Људи, маните се диода... Ја сам једино до сада задовољан кинеским светлом Павер Бим са пет диода, користим их са пуњивим батеријама ( 4 комада ААА ) и богами Столегром је био у праву када је рекао да ће боље светлети са пуњивим а и дуже

Код Кинеза 200 ђунти у пакету са задњим светлом и носачима.
Нешто из асортимана кет ај са диодама не бих ни куповао, јер могу за те паре да направим оно светло које сам изложио на претходној страници. Иначе успео сам да извучем аутономију 4 сата и 20 минута. Сијалица је мајка Мара у тоталном мраку наспрам диоде. Ем што осветљава боље, ем се возач много боље оријентише у вожњи. Једино нека лампица са изузетно белим диодама и добрим фокусом може заменити сијалицу, али то убија са ценом.
Направио сам код мене светло са сијалицом од 7,2 волта, кад га окинем у мраку откида једно 50 метара, као мотор
Још увек покушавам да своје изуме и идеје што више усавршим и што би се рекло да им смањим габарите. У току лета тестираћу лампу са ксенон сијалицом од 3,6 Волти, затим ћу радити комбинацију диода из Сони Ериксон к 750 и сијалицом од 3,6 Волти ( Аргон, Криптон ).
Идем на то да акумулаторски блок убацим у кућиште лампе...