Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Posted 11 May 2020 - 02:36 PM
Jedva cekam sta ce da bude
.
Inace sam u startu video temu, vrlo brzo video da dezurni znalci preuzimaju rec i da se uvek radi o manje-vise istoj ekipi i cisto radi reda pogledao na brzinu par puta. Nisam se ni udubljivao jer ne bi imalo svrhe natezati se sa onima kojima je glavna okupacija da teraju mak na konac i to iz dosade.
Jedini problem je sto decko to ne zna pa je upao u masinu.
E sad cemo da vidimo da li ce i ko ce da plati cenu
.
Posted 11 May 2020 - 02:39 PM
Reče čovek sa 3580 postova! Nekad si i ti terao mak na konac i bio dežurni znalac!Jedva cekam sta ce da bude
.
Inace sam u startu video temu, vrlo brzo video da dezurni znalci preuzimaju rec i da se uvek radi o manje-vise istoj ekipi i cisto radi reda pogledao na brzinu par puta. Nisam se ni udubljivao jer ne bi imalo svrhe natezati se sa onima kojima je glavna okupacija da teraju mak na konac i to iz dosade.
E sad cemo da vidimo da li ce i ko ce da plati cenu.
Posted 11 May 2020 - 02:54 PM
Imao si ti i dobre i loše savete...Da, samo sto sam ja znao iz iskustva to sto sam tvrdio a ne kako neki cuveni internet strucnjaci i serviseri koji su prvi put na forumu culi da kaseta za 8 ili vise brzina nema odvojiv svaki lanacnik a prosipaju znanje po forumu.
Posted 11 May 2020 - 03:15 PM
Ne secam se, davno je to bilo ali nemam razloga da ti ne verujem. Niko nije bezgresan, daleko od toga.
Velicina ramova je uvek problematicna tema, nisam na to mislio nego na uopste tehnicku tematiku u svom gornjem komentaru.
Ni 2 razlicita rama iste velicine nisu ista, pominjali smo 1000 puta nacin sedenja, voznje i sve ostalo. Niko nije prorok da zna 100 % sta drugome odgovara, zato mora da se proba. I to smo 1000 puta pominjali. Ali postoje neke polazne osnove. A to sigurno nije npr. da covek od 178 cm krene sa ramom duzine 56 cm. Mozda ce on to moci i da vozi (kako, to je vec druga stvar) ali to je pre izuzetak a ne pravilo. I ti si vozio broj za manji ram pa sada znas, sve je stvar iskustva.
Posted 11 May 2020 - 03:15 PM
Posted 11 May 2020 - 03:17 PM
Da, samo sto sam ja znao iz iskustva to sto sam tvrdio a ne kako neki cuveni internet strucnjaci i serviseri koji su prvi put na forumu culi da kaseta za 8 ili vise brzina nema odvojiv svaki lanacnik a prosipaju znanje po forumu.
Ja na bentu imam 8-faznu kasetu. Ako te ne mrzi,mislim do sada svi bicikli su mi bili sa racnom, da li je istina da mogu da se okrenu zupcanici i da kaseta bude opet kao nova,malo si me zaintrigirao.
A to za provociranje si u pravu,nije mi samo jasno kako to admin ne vidi,mislim da li se boji da ce poceti da nu prete da ce coporativno da napuste sajt,mislim to znam ,iz nekih drugih sajtova su mi se tako ljudi,tj jedna zena zalila da ima grupica koja uziva da psihicki ubija ljude u pojam.
Vidak ti si se vec zalio da razni likovi pokusavaju da preuzmu ovaj forum,ponasas se kao da si ti sudija i izvrsitelj.Prikocite malo,ako ste emocionalno jaci,ne morate to dokazivati,niko vas ne tera da delite savete,pa posle popizdite. Imajte razumevanja,da ne nabrajam sada ostale forumase.
Posted 11 May 2020 - 03:25 PM
Ja na bentu imam 8-faznu kasetu. Ako te ne mrzi,mislim do sada svi bicikli su mi bili sa racnom, da li je istina da mogu da se okrenu zupcanici i da kaseta bude opet kao nova,malo si me zaintrigirao.
Evo odgovora:
Uniglide i Hyperglide - razlike
Posted 11 May 2020 - 03:29 PM
Upravo ti mene peckaš, ali ne pecam se ja na to...Ja na bentu imam 8-faznu kasetu. Ako te ne mrzi,mislim do sada svi bicikli su mi bili sa racnom, da li je istina da mogu da se okrenu zupcanici i da kaseta bude opet kao nova,malo si me zaintrigirao.
A to za provociranje si u pravu,nije mi samo jasno kako to admin ne vidi,mislim da li se boji da ce poceti da nu prete da ce coporativno da napuste sajt,mislim to znam ,iz nekih drugih sajtova su mi se tako ljudi,tj jedna zena zalila da ima grupica koja uziva da psihicki ubija ljude u pojam.
Vidak ti si se vec zalio da razni likovi pokusavaju da preuzmu ovaj forum,ponasas se kao da si ti sudija i izvrsitelj.

Posted 11 May 2020 - 03:33 PM
Jel si mislio da okreneš kasetu da prvo ide najveći zupčanik ka najmanjem???Ja na bentu imam 8-faznu kasetu. Ako te ne mrzi,mislim do sada svi bicikli su mi bili sa racnom, da li je istina da mogu da se okrenu zupcanici i da kaseta bude opet kao nova,malo si me zaintrigirao.
Vidak ti si se vec zalio da razni likovi pokusavaju da preuzmu ovaj forum,ponasas se kao da si ti sudija i izvrsitelj.Prikocite malo,ako ste emocionalno jaci,ne morate to dokazivati,niko vas ne tera da delite savete,pa posle popizdite. Imajte razumevanja,da ne nabrajam sada ostale forumase.

Posted 11 May 2020 - 03:43 PM
Posted 11 May 2020 - 03:51 PM
@Vidak.Nemam vremena da se s tobom raspravljam i nije mi bila namera da ikog provociram,nego samo da uspostavim medju forumasima dobrosusedske odnose,ako si ti to drugacije shvatio,ja ti se izvinjavam,ajde zdravo idem da odradim turu od 50-tak km., na mom bentu.Cujemo se veceras.
Posted 11 May 2020 - 04:50 PM
Da je korektan, nije...Ljudi, izvinite se lepo čoveku (kao što je i red), poštedite se pakla sudova. Pogledajte koliko je i dalje korektan, spušta loptu iako ste ga oštetili. Pametnome dosta
Posted 11 May 2020 - 04:53 PM
Jedva cekam sta ce da bude
.
E sad cemo da vidimo da li ce i ko ce da plati cenu.
Posted 11 May 2020 - 05:03 PM
Posted 11 May 2020 - 05:16 PM
Ja bih, ovako sa strane, baš voleo da vidim fotke tih sudsko-policijsko-advokatskih papira sa sve delovodnim brojevima. Jer, aj' da parafraziram, nek' mi se ne zameri pravosudno ako nisam pogodio svaku notu, "tuženi ste sudu i policiji, sad ćete da vidite" može da bude ili а) lako dokaziv fakat ili б) nešto iz domena pretnji iz čega bi advokati mogli svašta da izvuku. Ne valja nijedno, al' opšte povlačenje vode je mnogo lakše za б) nego za а).
0 members, 0 guests, 0 anonymous users