislava neki bajk kad ste vec drugari i bila bi ti mirna glava
  • 0

#4559 StefanMD

StefanMD
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 220 posts

Posted 09 December 2011 - 06:12 PM

Trebao mi je neki bajk jeftiniji, nisam planirao utrositi 700e nego bas oko 500 a Tomo nije imao nista takvo, ovaj Canyon mi se svidio opremom i opisanim stanjem, samo sto to opisano nije imalo veze sa vezom... #-o
  • 0

#4560 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Posted 09 December 2011 - 06:25 PM

@Stefan jesi prevaren i to ne sporim, ali nekako ipak snosis deo krivice (prema samom sebi) za to sto ti se desilo.Ako si vec imao slicno iskustvo sa Damirom (pisao si o tome) u ime cega verujes ponovo ljudima na rec i sl. ??

Ako ti se kupuje polovna oprema idi pa se licno uveri, ili posalji Tomislava da "picajzlise" i bices siguran.Budes li i dalje nastavio sa tim ja sam iz BiH ne mogu da dolazim, kroz koji mesec ces opet kukati da te je neko preveslao .

Pitanje je da li zelis da te opet neko zeza i zavlaci, da rizikujes 100, 150, 200e u vetar ili do 50e za put + svoje vreme.
  • 0
Postavljena slika

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users