Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8736 odgovora na ovu temu

#2741 Vorda

Vorda
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 08 December 2010 - 09:35 PM

Ne bukvalizuj, Igore, izrazio sam se figurativno. A znam da sam u pravu, zar Novak nije menjao
Wilson za Head i osetno oslabio svoje tadašnje rezultate, dok se nije navikao i ponovo vratio.
Ali, lova je čudo... Treba da pobediš dosta turnira, da bi zaradio, a dobrim ugovorom sa spon-
zorom dobijaš velike pare odjednom. Zato sam pre sklon da pomislim da su svi spremni da istr-
pe mnogo što šta, zbog zelembaći.
No pušti tenis, oni definitivno zarađuju ogromne pare, šta reći za bicikliste, koji uz tolike napore
imaju bedne ili nikakve nadoknade.

=D> =D>
  • 0
puno znoja,malo krvi

#2742 sveta344

sveta344
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1673 posts

Postavljeno 10 December 2010 - 03:41 PM

Dali ste primetili da vecina prodavaca pokvasi bicikl,pa ga onda slika?Razlika u izgledu je vise nego primetna.Moj brat ima crni punto,star,matirao...ali kad pokisne i lici na auto.
  • 0

#2743 Fiery

Fiery
  • Members
  • 2272 posts

Postavljeno 10 December 2010 - 11:53 PM

Navescu jedan primer sto se tice kvaliteta Kineske robe.Na buvljaku sam kupio lampu X2000 sa "CREE"diodom za 500din,ukratko lampa svetli pa ubija(preporuka za na korman).Lampa u tom rangu nekog renomiranog proizvodjaca je od 40eura pa navise.Jeste da skuplja lampa izgleda nekako lepse,otmenije da kazem,ali sto se funkcije tice obe isto rade.Pa ko voli da kaze da je platio lampu 50 i kusur evra,i da je original(a isto je iz Kine),nek izvoli,ja cu da koristim "blagodeti"Kineske radne snage.

Moj ortak je kupio kinesko prednje i zadnje... Lepo svetli, jače nego Cateye kod mene, moram priznati. Na zadnjem je nosač pukao posle oko dvadeset kilometara, sad visi na bužiru za zadnju kočnicu; prednje se još drži za upravljač, ali mu je maska napred otpala nakon oko pet kilometara, a ni bljeskanje više ne radi. Ovo je pri gradskoj vožnji, naravno.

Dobio sam i jedno kinesko zadnje svetlo od majstora kad sam radio generalku. Hteo da stavim kod devojke, ali onaj nosač bi teško obuhvatio i šticnu od 25 mm, a njena je 31. Ali da svetli - svetli, nema zamerke.

Nemam ništa protiv kineske robe, ali samo na provereno, iz prve ruke.
  • 0

#2744 Marcus

Marcus
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 568 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 18 December 2010 - 02:33 AM

Nije cikloberza, ali ovo "čudo od bicikla" sam morao da podelim sa vama:

http://www.limundo.c... ... MA/1928908

Najbolji deo:

"FIREBIRD GTX

AKO VAM TREBA BICIKL ZA OFFROAD, I JEDAN ZA JURCANJE PO GRADU I JEDAN KOJI MOŽE DA SE VOZI PO KIŠI I JEDAN KOJI MOŽETE DA VOZITE PO MRAKU I JEDAN KOJI ĆE VAM TRAJATI DOK VAM TREBA I VIŠE OD TOGA....ONDA KUPITE OVAJ JER SVE OVO DOBIJATE U JEDNOM...

-RAM OD ALUMINIJUMA

-TOČKOVI ZA SVE TERENE

-ORIGINAL SVETLA I BLATOBRANI KOJE JE LAKO UKLONITI LETI

-NAJBOLJA OPREMA U VIŠOJ KLASI(NE RAČUNAJUĆI PREMIJUM SEGMENT)

OVO NIJE FIXNA CENA OVO JE POČETNA CENA...OVAKAV NOV BICIKL(ovaj ko nov) KOŠTA 1200 EURA, ALI AKO SE PRODA I ZA OVOLIKO JA ĆU GA ISPORUČITI "

Bajs supermen, deset puta jeftiniji nego ikad =P~ :lol: :lol: :lol:
  • 0

I chill harder than you party. 

#2745 DarkoPatic

DarkoPatic
  • Members
  • PipPip
  • 60 posts

Postavljeno 18 December 2010 - 07:00 AM

Nije cikloberza, ali ovo "čudo od bicikla" sam morao da podelim sa vama:

http://www.limundo.c... ... MA/1928908

Najbolji deo:

"FIREBIRD GTX

AKO VAM TREBA BICIKL ZA OFFROAD, I JEDAN ZA JURCANJE PO GRADU I JEDAN KOJI MOŽE DA SE VOZI PO KIŠI I JEDAN KOJI MOŽETE DA VOZITE PO MRAKU I JEDAN KOJI ĆE VAM TRAJATI DOK VAM TREBA I VIŠE OD TOGA....ONDA KUPITE OVAJ JER SVE OVO DOBIJATE U JEDNOM...

-RAM OD ALUMINIJUMA

-TOČKOVI ZA SVE TERENE

-ORIGINAL SVETLA I BLATOBRANI KOJE JE LAKO UKLONITI LETI

-NAJBOLJA OPREMA U VIŠOJ KLASI(NE RAČUNAJUĆI PREMIJUM SEGMENT)

OVO NIJE FIXNA CENA OVO JE POČETNA CENA...OVAKAV NOV BICIKL(ovaj ko nov) KOŠTA 1200 EURA, ALI AKO SE PRODA I ZA OVOLIKO JA ĆU GA ISPORUČITI "

Bajs supermen, deset puta jeftiniji nego ikad =P~ :lol: :lol: :lol:

Covek je CAR , ja mu slao PP. poruke i tako ga je nahvalio kao da prodaje avion :mrgreen:
  • 0
Postavljena slika

#2746 Allex

Allex
  • Members
  • 1475 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 18 December 2010 - 10:20 AM

Da,neko je vec stavio ovo bio,ali tek sam sad procitao u celini..
Pa Boze da li je moguce da ima i ovakvih ludaka?Pa dete bi videlo da je u pitanju obican krs..

Strasno,mislim da bi ovo moglo da prodje kao biser godine ili tako nesto.. 8)
  • 0

#2747 zare

zare
  • Members
  • 4324 posts

Postavljeno 18 December 2010 - 12:52 PM

Sto se tice kineske opreme po oglasima o kojoj je vec bilo reci, imao sam prilike da vidim nekoliko letnjih kompleta. Samo "platno" je potpuno isto kao i kod bilo kojih brand proizvodjaca ali je zato ulozak u bicikllistickim bar duplo gori od nekog brand-a. Po meni, sa takvim uloskom, ne vredi nista. Gornji deo je ok ali donji za izbegavanje.
  • 0
.

#2748 Marcus

Marcus
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 568 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 18 December 2010 - 05:53 PM

Covek je CAR , ja mu slao PP. poruke i tako ga je nahvalio kao da prodaje avion :mrgreen:

Pa i jeste zapravo avion, takav nov avion inače košta 84.000 evra, ali ako ti ga i proda za 840, njemu je okej :mrgreen: A ako ti treba nosač aviona, ima i to - cijena, prava sitnica! n2:hahaha

Inače gotovo identičan bajs već na sledećoj stranici košta 4.040 dinara :lol:
  • 0

I chill harder than you party. 

#2749 zare

zare
  • Members
  • 4324 posts

Postavljeno 18 December 2010 - 09:52 PM

http://www.limundo.c... ... an/2008742
:roll: :roll: :roll: :roll:
  • 0
.

#2750 nblexel

nblexel
  • Members
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 19 December 2010 - 08:20 AM

lik sa limunda:

--- Dodato 25.11.2010. 16:26 ---
točkovi su 26" a ram je za odrasle...ali mogu i deca da ga voze

--- Dodato 12.12.2010. 22:54 ---
PREDMET JE PONOVO NA AUKCIJI ZBOG NEOZBILJNOSTI NEKIH OSOBA, KOJE NE RAZUMEJU KAD IM KAŽEM DA JE BICIKL ZA STARIJI UZRAST I ODRASLE, A NE ZA DECU!

#-o

a najjača stvar od svih je ova:

ZA SVE MOJE LICITACIJE GARANTUJEM DA JE ONO ŠTO JE NA SLICI ONO ŠTO DOBIJATE I DA ONO ŠTO KAŽEM ISTINA I NIŠTA OSIM ISTINE

čekaj malo, pa "ONO ŠTO JE NA SLICI", i "ONO ŠTO KAŽEM" nije ista stvar :mrgreen:
  • 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

#2751 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 December 2010 - 09:02 AM

E spao je na niske grane za prodavca retke i prestizne robe :lol:

--- Dodato 07.12.2010. 16:56 ---
1500 pregleda i 22oje ljudi posmatra...ajmo malo akcije dok je vansezonsko sniženje :)

18.12.2010. u 22:47
Re: Re: oprema
p. decko ti si neozbiljan tako da ces tesko prodati biciklu takvim nacinom
o. zadnja mašinica je TX 50 i ne to nije turney kojih naravno ima 7 raznih modela ali ovaj nije jedan od njih, prednja kočnica je cinetiks(disk je dvadesetka...najveći), zadnja promax, ručice menjača su rapid rise šimano(najbolji model šimano rolšiftera), ručice kočnica su integrisane sa menjačima također šimano, pogon je d-lur(model cross) ima 7 brzina po zadi, a menjači mogu da prime i račnu sa 8 lančanika.

• 0
Postavljena slika

#2752 DarkoPatic

DarkoPatic
  • Members
  • PipPip
  • 60 posts

Postavljeno 19 December 2010 - 09:03 AM

Vidi se da se lik bas razume u biciklove :D . Najbolji su mi oni kada kazu, oprema je shimano :D a nemaju pojma sta je shimano. Tako su i mene ranije prevarili kada sam kupovao bicikl za sestru. Za bicikl je tada dato 200e i naravno prodavac je nahvalio bicikl kao onaj ludak sa limunda. Tada se nisam razumeo nista u biciklove i lukavi prodavac mi proda lepu Alpinu na kojoj je sve "shimano". Tada mi je bilo vazno samo da pise shimano a sada kada vidim, na njemu su plasticne V-Brake kocnice koje nemaju veze sa shimanom :( :evil:
  • 0
Postavljena slika

#2753 gamzzy

gamzzy
  • Members
  • 3667 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 19 December 2010 - 11:27 AM

18.12.2010. u 22:47
Re: Re: oprema
p. decko ti si neozbiljan tako da ces tesko prodati biciklu takvim nacinom
o. zadnja mašinica je TX 50 i ne to nije turney kojih naravno ima 7 raznih modela ali ovaj nije jedan od njih, prednja kočnica je cinetiks(disk je dvadesetka...najveći), zadnja promax, ručice menjača su rapid rise šimano(najbolji model šimano rolšiftera), ručice kočnica su integrisane sa menjačima također šimano, pogon je d-lur(model cross) ima 7 brzina po zadi, a menjači mogu da prime i račnu sa 8 lančanika.

Ja ne mogu da verujem #-o ali stvarno... pročitao sam 3x pa sam još čitao devojci... ](*,)
  • 0

#2754 Allex

Allex
  • Members
  • 1475 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 December 2010 - 12:15 PM

Sad sam citao komentare ispod,izvaljao sam se... n2:haha

'' I drugo rekao sam da ne poznaješ ti mene moj stric drži servis ja sam vozio sve što pomislit možeš i onda dodaj još 1000 i ovaj bicikl vredi mnogo više, ali znam da ljudi nemaju novca pa sam ga stavio za 140 eurabar ću da uberem 40 eura, ali da je leto izneo bih ga ispred radnje i prodao za 250 isti dan''

ovaj ko pile jbt :lol: :
''čak možeš imati običnu šimano super mašinicu pozadi(ako znaš koja je to)(verovatno ti imaš takvu na biciklu...da da to je ono tanko parče lima)''

''Jesam li spomenuo da ovaj amortizer košta 4500 dinara da ovaj disk košta 11000dinara ne veruješ''
ajde :mrgreen:

Sto neko vec rece: ''Legenda nikad ne umire''
  • 0

#2755 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 19 December 2010 - 12:28 PM

Ako mi je sudjeno da poludim hocu da budem kao on :D
  • 0
Postavljena slika

#2756 nblexel

nblexel
  • Members
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 19 December 2010 - 12:31 PM

ja jednostavno ne mogu da zamislim u kakvoj to zabludi živi taj lik da piše ovakve gluposti :?
  • 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

#2757 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 19 December 2010 - 12:37 PM

Lik je pobednik milenijuma sto se mene tice :mrgreen:
  • 0
puno znoja,malo krvi

#2758 stefan

stefan
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 711 posts
  • LocationSvilajnac

Postavljeno 19 December 2010 - 12:57 PM

eh da mi je njegov mozak bar 3min da se odmorim ko covek! n2:smiley-think005
  • 0

#2759 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3870 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 19 December 2010 - 01:06 PM

http://www.limundo.com/kupovina/Sportska-oprema/Bicikli/Dodatna-oprema/richi-keper-za-trkacki-korman/2008742
:roll: :roll: :roll: :roll:

kakav je to biznis ako ne zaradis duplo ](*,)
  • 0

#2760 misaxtr

misaxtr
  • Members
  • 3059 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 20 December 2010 - 03:07 PM

"Ne mogu da ne pomenem izvrsne menjače i mašinice, menjači imaju pokazivače u kojoj ste brzini, ali nije to najbolje...najbolje je da zadnji menjač radi obrnuto tako da kad hoćete da prebacite u manju brzinu, a to je veći zupčćanik, mašinica sama ima tendenciju da ide na tu stranu...a ne prema zadnjem malom zupčaniku kao što je dosad bila praksa u industriji bicikala. Zašto je to dobro pa ko god voli na semaforu da ubaci u nižu ili na nekom usponu zna koliko je teže prebaciti brzine kad zatežeš menjač. A da i ovo dok se ne naviknete na ove menjače moraćete da proveravate da li je stvarno ubacio jer se ništa ne oseti niti čuje dok menja brzine (pogotovu pozadi)"

U jbt, od svega ovog napisanog može da se rikne... n2:hahaha
  • 0
Postavljena slika

MTB do groba a i posle...

1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika