Jump to content

Fotografije

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
8736 odgovora na ovu temu

#2121 Vorda

Vorda
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 11 August 2010 - 09:10 PM

PISE NA PLANETOVOM SAJTU DA KOSTA 35990.00 DINARA.Dali je moguce.

Ni uz najveće napore nisam uspeo da pronađem ovog SCOTT-a na planetovom sajtu
:( :(

Medju trekere,pa u donjoj polovini.
  • 0
puno znoja,malo krvi

#2122 aborisavljevic

aborisavljevic
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 660 posts

Postavljeno 11 August 2010 - 09:37 PM

PISE NA PLANETOVOM SAJTU DA KOSTA 35990.00 DINARA.Dali je moguce.

Ni uz najveće napore nisam uspeo da pronađem ovog SCOTT-a na planetovom sajtu
:( :(

Medju trekere,pa u donjoj polovini.

http://www.cikloberz...hp?img=5420&t=n
Hvala @vorda, ja sam tražio po ceni a ispostavilo se da je još jeftiniji, vidi se sa slike. Ako nekog iz NS ne mrzi neka ovo odštampa i neka krene u dotičnu radnju i zamoli prodavca da mu proda ovaj bicikl

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 0
easy life, easy ride

#2123 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 11 August 2010 - 09:50 PM

ja bi cekao sutra da otvore da je to istina,ali sve sto je lepo je stamparska greska :mrgreen: .
  • 0
puno znoja,malo krvi

#2124 aborisavljevic

aborisavljevic
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 660 posts

Postavljeno 11 August 2010 - 10:04 PM

Sutra zovem Spala iz PB da mi povuče ovaj model kao sa slike pa će mo da vidimo šta će nam reći. Možda i budem neke sreće HEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEH

Kako da ne, sve se nadam 8) 8) 8) 8) :mrgreen: :mrgreen:
  • 0
easy life, easy ride

#2125 dast2001

dast2001
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 449 posts
  • Locationzemun

Postavljeno 11 August 2010 - 11:40 PM

http://cikloberza.com/show.php?id=21947

Cannondale?! :shock: [-X

ha ha ha ha , kakav lik capriolo i cannondale pa to je slcno zar ne jooooj
  • 0
..............

#2126 atomic

atomic
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 317 posts
  • LocationKikinda

Postavljeno 12 August 2010 - 10:03 AM

Je l vredi ovaj ciklomaster para? http://www.cikloberz...ow.php?id=21977
  • 0

#2127 pochetnik

pochetnik
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 324 posts
  • LocationČAČAK,Srbija

Postavljeno 12 August 2010 - 10:07 AM

Je l vredi ovaj ciklomaster para? http://www.cikloberz...ow.php?id=21977

Drugar ga je ranije kupio od Jojkića,radi normalno i pun je funkcija.Vredi
  • 0

#2128 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 12 August 2010 - 11:47 AM

Ko je proizvodjac?
  • 0

#2129 Druid

Druid
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 668 posts
  • LocationSvilajnac

Postavljeno 12 August 2010 - 03:25 PM

Ko je proizvodjac?

Nemacka :mrgreen:
  • 0
Potpis

#2130 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2514 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 12 August 2010 - 03:39 PM

Ko je proizvodjac?

Nemacka :mrgreen:

Ahaaaa :mrgreen: a na poleđini "Made in China"
već pola sata googlam ne bi li nešto konkretno iskopao i naravno ništa sem linkova na amazonu i ebaju.. http://cgi.ebay.de/K...Fahrrad_Zubehör
Ma Sigma je zakon :mrgreen:
  • 0

profilepic.gif

#2131 atomic

atomic
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 317 posts
  • LocationKikinda

Postavljeno 12 August 2010 - 06:37 PM

Ja ga poručio. :mrgreen: Javiću sutra kako radi. :D
  • 0

#2132 itmdj

itmdj
  • Members
  • 3 posts

Postavljeno 12 August 2010 - 11:27 PM

Pa evo samo da doprinesem temi. Necu nikog javno da prozivam, al` evo moje iskustvo kupovine preko berze:
1. SLX shifteri, u opisu stoji: kao novi!!! ok, levi jeste, desni ima OGROMAN prazan hod ka visim brzinama
2. Sticna Giant, vidi se da je skracena, zovem prodavca, on kaze: takva je fabricki, nije skracena
3. Mavic felne, vidi se da je rucno prosirena (razvaljena) rupa sa presta na auto ventil. Lik kaze: Tako je fabricki. Ne brini.
4. XT nable dosle bez ex centra (ili osovine jbmga), prodavac kaze: tako se prodaju
5. Ram!!! Lik ga je oglasio kao velicinu od 17 incha, ja kupio i posle par dana kad sam primetio da je cudno nesto, ustanovim merenjem da je ram od 15 incha!!!!!

Toliko o prodavcima sa berze. Bezim ja sto dalje. Svaka moja kupovina se izjalovila.
  • 0

#2133 atomic

atomic
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 317 posts
  • LocationKikinda

Postavljeno 13 August 2010 - 11:27 AM

Žao mi je zbog toga. :( Ni ja ne volim da kupujem polovno od ne proverenih. Uvek volim prvo da vidim robu svojim očima pa da ocenim. Nažalost i ja sam od onih što na svojim greškama uče pa pošto sam se opekao nekoliko puta sa polovnom robom sad dooobro razmišljam i mnoooogo pitam. :mrgreen:
  • 0

#2134 zare

zare
  • Members
  • 4324 posts

Postavljeno 13 August 2010 - 11:36 AM

Pa evo samo da doprinesem temi. Necu nikog javno da prozivam, al` evo moje iskustvo kupovine preko berze:
1. SLX shifteri, u opisu stoji: kao novi!!! ok, levi jeste, desni ima OGROMAN prazan hod ka visim brzinama
2. Sticna Giant, vidi se da je skracena, zovem prodavca, on kaze: takva je fabricki, nije skracena
3. Mavic felne, vidi se da je rucno prosirena (razvaljena) rupa sa presta na auto ventil. Lik kaze: Tako je fabricki. Ne brini.
4. XT nable dosle bez ex centra (ili osovine jbmga), prodavac kaze: tako se prodaju
5. Ram!!! Lik ga je oglasio kao velicinu od 17 incha, ja kupio i posle par dana kad sam primetio da je cudno nesto, ustanovim merenjem da je ram od 15 incha!!!!!

Toliko o prodavcima sa berze. Bezim ja sto dalje. Svaka moja kupovina se izjalovila.

Kako da ne prozivas???? Kazi lepo ko je prevarant pa da svi ostali znaju. Da ne ispali jos nekoga.
  • 0
.

#2135 zeggerr

zeggerr
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 486 posts

Postavljeno 13 August 2010 - 12:48 PM

Ovo sto si napisao generalno vazi za mnoge ljude koji prodaju bilo sta, bez ideje da branim ikog ko oglasava na Cikloberzi.
Primera radi, moj dobar prijatelj je kupio bicikl od svog druga-poznanika i to Pinarello drumasa sa pricom da je to 57cm ram. Cim sam ga video bese mi cudna geometrija za tu velicinu. Odmah ga izmerimo i dodjemo do mere da je svega 51cm!!! Cuju se njih dvojca i prodavac-poznanik se branio izgovorom kako je i njemu bio prodat sa pricom kako je to 57 velicina rama.....
Nekad se i u prodavnici desi da je prodavac 'pravi mesetar' pa je sklon uvaljivanju, onoga sto mu netreba, mora da ga se resi, ima vecu marzu... Zato, uvek dobro gledajte sta kupujete, posebno kada su polovne stvari u pitanju.
Imao sam i ja akcija da neko kaze-skoro novo, vozeno svega par puta.... a na licu mesta stvar stara najmanje 15 godina, oguljena kao za pehar lige sampiona!!
A bilo je i varijanti da prodavac kaze-da dobro je kao novo, i kad mi posalje ni ja ne mogu da primetim da je uopste korisceno.
Ako mozete, uvek procenite onoga sa kim pricate, ima postenih ljudi i to ne malo.
  • 0
vredniji je gram iskustva od tone teorije....

#2136 itmdj

itmdj
  • Members
  • 3 posts

Postavljeno 13 August 2010 - 06:29 PM

To si u pravu sto se tice prodaje. Mada se sve gore navedeno desavalo kroz duzi preiod, ko bi se setio od koga je sta kupljeno. Dobra stvar u svemu je sto sam od tih delova sklopio i sredio pristojan bajs koji je zavrsio kao poklon.
E da! Kupio sam jedan deo da je potpuno bio ispravan i odgovarao opisu. Nosac bidona :DDD
  • 0

#2137 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2514 posts
  • LocationStara Pazova

Postavljeno 13 August 2010 - 07:30 PM

E da! Kupio sam jedan deo da je potpuno bio ispravan i odgovarao opisu. Nosac bidona :DDD

čak i posle pređenih 5000km bio je kao "skinut sa novog bajsa" :mrgreen:
Ja sam dosad kupio 2 stvari preko berze, bajs koji je potpuno odgovarao opisu prodavca i točkove+kaseta+lanac, točkovi su bili ok (nisam bio preterano oduševljen ali generalno su ok) kao i kaseta ali je lanac bio prilično jadan za "kao nov" opis, ali mi lanac nije ni trebao samo što prodavac nije hteo da proda kasetu bez njega...
  • 0

profilepic.gif

#2138 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Postavljeno 13 August 2010 - 10:46 PM

http://cikloberza.co...ow.php?id=22041 ali vadi ga buster i zuti buziri.Dali postoji neko lud u drzavi srbiji da kupi ovo za ove pare.
  • 0
puno znoja,malo krvi

#2139 pochetnik

pochetnik
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 324 posts
  • LocationČAČAK,Srbija

Postavljeno 14 August 2010 - 08:06 AM

ja sam dosta stvari kupio preko berze,skoro svake nedelje kupim po neku stvar,ne samo za mene nego i za drugare koji nemaju net,ili propuste koji oglas,a ja znam šta im treba.
Generalno,opis stanja ne odgovara onome što piše u oglasu,ali je to faktor koji uvek uzmem u obzir,a i ogrebotine me toliko ne odbijaju od kupovine(mada su često dobar pokazatelj kako se prethodni vlasnik odnosio prema ostalim delovima i bajku uopšte).
Ono što mene stvarno iznervira je davanje netačnih podataka koji se tiču dimenzija,koji su često glavni motiv kupovine istih.
Svež primer-skoro sam pazario pogon od Nemanje iz Kragujevca,gde je u oglasu pisalo da su kurble 175 mm,jer da nije,ja bi ga pitao za dužinu kurbli.
Kada je pogon stigao (koji je inače u odličnom stanju),video sam da su kurble 170 mm.Na moju poruku koju sam mu poslao u vezi toga,nije odgovorio.Razlika u dužini je zanemarljiva,ali meni znači,jer da sam znao pravu dužinu ,ja taj pogon ne bih pazario.Takođe,mom drugaru je prodao korman koji uopšte nije bio marke koja je pisala u oglasu,ali njemu je bar dao neko nebulozno objašnjenje.
Primer od ranije-pedale za koje je tvrdio da imaju" poneku ogrebotinu",su bile dosta izgrebane(toliko da im padne cena),a to sam iskulirao,jer,kao što rekoh ogrebotine su za nekoga linije,a za nekoga rovovi.Platio sam ih po ceni odlično očuvanih,a prodaja je izvršena "na reč",bez slika,što je moj propust.
Posle ovoga ja više neću kupovati delove od njega,ništa lično,dečko je ljubazan,tačan,ali očigledno se koristi sitnim "forama"da proda svoju robu.
Ako se tako ponaša svima poznati i višegodišnji prodavac sa ove berze,šta očekivati od drugih?
  • 0

#2140 stolegrom

stolegrom
  • Members
  • 4578 posts

Postavljeno 14 August 2010 - 08:19 AM

Primer od ranije-pedale za koje je tvrdio da imaju" poneku ogrebotinu",su bile dosta izgrebane(toliko da im padne cena),a to sam iskulirao,jer,kao što rekoh ogrebotine su za nekoga linije,a za nekoga rovovi.

Tu i lezi sustina. X puta sam video oglase i to sa slikama, deo sa sitnim ogrebotinama u izvrsnom stanju. A izgleda kao da je pala bomba na njega. #-o
  • 0

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika