U prevodu:Nisam dovoljno pismen da vam docaram blagodeti moje robe,al`zato ubijam kako usmeno to radim.E ovo nema smisla. Sta je covek hteo da kaze?
http://cikloberza.co...ow.php?id=27619
Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 22 November 2010 - 07:22 PM
Postavljeno 22 November 2010 - 07:30 PM
+1Neznam dali ste nekad nekom opisivali neki deo preko sms poruke.Ja jesam i na kraju sam pozvao lika sa mu objasnim.Verovatno je i on popizdeo,ako mu pise u oglasu samo poziv.E sad to nije trebalo u oglase nego na forumu da napise.A da je faca nebi otvorio poseban nalog za jedan oglas.
Slazem se,oko opisivanja preko SMS-a..moze da bude uzasno..
ja ga nazvah budalom(zato sto,sa jedne strane trazi da drugi postuju neko njegovo pravilo,a sa druge strane on ne postuje pravila ovog sajta,ja naravno nisam admin ovog sajta/foruma..ali objektivno je tako!! , zaista ne volim kada vidim takve prozivke u oglasima..koje su sve cesce..eto ti forum brate,,pa udri do odredjene granice
Postavljeno 22 November 2010 - 09:05 PM
Postavljeno 22 November 2010 - 09:31 PM
Moja situacija: postavim po nekad oglas za prijatelja koji ne poseduje komp. Napisem lepo "Iskljucivo na mob, e-mail ne odgovaram" - iz ociglednih razloga. Stigne mi u proseku po 15 mail-a. Iz principa ne odgovaram, jer znam da ako je neko zaista zainteresovan, nece mu biti problem da pozove. Onda mi stigne mail od nezadovoljnog "kupca" koji me izvredja zestoko, i savetuje da ne koristim berzu ako sam dovoljno glup da ne znam da odgovorim na mail???
Kad bolje razmislim, povlacim ono sto sam prvo napisao. To je zaista debilizam i kretenizam.
Postavljeno 22 November 2010 - 09:52 PM
A sta je po tebi zainteresovan kupac?Ispada da je neko ko posalje mail zgubidan,i neko ko iz zezanja cima prodavce.Nekada su ljudi slali pisma sa ponudama na svaki upit(to se zove poslovna korespodencija),a sada je nazovi"prodavcima"tesko da otkucaju par recenica,jer su sebi dali slobodu da ocene ko je "ozbiljan",a ko nije.Pa lik je malo preterao , ali je u pravu. Ako pise "bez SMS-a", verovatno postoji dobar razlog, i ocigledno je. Kupcu je prelako da napise npr "U kakvom je stanju bajs?". Svako realan shvata da to nije moguce odgovoriti jednom recenicom, a postavite sebi pitanje koliko takvih pitanja moze da stigne.
Moja situacija: postavim po nekad oglas za prijatelja koji ne poseduje komp. Napisem lepo "Iskljucivo na mob, e-mail ne odgovaram" - iz ociglednih razloga. Stigne mi u proseku po 15 mail-a. Iz principa ne odgovaram, jer znam da ako je neko zaista zainteresovan, nece mu biti problem da pozove. Onda mi stigne mail od nezadovoljnog "kupca" koji me izvredja zestoko, i savetuje da ne koristim berzu ako sam dovoljno glup da ne znam da odgovorim na mail???
Kad bolje razmislim, povlacim ono sto sam prvo napisao. To je zaista debilizam i kretenizam.
Postavljeno 22 November 2010 - 09:58 PM
u svom trgovanju nagledao i naslušao takvih monstruoznih lupetanja, da mi ovo ovde
stvarno izgleda kao dečja igra.
Ako ti je u radnju ušao neko za koga ne znaš šta bi sve mogao da uradi i na šta je spreman,
onda će ti biti jasno.
Postavljeno 22 November 2010 - 10:02 PM
Za svoje oglase odgovaram na mail. Posaljem jos koju, sliku, iskucam par recenica...Za oglas koji sam postavio za prijatelja ne mogu da dam detaljne informacije, sve i da hocu. Poenta je da, ako stoji "Iskljucivo na mob" ili nesto slicno, verovatno postoji razlog.A sta je po tebi zainteresovan kupac?Ispada da je neko ko posalje mail zgubidan,i neko ko iz zezanja cima prodavce.Nekada su ljudi slali pisma sa ponudama na svaki upit(to se zove poslovna korespodencija),a sada je nazovi"prodavcima"tesko da otkucaju par recenica,jer su sebi dali slobodu da ocene ko je "ozbiljan",a ko nije.Pa lik je malo preterao , ali je u pravu. Ako pise "bez SMS-a", verovatno postoji dobar razlog, i ocigledno je. Kupcu je prelako da napise npr "U kakvom je stanju bajs?". Svako realan shvata da to nije moguce odgovoriti jednom recenicom, a postavite sebi pitanje koliko takvih pitanja moze da stigne.
A ljudi koji preko sms-a traze detaljne informacije, su vrlo verovatno "zgubidni" i neozbiljni.
Postavljeno 22 November 2010 - 10:13 PM
brže se kuca nego poruka. Uz to mogu da se prikače dodatne slike i objašnjenja. Ali, živa reč
je ipak nezamenljiva. Poruku šaljem samo ako je kasno noću, da bi rezervisao to što me inte-
resuje i da pošaljem svoju adresu. A svoje podatke imam iskucane kao šablon poruke, pa samo
ukucam dodatno ono što bih da kupim.
Ali, kad god mogu, obavezno zovem!
Postavljeno 22 November 2010 - 10:54 PM
slao takve divne nepismene mejlove skoro na svaki oglas, a ovako kad pričaš s njim
telefonom, sasvim OK.
Postavljeno 22 November 2010 - 11:03 PM
Postavljeno 25 November 2010 - 06:51 AM
Cena me ne interesuje(može da traži i 400 e),ali popizdim od ovakvih opisa,očigledno je da je pogon odradio bar 2 iljadarke(tako izgleda)
čovek je dao novi smisao izrazu EXTRA
Trebalo je da doda-GIGA,MEGA!
Postavljeno 25 November 2010 - 02:29 PM
Postavljeno 25 November 2010 - 02:47 PM
-NAJBOLJA OPREMA U VIŠOJ KLASI(NE RAČUNAJUĆI PREMIJUM SEGMENT)
OVO NIJE FIXNA CENA OVO JE POČETNA CENA...OVAKAV NOV BICIKL(ovaj ko nov) KOŠTA 1200 EURA, ALI AKO SE PRODA I ZA OVOLIKO JA ĆU GA ISPORUČITI

ZA SVE MOJE LICITACIJE GARANTUJEM DA JE ONO ŠTO JE NA SLICI ONO ŠTO DOBIJATE I DA ONO ŠTO KAŽEM ISTINA I NIŠTA OSIM ISTINE
Rezime: Legenda ne umire
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika