=D> =D>Ne bukvalizuj, Igore, izrazio sam se figurativno. A znam da sam u pravu, zar Novak nije menjao
Wilson za Head i osetno oslabio svoje tadašnje rezultate, dok se nije navikao i ponovo vratio.
Ali, lova je čudo... Treba da pobediš dosta turnira, da bi zaradio, a dobrim ugovorom sa spon-
zorom dobijaš velike pare odjednom. Zato sam pre sklon da pomislim da su svi spremni da istr-
pe mnogo što šta, zbog zelembaći.
No pušti tenis, oni definitivno zarađuju ogromne pare, šta reći za bicikliste, koji uz tolike napore
imaju bedne ili nikakve nadoknade.
Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Posted 08 December 2010 - 09:35 PM
Posted 10 December 2010 - 03:41 PM
Posted 10 December 2010 - 11:53 PM
Moj ortak je kupio kinesko prednje i zadnje... Lepo svetli, jače nego Cateye kod mene, moram priznati. Na zadnjem je nosač pukao posle oko dvadeset kilometara, sad visi na bužiru za zadnju kočnicu; prednje se još drži za upravljač, ali mu je maska napred otpala nakon oko pet kilometara, a ni bljeskanje više ne radi. Ovo je pri gradskoj vožnji, naravno.Navescu jedan primer sto se tice kvaliteta Kineske robe.Na buvljaku sam kupio lampu X2000 sa "CREE"diodom za 500din,ukratko lampa svetli pa ubija(preporuka za na korman).Lampa u tom rangu nekog renomiranog proizvodjaca je od 40eura pa navise.Jeste da skuplja lampa izgleda nekako lepse,otmenije da kazem,ali sto se funkcije tice obe isto rade.Pa ko voli da kaze da je platio lampu 50 i kusur evra,i da je original(a isto je iz Kine),nek izvoli,ja cu da koristim "blagodeti"Kineske radne snage.
Dobio sam i jedno kinesko zadnje svetlo od majstora kad sam radio generalku. Hteo da stavim kod devojke, ali onaj nosač bi teško obuhvatio i šticnu od 25 mm, a njena je 31. Ali da svetli - svetli, nema zamerke.
Nemam ništa protiv kineske robe, ali samo na provereno, iz prve ruke.
Posted 18 December 2010 - 02:33 AM
http://www.limundo.c... ... MA/1928908
Najbolji deo:
"FIREBIRD GTX
AKO VAM TREBA BICIKL ZA OFFROAD, I JEDAN ZA JURCANJE PO GRADU I JEDAN KOJI MOŽE DA SE VOZI PO KIŠI I JEDAN KOJI MOŽETE DA VOZITE PO MRAKU I JEDAN KOJI ĆE VAM TRAJATI DOK VAM TREBA I VIŠE OD TOGA....ONDA KUPITE OVAJ JER SVE OVO DOBIJATE U JEDNOM...
-RAM OD ALUMINIJUMA
-TOČKOVI ZA SVE TERENE
-ORIGINAL SVETLA I BLATOBRANI KOJE JE LAKO UKLONITI LETI
-NAJBOLJA OPREMA U VIŠOJ KLASI(NE RAČUNAJUĆI PREMIJUM SEGMENT)
OVO NIJE FIXNA CENA OVO JE POČETNA CENA...OVAKAV NOV BICIKL(ovaj ko nov) KOŠTA 1200 EURA, ALI AKO SE PRODA I ZA OVOLIKO JA ĆU GA ISPORUČITI "
Bajs supermen, deset puta jeftiniji nego ikad
I chill harder than you party.
Posted 18 December 2010 - 07:00 AM
Nije cikloberza, ali ovo "čudo od bicikla" sam morao da podelim sa vama:
http://www.limundo.c... ... MA/1928908
Najbolji deo:
"FIREBIRD GTX
AKO VAM TREBA BICIKL ZA OFFROAD, I JEDAN ZA JURCANJE PO GRADU I JEDAN KOJI MOŽE DA SE VOZI PO KIŠI I JEDAN KOJI MOŽETE DA VOZITE PO MRAKU I JEDAN KOJI ĆE VAM TRAJATI DOK VAM TREBA I VIŠE OD TOGA....ONDA KUPITE OVAJ JER SVE OVO DOBIJATE U JEDNOM...
-RAM OD ALUMINIJUMA
-TOČKOVI ZA SVE TERENE
-ORIGINAL SVETLA I BLATOBRANI KOJE JE LAKO UKLONITI LETI
-NAJBOLJA OPREMA U VIŠOJ KLASI(NE RAČUNAJUĆI PREMIJUM SEGMENT)
OVO NIJE FIXNA CENA OVO JE POČETNA CENA...OVAKAV NOV BICIKL(ovaj ko nov) KOŠTA 1200 EURA, ALI AKO SE PRODA I ZA OVOLIKO JA ĆU GA ISPORUČITI "
Bajs supermen, deset puta jeftiniji nego ikad![]()
![]()
![]()
Covek je CAR , ja mu slao PP. poruke i tako ga je nahvalio kao da prodaje avion
Posted 18 December 2010 - 12:52 PM
Posted 18 December 2010 - 05:53 PM
Covek je CAR , ja mu slao PP. poruke i tako ga je nahvalio kao da prodaje avion
Pa i jeste zapravo avion, takav nov avion inače košta 84.000 evra, ali ako ti ga i proda za 840, njemu je okej
Inače gotovo identičan bajs već na sledećoj stranici košta 4.040 dinara
I chill harder than you party.
Posted 19 December 2010 - 08:20 AM
--- Dodato 25.11.2010. 16:26 ---
točkovi su 26" a ram je za odrasle...ali mogu i deca da ga voze
--- Dodato 12.12.2010. 22:54 ---
PREDMET JE PONOVO NA AUKCIJI ZBOG NEOZBILJNOSTI NEKIH OSOBA, KOJE NE RAZUMEJU KAD IM KAŽEM DA JE BICIKL ZA STARIJI UZRAST I ODRASLE, A NE ZA DECU!
a najjača stvar od svih je ova:
čekaj malo, pa "ONO ŠTO JE NA SLICI", i "ONO ŠTO KAŽEM" nije ista stvarZA SVE MOJE LICITACIJE GARANTUJEM DA JE ONO ŠTO JE NA SLICI ONO ŠTO DOBIJATE I DA ONO ŠTO KAŽEM ISTINA I NIŠTA OSIM ISTINE
Posted 19 December 2010 - 09:02 AM
--- Dodato 07.12.2010. 16:56 ---
1500 pregleda i 22oje ljudi posmatra...ajmo malo akcije dok je vansezonsko sniženje
18.12.2010. u 22:47
Re: Re: oprema
p. decko ti si neozbiljan tako da ces tesko prodati biciklu takvim nacinom
o. zadnja mašinica je TX 50 i ne to nije turney kojih naravno ima 7 raznih modela ali ovaj nije jedan od njih, prednja kočnica je cinetiks(disk je dvadesetka...najveći), zadnja promax, ručice menjača su rapid rise šimano(najbolji model šimano rolšiftera), ručice kočnica su integrisane sa menjačima također šimano, pogon je d-lur(model cross) ima 7 brzina po zadi, a menjači mogu da prime i račnu sa 8 lančanika.
Posted 19 December 2010 - 09:03 AM
Posted 19 December 2010 - 11:27 AM
Ja ne mogu da verujem18.12.2010. u 22:47
Re: Re: oprema
p. decko ti si neozbiljan tako da ces tesko prodati biciklu takvim nacinom
o. zadnja mašinica je TX 50 i ne to nije turney kojih naravno ima 7 raznih modela ali ovaj nije jedan od njih, prednja kočnica je cinetiks(disk je dvadesetka...najveći), zadnja promax, ručice menjača su rapid rise šimano(najbolji model šimano rolšiftera), ručice kočnica su integrisane sa menjačima također šimano, pogon je d-lur(model cross) ima 7 brzina po zadi, a menjači mogu da prime i račnu sa 8 lančanika.
Posted 19 December 2010 - 12:15 PM
'' I drugo rekao sam da ne poznaješ ti mene moj stric drži servis ja sam vozio sve što pomislit možeš i onda dodaj još 1000 i ovaj bicikl vredi mnogo više, ali znam da ljudi nemaju novca pa sam ga stavio za 140 eurabar ću da uberem 40 eura, ali da je leto izneo bih ga ispred radnje i prodao za 250 isti dan''
ovaj ko pile jbt
''čak možeš imati običnu šimano super mašinicu pozadi(ako znaš koja je to)(verovatno ti imaš takvu na biciklu...da da to je ono tanko parče lima)''
''Jesam li spomenuo da ovaj amortizer košta 4500 dinara da ovaj disk košta 11000dinara ne veruješ''
ajde
Sto neko vec rece: ''Legenda nikad ne umire''
Posted 20 December 2010 - 03:07 PM
U jbt, od svega ovog napisanog može da se rikne...

MTB do groba a i posle...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users